Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Azért Freddy nagyon hiányzik a Queen-ből... Senkinek nincs olyan hangja, mint neki volt: elementáris, hol lágy, hol éles, egyszerűen gyönyörű! A mai napig, ha meghallom akár a rádióban is, beleborzongok, olyan fantasztikusan énekel(t). Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Ugyanaz van DM-nál is mint az AC/DC-nél.Én sem tudtam akkor a honlapra lépni.Másnap meg már elfogyott az egész. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Ugyanaz van DM-nál is mint az AC/DC-nél.Én sem tudtam akkor a honlapra lépni.Másnap meg már elfogyott az egész. Mi ma vettünk hármat, de csak a sima állóból. Remek lesz így is. A hullámtörőnél fogunk állni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Mi ma vettünk hármat, de csak a sima állóból. Remek lesz így is. A hullámtörőnél fogunk állni. Jó lesz az.Gartulálok.Ne félj a Metallicánál(ha jönnek) ott fogok éjszakázni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Jó lesz az.Gartulálok.Ne félj a Metallicánál(ha jönnek) ott fogok éjszakázni. Sok sikert! Azt ne bízd a véletlenre. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Sok sikert! Azt ne bízd a véletlenre. Kösz.Abban azért még reménykedek, hogy lesz még egy koncert az AC/DC-nél(most tárgyalnak róla), és arra hátha lesz jegy.Különben nem értem miért egy 15000-es csarnokba szervezik?A Puskás-Stadionba 50000-en beférnek.Akkor nem fogyott volna el ilyen hamar a jegy. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Kösz.Abban azért még reménykedek, hogy lesz még egy koncert az AC/DC-nél(most tárgyalnak róla), és arra hátha lesz jegy.Különben nem értem miért egy 15000-es csarnokba szervezik?A Puskás-Stadionba 50000-en beférnek.Akkor nem fogyott volna el ilyen hamar a jegy. A DM -re 40 ezer jegyet nyomtak. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. A DM -re 40 ezer jegyet nyomtak. Az szép mennyiség.Akkor az nem fog elfogyni hamar. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Az szép mennyiség.Akkor az nem fog elfogyni hamar. A jegyek 20%-a már elkelt. És ne felejtsd el, hogy ez a koncert csak 2009 júinus végén lesz. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. A jegyek 20%-a már elkelt. És ne felejtsd el, hogy ez a koncert csak 2009 júinus végén lesz. Persze, el fog fogyni csak normálisan és nem szlsőségesen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Persze, el fog fogyni csak normálisan és nem szlsőségesen. Persze. Jövő nyárra elkel mind. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 29. Hozzászólás ideje: 2008. November 29. Then and now. Troggs-Wild thing Ezt a számot asszem nem kell bemutatni senkinek, a fiúk se sokat változtak cirka negyven év alatt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 29. Hozzászólás ideje: 2008. November 29. (szerkesztve) Őket is jópárszor hallotta már az ember, bár nevük elég furcsa, azaz maga az együttes neve a tagok keresztneveiből áll össze. Dave Dee Dozy Beaky Mick And Tich-Hold Tight Szerkesztve: 2008. November 29. - Oldfighter Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Ezek nagyon jók.Tök furcsa látni mennyit változik az ember.Ezekről mindíg eszembe jut, vajon fater hallgatta őket? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Számomra azért is kedvesek ezek a régi arcokat hallgatni illetve látni, mert rajtuk tökéletesen látni, hogy örömzenészek. Nem sz*roznak, kiállnak hatvan és halál között és szinte ugyanazzal a lendülettel játsszák le a nagy-nagy slágereket mint negyven évvel ezelőtt, és ugyanazzal a lendülettel intenek be finoman a mai generációnak akik közül sokan sajnos elüzletiesedtek, a színvonaluk a béka s*gge alatt van. Eme bandatagoknak meg ott csillog a szemükben a zene élvezete a régi csibészséggel együtt. ( Azért ők se voltak angyalok, de legalább zenélni azt piszkosul tudtak ) Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Herman's Hermits-No milk today Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 24. Hozzászólás ideje: 2008. December 24. Volt ma szerencsém letesztelni az AC/DC No Bull DVD kiadás rendezői változatát. ( Ugye mit ki nem hozz az emberből a szent ünnep? ) Méghogy Mennyből az angyal meg a többi.....! Egy frászt! Higway to Hell! Node... Szóval remek, ütős darabra sikeredet. A konceranyag az 1996-os Ballbreaker tourba enged betekintést, azon belül is a madridi, Plaza De Toros Las Ventas, bikaviadaloknak hely adó arénájában vették fel eme gyöngyszemet és elődjétől annyiban tér el, hogy újrakeverték a teljes hanganyagot, és az 5.0 helyére 5.1 került. Nem is értem, hogy a fenébe maradhatot le a korábbi kiadásról a szubcsatorna. Főleg egy rockbandánál. :S A koncert fergeteges, a mediterán vidéken edződött tömeg pedig kitesz magáért. Csak ajánlani tudom minden fémszívű embernek. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Cameron Jimmy egyetlen vidióklipje Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Watchmen trailer muzsika Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Zúzzunk b***ki. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Zúzzunk b***ki: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Pszichadelikus zenét kedvelőknek ajánlom az alábbi videót. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Jó kis elvont zene. Pontosan mit jelent az, hogy pszichadelikus? Én még nem is hallottam ezt a kifejezést. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Jó kis elvont zene. Pontosan mit jelent az, hogy pszichadelikus? Én még nem is hallottam ezt a kifejezést. Ambient, relaxációs, nyugtató. Ahogy tetszik. Egyébként a folytatásban kicsit beindul. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Egyébként semmivel sem elvontabb mint Jarre, Vangelis vagy éppen a Kraftwerk. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. (szerkesztve) Persze, nem is kirekesztő értelemben használtam az elvontat, csupán nem jutott eszembe jobb szó, és pszichadelikust még sem írhattam, főleg, mert azt sem tudtam, mi fán terem. Köszi a folytatást, és most már biztos, hogy nem először hallom ezt a zenét. Szerkesztve: 2009. Január 9. - Pildi Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Eszem megáll, Jimmy-utca. Holnap én is indítványozom, hogy legyen egy Obi1 utca. Mert megérdemlem. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Eszem megáll, Jimmy-utca. Holnap én is indítványozom, hogy legyen egy Obi1 utca. Mert megérdemlem. Egy barkácsáruházat legalább már elneveztek rólad Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Egy barkácsáruházat legalább már elneveztek rólad Persze egy fillért se fizettek érte.. Sz***tek. Na de hogy ne offoljak tovább, itt egy kis muzsika a népnek: Szerk: Obi1, használj csillagot legközelebb. ( Oldfighter) Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Huh ez nagyon jó kis muzsika LACUNA COIL - Our Truth Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.