Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Szisz! Letöltöttem a Madonna - Bedtime story című számát! Ilyen kései órán erre tombolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. (szerkesztve) Szisz! Letöltöttem a Madonna - Bedtime story című számát! Ilyen kései órán erre tombolok. Sajna nekem kazin van meg és nincs jó magnóm hozzá. Bekapja a szallagot. Szerkesztve: 2006. Március 9. - Szisz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Majd elküldöm neked MP3-ban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Skacok,csajok.Jön valaki a Roses májusi koncertjére? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Bővebb infót kérhetek róla? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Május 31.Budapest aréna.Ennyit tudok.Meg hogy már lehet kapni jegyet,és már vettem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. (szerkesztve) Skacok,csajok.Jön valaki a Roses májusi koncertjére? Én Depeche Mode-ra megyek, jún 12.-én. Puskás Stadion. Már 29.300 jegy elkelt, tehát nagy buli lesz. Szerkesztve: 2006. Április 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Skacok,csajok.Jön valaki a Roses májusi koncertjére? Nem mert ez már nem a legenda.Csak Axl a régi.Slash nélkül el nem tudom képezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Május 31.Budapest aréna.Ennyit tudok.Meg hogy már lehet kapni jegyet,és már vettem is. Nem lenne rossz, elvégre mégiscsak tinédzser korom kedvenc bandájáról van szó Viszont egyáltalán nem vagyok koncertjáró, most kezdjem el? Még inkább a nem felé hajlok Ody, tudsz róla, hogy könyv jelent meg a Depeche Mode-ról? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Ody, tudsz róla, hogy könyv jelent meg a Depeche Mode-ról? Tudok róla, de most inkább a remix albumokra gyúrok (minden eddigi lemezt kiadnak DVD-n, DTS hangzással ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 12. Nem mert ez már nem a legenda.Csak Axl a régi.Slash nélkül el nem tudom képezni. Nos ebbe egy kicsit belekötök,mert a legenda a LIES album után megszünt.Ugyanis 4 azaz négy Rosesról beszélünk.Volt ugye az eredeti felállás,volt mikor dobost cseréltek Rob Gardner-t Matt Sorum-ra,aztán a második mikor Izzy kivált és jött Gilby,majd ez a mostani.Szóval a legenda már jóval ez előtt meghalt,viszont az Ő zenéjük hasonlít a leginkább a régi Rosesra,és nem a 75%-ban régi Rosesból álló Velvet Revolveré.Hú lehet ez így egy kicsit bonyolult Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 12. Nem lenne rossz, elvégre mégiscsak tinédzser korom kedvenc bandájáról van szó Viszont egyáltalán nem vagyok koncertjáró, most kezdjem el? Még inkább a nem felé hajlok Ody, tudsz róla, hogy könyv jelent meg a Depeche Mode-ról? Sajnálom. Reméltem,hogy személyesen is megismerkedhetek néhány fórumos társammal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 12. Sajnálom. Reméltem,hogy személyesen is megismerkedhetek néhány fórumos társammal. Arra még valószínűleg lesz lehetőséged. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. MissKarde: Én előszőr koncerten 2004-ben voltam, azóta járok.Nagyon nagy hangulata van.Vasárnap megyek megint Lord koncertre, két hét múlva meg Kalapácsra. Más.24.-én megjelenik a Tankcsapda új lemeze "Mindenki vár valamit" címmel.Belehallgattam egy számba és nagyon jó.Visszatértek a kezdetek kemény hangzásához.Lukács mondta, hogy nem lesz benne lírai szám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Áhhh...én a régi Pokolgépért rajongtam. Annál nem volt jobb. "Ruhám bőr és nem balon, arc szeszem is csak pitralon..." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. "testemen a jel!!!" Kalapács Józsi az isten én tegnap este/ma hajnalban voltam Kalapács koncerten, szokás szerint fergeteges. Mondjuk az időben szívesen visszamennék egy régi-Gép bulira... (pedig szeretem az újat is), a 2003-as jubilemumi koncertről sajna lemaradtam.. De ha már klasszikus magyar metal, akkor sok-sok-sok-Akelások + Moby Dick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Hát igen! Akela alkoholista tagjai...rulezzz Moby Dick volt a trash vonulat. Hmmm...régi szép idők. