Darth Lamorak Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Az értelmezés egyedül a szöveghez kapcsolódik; ami a szövegből igazolható, az már legitim. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 18. A helyes kérdés szerintem is az lenne: Mi a Star Wars mondanivalója számodra? Én egyetlen idézettel tudnék válaszolni, ami furcsa mód nem került bele a filmbe, mégis a Csillagok Háborúja legnagyobb igazságának tartom A SZERETET A VÁLASZ A SÖTÉTSÉGRE! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 18. A SZERETET A VÁLASZ A SÖTÉTSÉGRE! Ami ugye benne se volt a filmekbe. Ha úgy vesszük nem is létezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Igen, írtam lentebb is... És még annyit hozzátennék, hogy egyelőre De a mondanivalónak nem szükséges benne lennie egy műben Szóval ez nem kizáró ok, csak épp oly furcsa, minthogy az EpII Eu-s jelmondata (bíznod kell benne, hogy a helyes ösvényt választja) el sem hangzik a filmben Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Uhhh... szedjük már csokorba:) Lucas életmű alap: merj különbözni ha valami nem jó, merd megváltoztatni és vállald a következményeket... És mielőtt ítélsz, nézd meg másik szemszögből is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Nekem a legutolsó nagyon elnyerte a tetszésemet :wink: Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Igen, írtam lentebb is... És még annyit hozzátennék, hogy egyelőre De a mondanivalónak nem szükséges benne lennie egy műben Persze, igazad van. Egyébként ez is egy jellemző frázis, amit Luke tölt meg tartalommal az EPVI végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Milandra Hozzászólás ideje: 2008. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 25. Szerintem a filmeknek nagyon sok tanulsága van, de a legfontosabbnak ezt tartom: A SZERETET AZ, AMI ELŐRÉBB VISZI A VILÁGOT. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 25. Ezt így kimondva még nem hallottam/olvastam, de nagyon igaz és szép gondolat. Ezért is szép a Star Wars. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 25. Ez nagyon szépen megfogalmazott konklúzió. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 27. Tényleg az. Nekem is mindig nagy élmény azt megélni, hogy noha ezek a filmek tele vannak csatákkal, fegyverekkel, meg ugye a jó és a rossz harcáról szólnak, akkora dolog, hogy a győzelmet a végén nem a fegyverek vagy a csaták kimenetele hozza el, hanem a szeretet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Milandra Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. Az a baj, hogy sajnos nem mindenki a szeretet győzedelmeskedését látja meg a filmekben. Az én környezetemben például - leszámítva egy-két embert - a Star Wars filmek a gagyi kategóriába tartoznak. Valahogy, nem éreznek rá a lényegére, és csak a felszínt veszik észre, és ez a kritikusok és újságírók egy részére is igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. Erre csak azt lehet mondani, hogy ez kizárólag nekik veszteség Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.