Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. (szerkesztve) Chapter 19 Írta: Darrick Bachman és Bryan Andrews Rendezte: Genndy Tartakovsky Helyszín: Yavin IV Szereplők: Asajj Ventress - Grey DeLisle Anakin Skywalker - Mat Lucas Az epizód Szerkesztve: 2012. Augusztus 7. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 7. Szerintem ez a rész az egyik legjobb a sorozatban. A rövidebb epizódok között pedig messze a TOP. Én ezt a párbajt tekintem Anakin próbájának a Jedivé válás előtt. Bár amit itt is művel...az inkább próba volt a sötét oldal felé. A vége pedig frenetikus a Duel of the Fates témával, majd a vörös fénykarddal, Anakin brutális arcával és a háttérben a Yavin Prime. Tökéletes. Szerencse, hogy itt nem halt meg Asajj. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 8. Ez a rész azért az egyik kedvencem, mert nagyszerűek a párbaj helyszínei. A barlangszerű épületben mikor bokáig érő vízben nyomják, mindig arra gondolok, hogy milyen nagy ötlet, milyen jók a színek és milyen jól mutatna élő szereplősben is. Aztán a lépcsőn felfelé majd kint is a lépcsőn fel arra a platformra és szintén a színek, meg minden. Nagyon jó! Aztán a piros kard és a bevillanó mesterek képei és a diadalittas üvöltés... Rajzfilm ide vagy oda, emlékszem első látásra ez hidegrázós jelenet volt. Ó, és számomra itt meghalt Ventress. Nehezen todom, illetve nem tudom összefűzni ezt a sorozatot a TCW-szal. De talán nem is kell. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 8. Nagyszerű rész arra hogy bemutassák milyen cselekedetek vezetnek a sötét oldalra. Nem véletlenül villant be Qui-Gon Obi-Wan és Yoda képe, mert ezzel, ahogy haragból támadt mindegyikük tanításának ellenszegült. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 8. Ó, és számomra itt meghalt Ventress. Nehezen todom, illetve nem tudom összefűzni ezt a sorozatot a TCW-szal. De talán nem is kell. Lezuhant a sötétbe. Ennyit láttunk. Maul visszahozása után ez bőven több, mint elég magyarázat arra, hogy nem halt meg. Az első TCW-s találkozásukkor (The Hidden Enemy) is nyilvánvaló, hogy már találkoztak korábban és nem szívlelik egymást. Ehhez még passzol is a rajzfilm. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 8. Mintha direkt próbálnák nem eltalálni egymást Persze a filmek és a TCW is tele vannak ilyenekkel, de ez azért már túlzás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 8. Lezuhant a sötétbe. Ennyit láttunk. Maul visszahozása után ez bőven több, mint elég magyarázat arra, hogy nem halt meg. Az első TCW-s találkozásukkor (The Hidden Enemy) is nyilvánvaló, hogy már találkoztak korábban és nem szívlelik egymást. Ehhez még passzol is a rajzfilm. Még a kardját is utána dobta. Egyébként anno én is azt hittem, hogy itt meghalt Ventress. Tévedtem, van ilyen. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 9. Lezuhant a sötétbe. Ennyit láttunk. Maul visszahozása után ez bőven több, mint elég magyarázat arra, hogy nem halt meg. Az első TCW-s találkozásukkor (The Hidden Enemy) is nyilvánvaló, hogy már találkoztak korábban és nem szívlelik egymást. Ehhez még passzol is a rajzfilm. Nem értettél meg. Nincs szükségem magyarázatra. Meg tudnám magyarázni. Azt akartam mondani alább, hogy számomra különálló élmény a sima cw saját értékekkel és saját mondanivalóval. Részemről elválasztottam a kettőt és alternatívan kezelem.(ÉN!) Szóval számomra úgy néz ki, hogy az ep I. és II. közt éppen az a clone wars van amelyiket nézem. Ha véget ér az új, majd eldöntöm melyik illik jobban a filmek közé, de hogy ilyen szubjektívan kezelem, az szerintem maradni fog azután is. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 9. Gondolom Ep II-III-at akartál írni. Értelek, csak furcsa, hogy egymástól függetlenül kezeled a két sorozatot, amikor szépen össze is lehet őket passzítani az apróbb ellentmondásokat (pl. Barriss lovaggá válása) figyelmen kívül hagyva. Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Emlékszem, ez volt az egyik kedvenc részem. Nagyon tetszett Ventress és Anakin párbaja, Anakin itt már megmutatta, hogy őt kemény fából faragták. Ventresst meg szerintem itt jobban ábrázolták, mint a The Clone Wars-ban. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Nagyon jó ez a párbaj! Tök izgalmas! Jól megcsinálták! Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Május 20. Hozzászólás ideje: 2016. Május 20. (szerkesztve) Nagyon jó rész, és ahogy Anakin-t megkisérti a sötét oldal, közben bevillanva a mesterek képei...hidegrázós. Szerkesztve: 2016. Május 20. - luke19 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.