Jump to content

jez

Tag
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

51

About jez

 • Rank
  Youngling
 • Birthday October 17

Recent Profile Visitors

280 profile views
 1. Nagyon tetszik az új poszter, a színei, kivitelezése, ami nagyon bejön, hogy Kylo Rent már megint így látjuk, úgymond Rey előtt térdelve, amire már ep7 és ep8-ban is volt példa. Meg a koncepció, ahogy egyben nézed a posztert, akkor olyan mintha csak Palpatine-on lenne a hangsúly, utalva arra hogy ő áll mindenek felett; jobb kezében meg fegyvert tartva, és azon szórakozva, hogy a "fegyveren" egymással küzdő feleket figyeli, mosolyogva figyel, miközben azok mit sem sejtve küzdenek egymással. Remélem Kylo Ren vágya is teljesül és összehaverkodik Reyjel, hátha csattan egy csók is... vagy nem.
 2. KYLO: Rey, nálad van a fénykardom. REY: Gyere ide és vedd el. A Jakkun várlak. KYLO: Tudom. Nem soká ott leszek érted. Készülj. REY: Mennyi idő? 10 perc? KYLO: 10 másodperc.
 3. A minap néztem meg a "Jedi visszatér"-t, és amikor van az a jelenet, amikor Luke Palpatine elé kerül, Palpatine habitusa, szófordulatai, elbizakodottsága annyira egybevág Snoke viselkedésével, hogy a fizikai megjelenéstől eltekintve, a két személy mintha ugyanaz lenne. Csatlakozom azokhoz, akik úgy vélik, hogy Snoke Palpatine egyik fizikai megnyilvánulása volt. Ha ez így van, akkor Andy Serkins igazat mondott, amikor úgy vélte, hogy elképzelhetőnek tartja, hogy Snoke-ot viszont láthatjuk a következő epizódban. Az hogy milyen formában...
 4. Lehet, hogy az a bizonyos "tréfás" dolog ezzel a piszkos képpel kapcsolatos. Lehet, hogy belesüppedt a mocsárba vagy csatornába, beledobják a derítőbe, elmegy sírt ásni vagy fát ültetnek Finnel. Mindenesetre az van az arcára írva: "Hagyjatok békén. Ne is szóljatok hozzám."
 5. Így utólag visszagondolva, az eddigi címek több értelműként is értelmezhetők voltak. Az ébredő erő. Rey, aki eddig senki se volt, de hirtelen felébredt benne az erő. De lehet Kylo Ren is, mint a sötét oldalon megjelenő fő karakter, új sötét erő. Az utolsó Jedi. Luke Skywalker - gondoltuk mi. Mire ő: Hidd el, nem én leszek az utolsó Jedi. Akkor Rey. Mindenesetre mindketten utolsók. Skywalker ébredése/lázadása/felkelése/felemelkedése/eljövetele (őőőh, mi is lesz a magyar cím?). 3 Skywalker is van, még az se kizárhatatlan, hogy mindhárom benne lesz a filmben valamilyen formában pozitív felmagasztosult formában. Anakin erőszellemként, Luke szintén, vagy feltámad és tesz valami hasznosat, Ben megváltást nyer.
 6. Szerintem is búvárruha lehet. Történhetett az, hogy Kylo Ren meglátta a Halálcsillagot, ezért bement a roncsba, hogy szerezzen a Darth Vaderes ereklyéje mellé valami Palpatine-os felszerelést is. Csakhogy Palpi porhüvelye érezvén a sötét erőt, feltámadt poraiból, kiszívta Kylo Renből a sötétséget és feltámadt, Kylot pedig elnyelte az iszap. Mindeközben Rey, aki Kylo Renre vadászik, szintén megtalálta a Halálcsillag roncsait, és eszébe jutott, hogy hát az ő eredeti szakmája a roncsvadászat, ezért hozta a búvárruháját, hogy keressen valami értékeset odabent. Így történhetett, hogy végül rátaláltak Kylora, és Finn is segített kikotorni Kylot az üledékből. Amit persze Kylo Ren nagyon kínosnak talált.
 7. Ez nem igaz!!! Stephen Hawking is megmondta, hogy nincs tökéletesség az Univerzumban!
