Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Kukovecz általános iskolában tanít ének-zenét.Nem lehet semmi, hogy egy rocker az énektanár,.A gyerekek biztos örülnek neki. Tanárképzőt végzett? És még mondják azt a rockerekre, hogy bunkók. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 19. (szerkesztve) Yodamester egy kis megadeth jöhet? Szerkesztve: 2007. Január 19. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Január 19. Hozzászólás ideje: 2007. Január 19. Tanárképzőt végzett? És még mondják azt a rockerekre, hogy bunkók. Igen.Erre(mármint, hogy a rockerek bunkók), felidézném a Tankcsapda "Senki sem menekül" című számának kezdősorait: "Nekem elegem van abból, hogy mindenki hülye fasznak néz, aki azt mindja, hogy a hosszú haj egyenlő rövid ész annak annyit mondok ,gyere nyald ki a seggem én neked soha semmi rosszat nem tettem..." Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Látom erősen elment a topic egy írányba Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Látom erősen elment a topic egy írányba Mi elmentünk a vásárba fél pénzzel. Metált vettünk a vásárba fél pénzzel. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Ody: mi az hogy! A régi szép idők... Mustaine nagy király Jöjjön akkor egy "kis" izom: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. (szerkesztve) Ody: mi az hogy! A régi szép idők... Mustaine nagy király Örülök, hogy anno kivált a Metallicából. Pantera is nagy sirály volt anno!!! Szerkesztve: 2007. Január 20. - Ody Mandrell Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. (szerkesztve) Akkor jöjjenek a nihilisták Szerkesztve: 2007. Január 20. - yodamester Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Erre csak ez lehet a válaszom. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Néha én is meggajdulok. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Ha már meggajdulás: japán őrültek Vigyázat, nagyon durva! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Micsoda zenei képzésben részesítitek itt a jónépet Nemrég beszéltem arról egykori death metalt hallgató osztálytársammal msn-en, hogy ha ezekből a zenékből kivesszük az "éneket", akkor egész jó hallgatható zenéket kapunk De tényleg. Ezt főleg az utolsó néhányra értem Ez a japán banda tényleg elég durva Ody, ez a Frenkie, csak neked feliratú zene nekem is jöhet, ugye? Kib.... egy zene, még a szöveg is jöhet hozzá Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Bazz, Jim Morrison forog a sírjában. Szánalmasak Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Na akkor a Mestertől egy igazi performanc Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Na akkor a Mestertől egy igazi performanc Májkül Flepni nem ennél tanult? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Ez a második egy nagyon jó kis zene Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Itt már Morrison nélkül játszott a Doors. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. A hülyének miért kellett így tönkretennie magár Mindenesetre remek adottságokkal rendelkezett ahoz, hogy még akár nagyon hosszú ideig ott legyen a topon....márha a tehetségét nézzük. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Asszem ehhez a számhoz nem kell sok kommentár. Hallgatni kell és kész Paul Rodgers és a Queen. Alright now. Alapmű még Rodgers korai bandájától a Free-től! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. A következő három szám pedig szinte elengedhetetlen kellékei egy jó kis roadmovienak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Oldi, maradj már ezzel a sok old shit-el. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Oldi, maradj már ezzel a sok old shit-el. Sorry, hogy nem a hörgős hallgathatatlan maszlagot kajálom be Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. yoda! Prongot ismerted? Szerintem nagyszerűek voltak! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Sorry, hogy nem a hörgős hallgathatatlan maszlagot kajálom be Már régen nem a hörgős hallgathatatlan maszlagról van szó... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Már régen nem a hörgős hallgathatatlan maszlagról van szó... Kész, nekem meg a régiek tetszenek. Ez olyan nagy baj??? Mások az ízléseink...ennyi. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. A Morrison témáról: sztem ha a gyíkkirály nem drogozott volna, akkor aligha lehetett volna belőle az, aki... Szinte evidens volt, hogy szétcsessze magát és idő előtt kiégjen. Persze ez magánvélemény Ody: a Prongot ismerem, régebben tetszett, de mai füllel hallgatva sztem érződik rajta az idő vasfoga Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.