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. MissKarde: Én előszőr koncerten 2004-ben voltam, azóta járok.Nagyon nagy hangulata van. Hát, szóval végül is másfélszer én is voltam, de csak a T-mobile kapcsolat koncerten, amire hugi rángatott el Azért másfél, mert az egyikről menet közben leléptem. A százezres tömeg kellős közepéről Nem volt egyszerű eset, de a tömegvonulásnak köszönhetően összejött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. "Ruhám bőr és nem balon, arc szeszem is csak pitralon..." Nem ez folytatódik így: Jegyezd meg, míg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek? Többre nem is emlékszem, csak arra, hogy baromi jó hangulata van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. MissKarrde: azaz! A címe: Gép induló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Köszi, nem tudtam a címét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Köszi, nem tudtam a címét Nekem megvan kazettán, remekül szól (hála a bakelit korongnak, amiről felvették ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Nekem nincs meg, de ebben semmi különös nincs, mert nekem szinte semmim sincs kazin vagy cd-n (néhány filmzene kivételével). Na de most, hogy már van gépem, jó lesz, ha öcsémtől csórok zenéket lassacskán. Neki van egy rakat zenéje mp3-ban. Csak éppen szinte sose jut eszembe letámadni ilyen irányú kéréseimmel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Tinédszerkorom kedvence volt a Pokolgép.Imádtam, sőt ímádom most is.Egyszerüen nincs rossz számuk, és nem egyformák.Kivűlről fújok egy csomót.Viszont csak a Kalapácsos Pokolgépet tartom az "igazinak", Kalapács Józsefet meg a legnagyobb magyar rockernek.Az első 4 albumot.Mondhatni, hogy a magyar heavy metal zenekarok példaképe.Ők voltak az első magyar heavy metal zenekar amelynek lemeze jelenhetett meg '86-ban.Olyan sikerük volt, hogy a második LP-ért már egy csomót álltam sorba. reaper: A koncerten leadott Pokolgép számokat is?2004-ben a hegyalja fesztiválon leadták a "gép-indulót" , az "éjszakai bevetést" és az "éjféli harangot".Remélemkét hét múlva lead párat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Ezzel én is úgy vagyok, hogy a régi Pokolgép volt az igazi. Osztálykiránduláson 1987-ben rongyá hallgattuk az első kazettáját. " vasszüzek, vaskohóban végzik a sorsukat! Volt már szűz aki mágján elégett..." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. reaper: A koncerten leadott Pokolgép számokat is?2004-ben a hegyalja fesztiválon leadták a "gép-indulót" , az "éjszakai bevetést" és az "éjféli harangot".Remélemkét hét múlva lead párat. Persze! Volt Gép induló, A Jel (az elejét poénból reagge-sen, nagyon feeling volt!), volt Éjféli harang, Ítélet helyett és Pokoli színjáték is! Időnként a Tépett madár és az Itt és most is belekerül a programba többek között, meg persze az ős-Gép időkből a Cirkusz és rács és a Sátán is elhangzott. Meg ezen a bulin játszottak Omen számot is (Pokoli évek) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. OFF Reaper: írtam neked privát üzit, légyszi nézd meg ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Itt és most is belekerül a programba többek között Hoppá, én mintha ezt a zenét is ismerném Nem is tudtam, hogy ki játssza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. OFF Ody, megkaptam, de küldtél e témában e-mailt is, arra válaszoltam már ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. OFFOdy, megkaptam, de küldtél e témában e-mailt is, arra válaszoltam már ON OFF Köszi, akkor megkeveredtem. Smith Knewl? ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.