 8. Ennek tényleg így kéne lennie, de én az ep.8 tökéletlenségére hivatkozva továbbra is úgy vagyok vele, hogy az a mérvadó, amit bemutatnak a filmből. - Kylo megérezte apja jelenlétét, amikor leszállt a StarKillerre. Han halálát megérezte Leia. - Kylo megérezte anyja jelenlétét a parancsnoki hídon, látta ahogy szétlövik a hidat, tehát hihette azt hogy Leia meghalt. Az, hogy nem rázta meg az eset, lehet azért, mert gyerekkorában látta utoljára és érzelmileg nem jelentett már neki sokat. Lehet máshogy hatott volna rá, ha lett volna lehetősége előtte beszélgetni vele, mint Han Soloval, de ez nem történt meg. - Kylo megküzdött Luke-kal, de azt nem vette észre, hogy fake, vagy mikor rájött, hogy Luke a kivetítéssel csak átverte, még mindig azt hiheti, hogy Luke él, noha Leia és Rey megérezték a halálát. Szerintem simán lehet az a hivatalos változat, hogy Kylo azt hiszi, hogy Leia meghalt és azt is, hogy Luke még él, mivel ennek az ellentéte nem derül ki a filmből, ami lehet tényleg a film tökéletlensége miatt is akár, de azt is bele lehet magyarázni, hogy nem volt irányukba elég mély érzelmi kötődése és ezért nem érezte meg őket. Reyjel ellentétben, aki számára érzelmileg nem közömbös és akit fényévekről is lát, tapint, beszélget vele.
 9. Halálra ítéli az anyját? Hol-mikor, milyen ep8 végén? Kylo az anyjáról csak annyit tud, hogy meghalt, amikor az ER-es cimbijei szétlőtték a parancsnoki hidat, ahol Leia is tartózkodott. A kristálybolygó óvóhelyén nem volt ott senki, aki Kylo-nak fontos lett volna, úgy hitte Leia már meghalt, Rey nem volt ott, mert Snoke mentőhajójával kereket oldott és ki tudja merre járt éppen (persze mi tudjuk, hogy a hátsó kijáratot takarította a végén), az ellenállókat meg Kylo amúgy se kedvelte, mert csak a Rend flottáját pusztító, problémát okozó csőcseléknek tartotta őket. Apja kinyírásáról annyit, hogy rögtön miután megölte, látszott rajta, hogy rosszul esett neki, és később még Snoke is lelúzerezte Kylot, amiért még mindig gyötri magát azon, amit Han-nel tett. Aki igazán gonosz, az ilyesmin nem lelkizik egyáltalán. Azt az "Elpusztítom Reyt" kijelentését is meg tudom ám magyarázni, hogy igazándiból nem is gonoszságból mondta. Nos szóval éppen előtte mentette meg Reyt a haláltól (egy jó oldalon álló "ellenséget" mentett meg), majd felajánlotta neki a "fele királyságot" is (amit Rey még kis is használhatott volna, hogy hatalmon állva jobbá tegye a dolgokat). Szerintem kijelenthetjük, hogy Kylo elég nagylelkű volt, saját magához képest. És mit tett Rey válaszul? Nem csak hogy kikosarazta, de még le is nyúlta a családi örökségének számító Skywalker-kardot, holott ő is megmondta, hogy az őt illeti. (+ még el is törte.) Kylo Rennek ezek után rendesen felszökött a vérnyomása, főleg azután mikor szembekerült végre Luke-kal, akit szívből gyűlölt (hogy miért, azt már korábban többször kifejtettem, most mellőzöm újra leírni). Szóval, azzal hogy azt mondta hogy megöli Lukeot, meg elpusztítja Reyt, meg minden ismerősét, meg a szigetet is eltörli a föld felszínéről, felszántja, beszórja sóval-borssal, hogy semmi ne maradjon a jedikből se, ezzel a kijelentésével is hatni akart Luke-ra, hogy nyomatékosítsa, hogy mennyire gyűlöli, és bosszúból mindent semmissé akar tenni, ami vele volt kapcsolatos. Szóval ez inkább csak szájtépés részéről. Reyt nem ölné meg, egy kis fához csapás még talán belefér, de komolyabban nem bántaná. Láthattad hogy szenvedett szegény, amikor Rey csúnyán nézett rá és lelépett. A trailerben sem akarta elütni, csak be akart vágódni látványosan Reynél. Az is lehet, hogy segítségért ment Reyhez, miután Palpatine valahogy visszatért és hozott magával egy hadsereg vörös klónkatonát, így az Első Rendnek új ellenfele akadt, egy jóval erősebb hatalom... De jó volna már, ha az ER szövetkezne az ellenállással és a végén (amikor minden happy end lesz), a fehér rohamosztagosok is felszabadulhatnának, mint Finn.
