Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Kinek mi tetszik ugye Kíváncsi leszek viszont barnez véleményére. Ha jól tudom, ő lesz a következő "áldozat" Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Ez a kép nagyon kész van. Méghogy a neutrinók! :D http://www.devoidmind.com/fun/2012.jpg Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Oldfighter írta: Ez a kép nagyon kész van. Méghogy a neutrinók! :P http://www.devoidmind.com/fun/2012.jpg Tényleg hatalmas! :D Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Azt lehet olvasni, hogy Roland "Destroy all" Emmerich két ID4 folytatást tervez. Komplexebbé szeretné tenné az egész szitut az idegenekkel. Rambo pedig lemond a szuperkatonákról, immár egy határ menti kisváros katonáival fog "eljátszadozni" Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Nagyfelbontású Avatar háttérképek! http://i33.tinypic.com/2ptcwhs.jpg http://i33.tinypic.com/2lbcb3k.jpg http://i38.tinypic.com/15ppb44.jpg Baromi klasszak! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Nekem a középső jön be a legjobban Kár, hogy nincs madaras. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Nem Star Trek trailer zene szól a második felétől? Japán előzetes Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Hatalmas Tele szenvedéllyel Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Na ma megnéztem a 2012-t az Arénában... Hát először is kezdeném az előzetesekkel, a legtöbb jelentéktelen, KIVÉVE az Avatar előzetesét, amelyet szinkronosan nyomattak. Elfogadható volt. Mind a 10-en elhatároztuk (szűk baráti kör ), hogy IMAX-ben nézhetjük meg ezt a filmet, jó volt. Na, maga a film. Nagyon jó volt, hozta a kötelezőt. Főleg, a látvány. HATALMAS. Minden kis részletre kitér. A történet a szokásos, nem is várható el, hogy fordulat teljes legyen. Nem is ezt vártam el. Jó kis mozi délután volt a mai, szerintem a megérte a kiadott pénzt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Hozzászólás ideje: 2009. November 14. No valami ilyen véleményre számítottam. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Leszünk egy páran Avataron Imaxban Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Remélem hogy nem az utolsó pillanatban lehet majd jegyet rendelni. Egy szombat délelötti, esetleg kora délutáni előadásra jó lenne elmenni Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Hozzászólás ideje: 2009. November 14. A forgalmazón múlik, hogy mikortól kezdődik a jegyek elővétele.. Remélem azért 2-3 héttel ezelőtt le lehet csapni a legjobb ülőhelyekre... Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Mi már elhatároztuk, hogy 19.én megnézzük. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Aztán lehet egy előadáson leszünk mindannyian Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Ma megnéztem a Transformers 2 Extráinak nagy részét. Bay pörög mint az állat, nem csoda ha a stáb néha kiakad rá. Valaki említette, hogy utálják őt. Hát szerintem nem, vagy nem nagyon Tisztelik őt azért. Mondjuk néha viszketett a hátam amikor a "szokásos" ömlengő szövegek mentek. Nem csípem az ilyen fenékkörbenyalásos dumát, hogy pl: "Milyen fantasztikus is volt együtt dolgozni yx-al, meg ez minden idők ******* forgatása." De amúgy érdekes pár óra volt végignézni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Versus Banyek, ez a film már annyira rossz volt, hogy az már jó volt Nem sokon múlott, hogy az első fél óra után kivegyem a lejátszóból, de ilyet filmmel talán még életemben nem tettem. Szörnyű volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Végre én is megnézhettem az új Star Trek filmet. Pildinek köszönet a lehetőségért. Amúgy jó, hogy nem vettem meg DVD-n, mert ugyan nem volt rossz, de számomra nagyon kevéssel nyújtott többet mint egy átlagos ST mozi. Talán amiben több volt, az a karakterek egymás közötti kapcsolatának kicsit ST -től szokatlan tálalása, és a látvány. Remélem a Gran Torino jobb lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. JakeSully írta: Leszünk egy páran Avataron Imaxban Úgy néz ki Remélem, végül jó lesz a dec. 19-e, mert ha későbbre rakjuk, akkor anyámmal előbb fogom látni, mint a fórumosokkal innen. Oldfighter írta: Remélem hogy nem az utolsó pillanatban lehet majd jegyet rendelni. Egy szombat délelötti, esetleg kora délutáni előadásra jó lenne elmenni Túl későre nem lenne jó, mert nem is lesz rövid a film, és utána csak kéne valami taliszerűség is hozzá valahol, valahogy. Akár lehetne az első délelőtti előadásra, ha addigra mindenki fel tud jönni Pestre, vagy akkor a másodikra. Ody Mandrell írta: Remélem a Gran Torino jobb lesz. Más lesz a műfaj miatt, de a GT is remek film. Részemről azért inkább maradok a ST-nél Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Talán még nagyfilm is készül belőle. De már önmagában ezek a kisfilmek se semmik amik a játék mellé készültek. Van még folytatása, csak még nem készült el hozzájuk a magyar felirat. