MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Ha már Queen, a napokban a három lemezes Best of.... kiadványukat szedtem le, azt fogom hallgatni. Néhanapján, mert szeretem őket, de nem vagyok kifejezetten rajongójuk Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Nekem Best of-ot nem kell tölteni tőlük mert megvan az összes albumuk. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Nekem semmelyik nincs meg, csak a rádidóból ismerem a zenéket, így most már legalább a legismertebbeket tudom bármikor hallgatni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Ha már Queen, a napokban a három lemezes Best of.... kiadványukat szedtem le, azt fogom hallgatni. Néhanapján, mert szeretem őket, de nem vagyok kifejezetten rajongójuk Khm....erről nekünk majd beszélnünk kellene Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Khm....erről nekünk majd beszélnünk kellene Megbeszéltük Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 1. kiadványukat szedtem le, Nem szabályos! Meg kell venni eredetiben. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Hozzászólás ideje: 2006. December 27. (szerkesztve) Történt velem most olyan, hogy első hallásra idegesített a Tankcsapda: Mindeni vár valamit című albuma, munka mellett, mikor betették a fiúk...azért rock mégse túl jó munka mellé . Pár hallgatás után azt vettem észre, hogy rákaptam. Persze ez már nem olyan, mint a régi Tancsapda, önmagukhoz képest sokat finomodtak. Lehet úgy is nézni, hogy poposabbak lettek, mert valamiből élni kell, meg úgy is, hogy érettebbek lettek, fejlődtek . Szerkesztve: 2006. December 27. - Szisz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Nálunk a múlt héten volt Tankcsapda koncert. Tele volt a spori. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Nálunk a múlt héten volt Tankcsapda koncert. Tele volt a spori. Hát nálunk olyan 2 hete volt a TCS. Tele volt az új Expo...de attól még rég nem voltam olyan sz*r koncerten. És marha drága is volt... Aztán egy hét múlva volt feleannyiért LORD koncert! Na az már volt valami! Az öreg rockerek tudnak!!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Az unokatesóm volt a Tanksapkán, engem nem igazán érdekel. Ő is azt mondta, hogy lehetett volna jobb is. Szerintem nagyon egysíkú a zenéjük. Hamar rá lehet unni. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Az unokatesóm volt a Tanksapkán, engem nem igazán érdekel. Ő is azt mondta, hogy lehetett volna jobb is. Szerintem nagyon egysíkú a zenéjük. Hamar rá lehet unni. A régire gondolsz? Azokat nem nagyon ismerem, az új album nem egysikú sztem, vagy én vagyok az . Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Nem tudja valaki hogy ebben a "Die Hard 3" részletben milyen zene szól? Le akarnám tölteni de se a szerzőt se a címét nem ismerem. http://www.mp3zavar.mobilz.hu/upload/mp3/diehard3.mp3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 27. A régire gondolsz? Azokat nem nagyon ismerem, az új album nem egysikú sztem, vagy én vagyok az . A régire gondolok, az újat nem ismerem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Rog: ismerős a dallam... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Hozzászólás ideje: 2006. December 27. A régi az még so-so. De az új TCS iszonyat poppos és egyhangú. Több koncertjükre tuti nem megyek el. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Hozzászólás ideje: 2006. December 28. (szerkesztve) NEm igazán a countryért vagyok oda, de Johnny Casht nagyon bírom. 2 napja néztem meg a walk the linet, és most láttam ezt a klippet. Ha van időtök nézzétek meg. vmiért nem tudtam használni a youtubos tagokat, de így is jó lesz addig. Szerkesztve: 2006. December 28. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Ez egy remek zene, és a klip is hozzá igazán szuper Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Hozzászólás ideje: 2006. December 28. vmiért nem tudtam használni a youtubos tagokat, de így is jó lesz addig. Köszi Ody Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Köszi Ody Youtube linknek csak az egyenlőség jel utáni része kell, és akkor működik. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. (szerkesztve) Genesis - I Can't Dance A vége még most is nagyot üt. A rohadt Viacom leszedette a Tube-ról. Szerkesztve: 2007. Február 24. - Rog Ertay Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. ÁÁÁÁÁÁ...kurva nagy ez a szám!!! Amúgy meg marhára csípem Collins-t. Iszonyú jó showkat csinál a koncertjein Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. (szerkesztve) Egy nagy nagy kedvenctől ugyanaz a szám húsz év különbséggel Szerkesztve: 2007. Január 2. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. (szerkesztve) Szerkesztve: 2007. Január 2. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. A picsába! Egyszer működik, máskor nem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. A picsába! Egyszer működik, máskor nem? Rosszul csinálod. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Rosszul csinálod. Áh, az elején ugyanúgy csináltam és az egyiket megjelenítette, a másikat már nem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Áh, az elején ugyanúgy csináltam és az egyiket megjelenítette, a másikat már nem. Ha nem zárod le a tag-et, akkor nem fog működni rendesen! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Ha nem zárod le a tag-et, akkor nem fog működni rendesen! kösz a javítást. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. (szerkesztve) Nem rajongok az Eaglesért, de ez a Hotel California zseniális! Szerkesztve: 2007. Január 2. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. (szerkesztve) És ha már régi nagy rock kedvencek, akkor nekem az alábbi az egyik legnagyobb. Szerkesztve: 2007. Január 2. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.