 10. Hát én nem értek egyet, nem tartom gonosznak, a 7. és 8. részben inkább csak tanítványi pozíciója végett teszi amit tesz, szót fogadva Snokenak. Akkor még úgy gondolta magáról, hogy Darth Vader nyomdokain haladva teljesedhet ki és állhat bosszút Luke Skywalkeren, meg mindenen, ami a múltjához kötötte. Csak akkor szakadt el a cérna nála, mikor Rey megölése lett volna a feladata. Ha tényleg gonosz lenne, nem lenne lelkiismeret furdalása, bűntudata, de mivel magában vívódik, ebből látszik, hogy nincs elkötelezve egyik oldal mellett sem. Amúgy láttátok mekkora Reylo jelenettel indít a teaser? De tényleg, ha metaforikusan nézzük a jelenetet, ez egy tök erotikus jelenet. Rey liheg <...liheg...>... Nyilván lélekszakadva sietett a "randira". Kis hang a fejében mondhatta neki, hogy hol lesz a találka. Kylo Rennél is biztos mondta ez a "kis hang", hogy merre kell mennie. Kylo Ren fegyverzettel előre igyekszik a lány felé. És mikor odaér, Rey erre akkorát terpeszt neki... Anyukám szavaival mondva: Kylo Ren "szuronyvégre kapta".
 11. Én biztos vagyok benne, hogy Kylo Renre utal az új epizód címe. Luke nem hiszem, ha fel is tűnik force ghostként párszor, nem hiszem, hogy e végett lenne ez a cím. Rey szintén nem, ő nem Skywalker. Meg neki nincs szüksége "rise"-olni, ő már alapból a fény oldalán van. Anakin szintén nem valószínű, bár érdekes lenne őt force ghostként is látni. Ha a pletykák igazak a fehér teremről Kylo Ren és Darth Vader sisakját illetően, érdekes lenne, ha Anakin meglátogatná az unokáját és szemtanúi lehetnénk egy érdekes lelkizős beszélgetésnek. Lehet épp egy ilyesmi segítene Kylo Rennek felgyújtani a kislámpát. Marad Kylo Ren, aki a sötét oldalon van, ott van értelme a "rise" szót használni, vagyis a megvilágosodást. Meg ő legalább Skywalker leszármazott. (Ha visszatérne a családi nevéhez, azzal visszatérne a fény oldalára, a sötét oldalon meg ismét feltűnne Palpi?) Érdekes még a teaser két utolsó mondata. Mindig is melletted voltunk. (Mármint mi, a családod.) Senki nem vész el örökre. (Ez utóbbit Luke mondta Leiának, mikor Leia azt mondta, hogy a fia örökre elveszett.)
 12. http://epicstream.com/news/TinyDiapana/New-Star-Wars-Episode-IX-Leak-Suggests-Kylo-Ren-Knows-Hes-In-Love-With-Rey
 13. Én az ep.7-re gondolok. Han és Kylo beszélget a hídon, Han meghal, Kylo Rey és Finn után veti magát, sisak ott marad a hídon... Rey legyőzi Kylot, Snoke utasítja Huxot, hogy szedjék össze Kylot gyorsan, mert mindjárt robban a bolygó. Kylo már nem mehetett vissza érte, mivel már evakuálás alatt volt a Bázis és ideje se lett volna rá, és nem hiszem hogy Kylo után még arra járt volna valaki, hogy azon a hosszú keskeny hídon mászkáljon. Hacsak nem egy kóbor rohamosztagos járt arra mégis, "nini, itt van Kylo Ren sisakja, jobb ha magammal viszem, hátha kell még neki az ep.8-ra is". Vagy hacsak nem volt neki 2 sisakja, és a tartalékot használta az ep.8-ban. Köszönöm az infót.
 14. Ez lehetséges lenne? Vader sisakja nem a Starkiller Bázison volt? Akárcsak Kylo sisakja, ami szintén ott lett hagyva a hídon. Jó, nyilván egy titkos szereplő ("A Kellékes") begyűjtötte mindkettőt, mielőtt felrobbant volna a Starkiller Bázis.
×
×
 • Create New...

Important Information