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Ody Mandrell írta: Végre én is megnézhettem az új Star Trek filmet. Pildinek köszönet a lehetőségért. Amúgy jó, hogy nem vettem meg DVD-n, mert ugyan nem volt rossz, de számomra nagyon kevéssel nyújtott többet mint egy átlagos ST mozi. Talán amiben több volt, az a karakterek egymás közötti kapcsolatának kicsit ST -től szokatlan tálalása, és a látvány. Remélem a Gran Torino jobb lesz. Szívesen. DVD vásárlásnál jobb biztosra menni, mert hiába tetszik egy film sokaknak, ha magunknak meg nem. Kíváncsi leszek, mi lesz a véleményed a GT-ról. MissKarrde írta: Úgy néz ki Remélem, végül jó lesz a dec. 19-e, mert ha későbbre rakjuk, akkor anyámmal előbb fogom látni, mint a fórumosokkal innen. Túl későre nem lenne jó, mert nem is lesz rövid a film, és utána csak kéne valami taliszerűség is hozzá valahol, valahogy. Akár lehetne az első délelőtti előadásra, ha addigra mindenki fel tud jönni Pestre, vagy akkor a másodikra. Az a baj, hogy december 19. szombati munkanap, ami a délelőtti vagy akár a kora délutáni előadás lehetőségeit eléggé behatárolja. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Öcsémmel megnéztük ma a 2012-t, és nagyon tetszett. Talán hasonló filmet én még nem is láttam moziban, így duplán hatásos volt, mert utána még hosszú percekig nem tértem magamhoz a nagy izgalmaktól. A látványról és a hanghatásról Oldie már mindent leírt, ahhoz hozzátenni nem tudok semmit. Viszont arra rájöttem, hogy rám egy szempontból hasonló hatást tett, mint egy háborús film: a film mondanivalója nekem nem más, mint élvezni és értékelni az életet, a családunk és a barátaink szeretetét, amíg megtehetjük, mert nem lehet tudni, mikor következik be egy katasztrófa az ember életében, ami lehet bolygónyi méretű, vagy akár egyénre szabott, a lényeg, hogy akkor már késő azon sajnálkozni, hogy mit rontottunk el, vagy mit nem értékeltünk megfelelően. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Valahol nagyon hasonlót olvastam én is mint amit itt írsz Pildi, sőt, volt olyan jelenet amikor főleg csak a gyermekeik életbenmaradásával törödnek a szereplők ami elég megható volt, főleg az orosz ürge részéről. Adrian monológja ugyan csöpögős volt de van benne igazság. Szóval valahol volt azért mondanivalója a filmnek a látványon túl, ami azért máig visszagondolva brutálisan grandiozus volt Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Pildi írta: Öcsémmel megnéztük ma a 2012-t, és nagyon tetszett. Talán hasonló filmet én még nem is láttam moziban, így duplán hatásos volt, mert utána még hosszú percekig nem tértem magamhoz a nagy izgalmaktól. A látványról és a hanghatásról Oldie már mindent leírt, ahhoz hozzátenni nem tudok semmit. Viszont arra rájöttem, hogy rám egy szempontból hasonló hatást tett, mint egy háborús film: a film mondanivalója nekem nem más, mint élvezni és értékelni az életet, a családunk és a barátaink szeretetét, amíg megtehetjük, mert nem lehet tudni, mikor következik be egy katasztrófa az ember életében, ami lehet bolygónyi méretű, vagy akár egyénre szabott, a lényeg, hogy akkor már késő azon sajnálkozni, hogy mit rontottunk el, vagy mit nem értékeltünk megfelelően. Oldfighter írta: Valahol nagyon hasonlót olvastam én is mint amit itt írsz Pildi, sőt, volt olyan jelenet amikor főleg csak a gyermekeik életbenmaradásával törödnek a szereplők ami elég megható volt, főleg az orosz ürge részéről. Adrian monológja ugyan csöpögős volt de van benne igazság. Szóval valahol volt azért mondanivalója a filmnek a látványon túl, ami azért máig visszagondolva brutálisan grandiozus volt Valami hasonlót szűrtem én is le. Azt, hogy semmit nem ér a pénz ilyen helyzetekben! Példaként említeném, hogy ruszki hapsi és haverjai jól megszívták. Bár jó volt látni, hogy némely ember a családján akart segíteni, egymáson. Szóval igen, volt rendesen mondanivalója a filmnek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Pildi írta: Az a baj, hogy december 19. szombati munkanap, ami a délelőtti vagy akár a kora délutáni előadás lehetőségeit eléggé behatárolja. Sajnos az lesz, tudom Meglátjuk, hogy aki jönni akar, mit mond a dátumra előtte. Ha mindenkinek jó, akkor nem gond, ha nem jó, akkor keresünk másikat közös nézésre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Pildi írta: Kíváncsi leszek, mi lesz a véleményed a GT-ról. Egész jó kis zsánerfilm amit természetesen Eastwood visz a hátán. Hatalmasat alakít benne. A filmen jót szórakoztam, és a tanulság is szépen leszűrhető volt a végén. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Pénteken újra megnéztem a TF2-t DVD-n. Fantasztikus élmény volt újranézni. Már nagyon várom a 3-at. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Ody Mandrell írta: Egész jó kis zsánerfilm amit természetesen Eastwood visz a hátán. Hatalmasat alakít benne. A filmen jót szórakoztam, és a tanulság is szépen leszűrhető volt a végén.Ez egész gyorsan ment Ody. Bár ahhoz képest, hogy lassan egy éves film. Azért még van mit behoznod Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. (szerkesztve) Micheal Caine aggasztóan nyilatkozott a Batman 3-ról. Jelen állás szerint sehol se vannak és szerinte lehet, hogy nem is lesz semmi a filmből még egy jó darabig. Szerkesztve: 2009. November 16. - Darth Revan9 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. http://www.lgavatar.com/exclusive/Thanator..._1C_359_164.mov Avatar filmrészlet. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.