Hozzászólás ideje: 2007. Június 19.18 éve Amúgy jó múltkorábban mit össze nem dúdoltam ezt a számot, mire most végre rávettem magamat, hogy utánajárjak Valahogy ez a szám meg az alábbi összeforott az ifjúságom évei alatt
Hozzászólás ideje: 2007. Június 21.18 éve A kedvenc DB számom. A legszebb szám. Érdemes megvárni. egy klasszikus. :-) És a legaribb rész. A buta kukac. a legjobb poén a végén van. -Ha arra ment volna egyenesen a várhoz jut és vége lenne a filmnek.
Hozzászólás ideje: 2007. Június 21.18 éve Ja ez lemaradt a legvidámabb szám. anyira szeretem. ettől mindíg jobb kedvem lesz.
Hozzászólás ideje: 2007. Június 23.18 éve Nem mintha nagy MacCartney rajongó lennék, de azért fel lehet fedezni egy ismerős arcot az új klippjében! /vagy akár többet is/
Hozzászólás ideje: 2007. Július 3.18 éve Koncert a la GyU Imádom azt a számt ami az elejénvan. Azt szertem amiben még a csaj is énekel a Két toronyba van jajj istenem imádom azt a részletet. És it vabn nektek egy kis : Axe - The Bom Chicka Wah Wah
Hozzászólás ideje: 2007. Július 6.18 éve Tegnap voltam Metallica koncerten Bécsben.Aki még nem látta őket élőben feltétlen nézze meg.Eszméletlen jó koncertet adtak.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 7.18 éve Hát igen a Metallica mindig is tudott valamit! Sajnos az utolsó 1-2 lemez elég gyérre sikeredett, ami persze nem húzza le az eddig felépített imidzsüket.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 7.18 éve Szerző Tegnap voltam Metallica koncerten Bécsben.Aki még nem látta őket élőben feltétlen nézze meg.Eszméletlen jó koncertet adtak. Haverom is volt, felhívtak utánna, szerintük is eszméletlen volt. 2,5 órát játszottak.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 8.18 éve Haverom is volt, felhívtak utánna, szerintük is eszméletlen volt. 2,5 órát játszottak. De hogyan?Nagyon profik.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 10.18 éve Sziasztok! Tudnátok olyan linket, ahonnan Therion, Angtoria és Corvus Corax albumokat lehet letölteni?? Köszi! Az Erő legyen Veletek!
Hozzászólás ideje: 2007. Július 17.18 éve Szerző Na skacok! Szamba! Ilyen zenét tudtok nekem szerezni? Sírba tesznek a nők.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 29.17 éve Tudja-é valaki hogy a "Depeche Mode" melyik számának a klipjében mászkál az egyik csákó a hóban? Ecsémnek kéne az a szám de csak ennyit tud róla.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 29.17 éve Az egy másik lesz. Ami kellene az a közelmúltban jelent meg.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 29.17 éve Szerző Az egy másik lesz. Ami kellene az a közelmúltban jelent meg. Akkor a Suffer Well. De az a hó inkább kokó, vagyis annak a szinonimája.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 8.17 éve Szerző Szerkesztve: 2007. Szeptember 8.17 éve - Ody Mandrell
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.