csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Ránézek majd, köszi! Tök szerencsétlen körülmény, hogy nem a szokott formában használható képfileok vannak ezúttal. Ha berágok megveszem eredetiben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Túl nagy a file, nem tudom leszedni, hogy próbálgassam. Bár én a gyárit preferálnám azzal nincs gond... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Wallatos üzeni, hogy rálelt minden filmzene alapjára: Gustav Holts: Planet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 10. (szerkesztve) Túl nagy a file, nem tudom leszedni, hogy próbálgassam. Bár én a gyárit preferálnám azzal nincs gond... Hajlok rá. Talán meghozatom a Rogue One anyagokkal ha lesznek. Ja és köszi, hogy megnézted azért! Szerkesztve: 2017. Február 10. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 12. Egy török együttes nyomja az István a királyt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Az a kicsomagolásban segít. Single nem lett kiadva? Hiányolom a szokásos cdbong x és lcdbong x kiadványokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Asszem március 3-án jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Asszem március 3-án jön. Az nem a spirit lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Nem, az 17-én jelenik meg. https://www.normanrecords.com/records/163669-depeche-mode-wheres-the-revolution Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Nem, az 17-én jelenik meg. https://www.normanrecords.com/records/163669-depeche-mode-wheres-the-revolution Ez így jó! Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 14. De miért érdekel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 15. De miért érdekel? Lehet, megveszem. A gyüjtőszenvedélyem éledezőben van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 15. Azok után, hogy mindent eladtál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 15. Azok után, hogy mindent eladtál? Annak már több éve, ha jól számolom, megvan vagy 7 éve is. Ráadásul ebayon fillérekért meg lehet venni mindent. 8-10 éve már csak mp3-at hallgatok autóban. Pc-n meg flac-ot. Sokkal kényelmesebb, mint cd-t cserélgetni. Csak a cd sokkal szebb, mint egy filé név. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. (szerkesztve) Nem vettem meg, most másra kellett a pénz. RO mellé jó lenne az is meg a JMJ Oxygen trilógia. Ezek az álmok. JMJ Oxygen! Megvan bakeliten apámnak. Nekem meg van egy rajzom a borítóról, annyira tetszett, mikor még rajzolgattam! Szerkesztve: 2017. Március 9. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. HOPPÁ! 9.-e óta elérhető a SPIRIT!! (Depeche Mode) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Persze. Már rég kiszivárgott. Viszont én nem hallgattam meg, majd eredetiben, jó minőségben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Persze. Már rég kiszivárgott. Viszont én nem hallgattam meg, majd eredetiben, jó minőségben. Nekem új infó volt, mikor megláttam. Én azért belehallgatok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Nekem új infó volt, mikor megláttam. Én azért belehallgatok! Ma meghallgattam a spiritet. Miközben hallgattam, két dolog járt a fejemben. Az egyik: hála az égnek, megszabadultak attól a fogalmatlan Ben Hilliertől. Untig elég volt belőle 12 év és három album. A másik pedig, a Home óta nem hallottam értelmes Martin-dalt. Nem kellene többet mikrofon mögé engedni, mert nekem már baromira unalmas. Viszont az album, mármint a spirit szvsz, az újkori DM (Alan Wilder nélküli) legjobb albuma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Nekem a Delta Machnie a második kedvencem a Black Celebration után. Nagyon várom már a lemezt, még két nap...kínszenvedés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Nekem a Delta Machnie a második kedvencem a Black Celebration után. Nagyon várom már a lemezt, még két nap...kínszenvedés. Violator és sofad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Mi más lenne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Mi más lenne? Ultra, Exciter és a The Singles 86-98. Pl, ez utóbbinak a képi világa lenyűgöző! A Corbijn-féle tollemberke meg az ezután következők kanyarban sincsenek hozzá. A spirit birítója is szar szerintem, de a zene az nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. (szerkesztve) Szerintem nagyon kifejező, igazi Anton borító. Csak rá kell nézni, azonnal tudom, hogy ez a DM -nek készült. Tényleg bejön a Spirit? Ennek örülök. Szerkesztve: 2017. Március 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Én még csak a felét hallgattam meg. Nem rossz. De azért érlelni kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Szerintem nagyon kifejező, igazi Anton borító. Csak rá kell nézni, azonnal tudom, hogy ez a DM -nek készült. Tényleg bejön a Spirit? Ennek örülök. Igen, nagyon jó. A bónusz lemezen lévő remixek is igencsak jók, ellenben a Where's the Revolution mixeivel, azok szerintem ritka szarok lettek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Már csak egy nap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Már csak egy nap. Milyen formátumban rendelted meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Deluxe természetesen, és nem rendeltem meg, megyek érte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Deluxe természetesen, és nem rendeltem meg, megyek érte. Arra gondoltam, hogy CD vagy LP? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.