Ugrás a kommentre

miro

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    67
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Profil információ

  • Nem
    Férfi

Legutóbbi látogatók

397 profil megtekintés

miro eredményei

Ifjonc

Ifjonc (1/6)

0

Közösségi hírnév

  1. miro

    Chapter 16: The Rescue

    Megerkezett amire ezer eve varok. Az erotol duzzado,a legyozhetetlen,a legnagyobb,a lazadok vezere,Obi wan es Yoda utolso remenye,az utolso jedi lovag. A Luke Skywalker,akit mindenki akart. A megerkezesetol kezdve tokeletes megvalositas. Ahogy az izgalom,a felelem,a zene,minden csucsra viszi. Melto volt hozza. Felnott a jelenet az O filmbeni legendajahoz.
  2. miro

    Chapter 10: The Passenger

    Ez a 10 reszbol hanyadik volt,amelyikben a vegen egy nagy foellenseget kellett legyoznie?
  3. miro

    Chapter 9: The Marshal

    Igy van,illetve Bobat azzal tudod a legjobban azonositani. Nekem a Tattoinenal sosem volt gondom,ha van bolygo amit ujraznak,akkor az legyen ez. Ez a Star Wars egyik legfontosabb bolygoja. ( Plusz imadom,ugy lennek egyszer csapos ott,csak egy 4 oraba,heti 20orat.)
  4. miro

    Chapter 9: The Marshal

    Elkepzelesem sincs,hogy mibol tudtal ezt leszurni,de rendben igazad van,koszi.
  5. miro

    Chapter 9: The Marshal

    Volt,amit leirtal ez kb egy jo ketto perc. Maga az epizod nem szolt arrol,sot talan 7 epizod nem.
  6. miro

    Chapter 9: The Marshal

    Legyen igy. Oriasi potencial van az egeszben. Kar lenne ha igy elbohockodnanak meg egy evadot.
  7. miro

    Chapter 9: The Marshal

    Nagyon extra tovabbra is a latvany,a hangulata 10/10,a kis visszautalasokat imadom,mando baszo mint mindig. De semmi nem tortenik benne. Sajnalom,hogy nem engedik el ezt az epizodikus vonalat,es teszik egybefuggove az egeszet kicsit,mert igy faek egyszeru lefolyasa van mjnden resznek,es ez mar a masodik evad. Kar.
  8. miro

    Cikkek a Star Wars-ról

    Csak kiderul azert hogy elkepzelesuk se volt szegenyeknek hogy mi legyen.. Osszetakolt szar.
  9. Le is esett hogy miért írom azt hogy elvileg? Nem,mi? A kollégád is így érvelt előttem. Csak ott még ez elfogadható volt,mert pozitív irányban viszi rose szerepét.. "szerepét"
  10. Na látod ezt én nem tudtam,vagy el is felejtettem hogy ez a fórum ezért van. Magyarázatot ad mindenre,köszönöm!
  11. Nagyon jó volt a szerepe,főleg amikor elmondta Reynek hogy mit csináljon vele,mert akkor megtud erősödni. De a legjobb az egészben hogy Ő volt az egész galaxis ura,a leghatalmasabb ember,sith. Majd összefekszik valakivel,AZ (!!!) aki a saját tanítványától félt hogy átveszi tőle az uralmatkereste a jediket mé gévek után is,ölte a gyerekeket,mindenkit aki erőérzékeny mert paranoiás az uralma miatt. Neki lett egy gyereke,aki tök leszarta hogy mi van vele,de hopppá akinek lett egy unokája,hoppááá erőérzékeny. Letaglózó élmény!
  12. Fu ez am egy nagy Spoiler volt.. Nem redditen! Csak elvileg igy van..
  13. Persze. Elvileg. Én csak leírtam hogy olyan fontos szerepe volt hogy a következő részben már nem is játszik. A nagy Finn imádadnak már nyoma se..Hála a jó Istennek.. Elvileg azért van benne egyáltalán, mert nem volt arcuk kiírni..Elvileg.
  14. Van értelme így van. Annyira sok hogy a Skywalker korában Ő volt a 859. statiszta.
  15. miro

    Értékeld a filmet

    Illetve a gyonyoru az hogy Palpatine Rey nagy apja. Tehat neki voltak leszarmazottjai. Ki? Fia,Lanya? Ja nem fontos,ne is ejtsunk rola szot,tok nem erdekes hogy AZ URALKODONAK voltak gyerekei,VALAKITOL. A film egyik nagy kerdese ami 2 es fel reszen at ivelodott ,egy olyan valaszt kapott ami nincs megmagyarazva sem. Tokeletes! Az meg hogy a vart Ren lovagok nem csinalnak semmit,es csapodnak a Finn,Poe fele 2d karakterekhez mar-mar varhato lehetett volna.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.