Ugrás a kommentre

Darth Porg

Tag
 • Összes hozzászólás

  78
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

44 Nagyon kedvelt

Darth Porg tevékenysége

Profil információ

 • Nem
  Férfi

Legutóbbi látogatók

634 profil megtekintés
 1. Zene

  The Battle of Crait track... 6 perctől... olyan zseniál utalások vannak a zenei motívumban, hogy... hmmm. Hallgassátok, érdemes. Nagy "poen".
 2. Szerintem utoljára meg akarta magát mutatni mindenkinek ereje teljében... nekünk is. Megadta a módját, tisztelet az Erő és Minden iránt, ami az életét jelentette.
 3. Az a poen, hogy Thripio mondaná ki a mondatot, de belefojtják a szót... Ez nagy fainság, így hangzik el a filmben, hogy odagondolod.
 4. Meghalni ment oda, megmondta. Azt is megmondta, hogy nincs az a helyzet, hogy ő onnan eljöjjön. Erre jön az Artu-trükk, és mi benyeltük. Mégis sikerült kimozdítani... ahhaaa. :))
 5. Luke Nagy Trükkje az egész Saga egyik legnagyobb villantása, katarzisa, stb. Végem ettől. Zseniál! Eggyé válása az Erővel szintén über alles. A "meghalt" kifejezésért kár, illetve Leia javíthatta volna, de ez van. A naplementék, Artu vetítése, hmmm. Ezek nagy pillanatok, Saga-szerte.
 6. Felirattal láttam délben, aztán 6-kor és éjfélkor magyarul. Komoly kis menet volt. Nyitott ember vagyok, fel is készítettek Odyék, hogy leteszem a hajam. Leesett az magától is... Egész nap a filmen járt az eszem, két vetítés között. Erős film.
 7. Luke-ról és Leia-ról is leesik a szinkronhangjuk: a csaj 25 évvel tűnik fiatalabbnak, fényes, csillogó hangszín. Sem Leia eredeti hangjához nincs semmi köze, de az arcához sem... vicces. Stohlt szeretem, jó színész. Fiatal maradt ehhez a szerephez, nem tudta korrigálni a 30 év változást, öregedést. Luke egy 40 körüli hangon beszél... nheee. Nekem mindegy, kivagyok a szinkronoktól SW ügyben.
 8. Szinkron nagyon gáz: Luke és Leia is... zavart végig. Nem fogom szinkronnal nézni itthon soha, kb.
 9. Pont ennyi kellett nekem. Imádtam őket. A gondnokokkal együtt.
 10. Ez a barna haj és szakáll nagyon nagy megoldás... a lábnyom nélküliséget ki se szúrtam.
 11. Nekem pont a hülye rikács-hang jön be a vissza-visszatérő két hangos dallammal... innen-onnan, bármikor felcsendül. Nem hittem el, hogy porgsültet látok. Vinnyogtam.
 12. http://kulturpart.hu/2017/12/13/we_are_the_jedi
 13. Már semmit nem nézek, nem olvasok, semmilyen hangulati spoiler, általános vélemény nem kell, már ezek is idegelnek...
 14. Az én napom az irigység, a harag és a gyűlölet jegyében telik: vannak olyanok akik már ma láthatják... Hajrá, fiatalok, legyen felejthetetlen az élmény, és a közösen töltött idő! Az lesz, nyugi. 6-fél 7 körül odamegyek, a tetőteraszon cigizgetek, kb. Utána is odaugrom, hogy...
×

Fontos információ