Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

5x11 - A Sunny Day in the Void

Ajánlott hozzászólás

• 7 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Egyébként a sorozat legkülönlegesebb hangulatú, rendhagyó része szerintem A Sunny Day in the Void volt az ötödik évadból. Emlékeim szerint meg is osztotta a nézőket itt a fórumon (én rajongtam érte :) )

Én is imádom ezt a részt! Szerintem a sorozat vegytiszta sci-fi része. Nem hiába mondták anno, hogy hasonlít Möbius hangulatvilágára. Zseniálisan sikerült megidézni.

Hozzászólás ideje:

Bár nem éppen a kedvencem ez a történetszál - szerintem túlságosan elnyújtották, plusz ugye a végén az a bizonyos bumm és a droid esete -, de ennek az epizódnak a hangulata izomból lenyomja a TCW minden más epizódjának a hangulatát egyediségében. Egy masszív hangulati bomba.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Egy masszív hangulati bomba.

Pedig nincs is benne semmi. :D Magát az ürességet nagyon jól sikerült megfogni, plusz még egy kis mondanivalót is belecsempésztek (Gascon monológja Wac -nak az élet értelméről. Az egy zseniális jelenet).

• Ody Mandrell kiemelte és kiemelésből visszavonta ezt a topikot
  • 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Visszaolvastam, hogy mit írtam anno erről a részről... sokat nem tudnék hozzátenni még mindig nagyon tetszik. Ez az epizód ennek a történetszálnak szerintem egyértelműen a legjobbja. Wac itt vetkőzi le a korábban kissé idegesítő Jar-Jar szerű hülyeségeit és válik belőle egy már-már támogató szereplő Gascon mellett, míg maga Gascon is egyrészt itt veszíti el végle a kontrollt amihez korábban annyira ragaszkodott és utána itt tudja újra összerakni magát Wac segítségével. Nagyon jó az atmoszférája az egész epizódnak, egy igazi belső utazás is a szereplőknek, a csapat "kémiája" szempontjából is egy fontos lépcsőfok volt ez a kaland, nagyon élveztem. Mindenesetre ezek még mindig a könnyedebb részek a két fajsúlyos arc előtt, amit a Maul és az Ahsoka-szálban bemutattak, ott egy újabb szintet lépett a sorozat!

Hozzászólás ideje:

Ez az epizód ízig-vérig sci-fi, a különös atmoszférájú bolygóval és annak kietlenségével együtt, számomra máig az egyik emlékezetesebb TCW-epizód.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nute-al értek egyet. Fantasztikus és utolérhetetlen rész is egyben. Hatalmas sci-fi hangulata van, és nem is emlékszem, hogy valaha 22 percben ekkora hangulatot tudott-e volna kreálni bármi a saját kategóriájában (biztos volt :P ). 

• 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Kicsit szájbarágósan adagolja a mondanivalót az ezredes úr (és kis csapata), de ezt leszámítva egy kreatív, elgondolkoztató, tömény sci-fi, ami filozófiai és lélektani kérdéseken mereng el rendkívül stílusosan.

Teljes mértékben egyetértek @Wilde hozzászólásával, itt a belső utazás sokkal fontosabb és izgalmasabb, mint a külső.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2012. 12. 08. - 19:31, Llew írta:

Mindenképpen egyedülálló epizód a sorozat történetében. Ennyire felesleges időhúzó rész nem volt még eddig. A múltkori sem tetszett, mert idétlen és gyerekes volt, de abban legalább történt valami. El sem hiszem, hogy az annyira várt klón kommandósnak ebben a sztori szálban kell feltűnnie majd.

Hála égnek, lassan 7 éve ide se toltad a képedet. 

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.