Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Azt lehet olvasni, hogy Roland "Destroy all" Emmerich két ID4 folytatást tervez. :D Komplexebbé szeretné tenné az egész szitut az idegenekkel.

Rambo pedig lemond a szuperkatonákról, immár egy határ menti kisváros katonáival fog "eljátszadozni" :D

Hozzászólás ideje:

Na ma megnéztem a 2012-t az Arénában...

Hát először is kezdeném az előzetesekkel, a legtöbb jelentéktelen, KIVÉVE az Avatar előzetesét, amelyet szinkronosan nyomattak. Elfogadható volt. Mind a 10-en elhatároztuk (szűk baráti kör :)), hogy IMAX-ben nézhetjük meg ezt a filmet, jó volt.

Na, maga a film. Nagyon jó volt, hozta a kötelezőt. Főleg, a látvány. HATALMAS. Minden kis részletre kitér. A történet a szokásos, nem is várható el, hogy fordulat teljes legyen. Nem is ezt vártam el. Jó kis mozi délután volt a mai, szerintem a megérte a kiadott pénzt.

Hozzászólás ideje:

Ma megnéztem a Transformers 2 Extráinak nagy részét. Bay pörög mint az állat, nem csoda ha a stáb néha kiakad rá. :) Valaki említette, hogy utálják őt. Hát szerintem nem, vagy nem nagyon :D Tisztelik őt azért. :D

Mondjuk néha viszketett a hátam amikor a "szokásos" ömlengő szövegek mentek. Nem csípem az ilyen fenékkörbenyalásos dumát, hogy pl: "Milyen fantasztikus is volt együtt dolgozni yx-al, meg ez minden idők ******* forgatása."

De amúgy érdekes pár óra volt végignézni. :D

Hozzászólás ideje:

Versus

Banyek, ez a film már annyira rossz volt, hogy az már jó volt :)

Nem sokon múlott, hogy az első fél óra után kivegyem a lejátszóból, de ilyet filmmel talán még életemben nem tettem. Szörnyű volt.

Hozzászólás ideje:

Végre én is megnézhettem az új Star Trek filmet. Pildinek köszönet a lehetőségért. :) Amúgy jó, hogy nem vettem meg DVD-n, mert ugyan nem volt rossz, de számomra nagyon kevéssel nyújtott többet mint egy átlagos ST mozi. Talán amiben több volt, az a karakterek egymás közötti kapcsolatának kicsit ST -től szokatlan tálalása, és a látvány. Remélem a Gran Torino jobb lesz. :D

Hozzászólás ideje:
  JakeSully írta:
Leszünk egy páran Avataron Imaxban :)

Úgy néz ki :D Remélem, végül jó lesz a dec. 19-e, mert ha későbbre rakjuk, akkor anyámmal előbb fogom látni, mint a fórumosokkal innen.

Oldfighter írta:
Remélem hogy nem az utolsó pillanatban lehet majd jegyet rendelni. Egy szombat délelötti, esetleg kora délutáni előadásra jó lenne elmenni :D

Túl későre nem lenne jó, mert nem is lesz rövid a film, és utána csak kéne valami taliszerűség is hozzá valahol, valahogy. Akár lehetne az első délelőtti előadásra, ha addigra mindenki fel tud jönni Pestre, vagy akkor a másodikra.

Ody Mandrell írta:
Remélem a Gran Torino jobb lesz. :D

Más lesz a műfaj miatt, de a GT is remek film. Részemről azért inkább maradok a ST-nél :D

Hozzászólás ideje:
  Ody Mandrell írta:
Végre én is megnézhettem az új Star Trek filmet. Pildinek köszönet a lehetőségért. :oops: Amúgy jó, hogy nem vettem meg DVD-n, mert ugyan nem volt rossz, de számomra nagyon kevéssel nyújtott többet mint egy átlagos ST mozi. Talán amiben több volt, az a karakterek egymás közötti kapcsolatának kicsit ST -től szokatlan tálalása, és a látvány. Remélem a Gran Torino jobb lesz. :)
Szívesen. :) DVD vásárlásnál jobb biztosra menni, mert hiába tetszik egy film sokaknak, ha magunknak meg nem. Kíváncsi leszek, mi lesz a véleményed a GT-ról. :)

MissKarrde írta:
Úgy néz ki :) Remélem, végül jó lesz a dec. 19-e, mert ha későbbre rakjuk, akkor anyámmal előbb fogom látni, mint a fórumosokkal innen.

Túl későre nem lenne jó, mert nem is lesz rövid a film, és utána csak kéne valami taliszerűség is hozzá valahol, valahogy. Akár lehetne az első délelőtti előadásra, ha addigra mindenki fel tud jönni Pestre, vagy akkor a másodikra.

Az a baj, hogy december 19. szombati munkanap, ami a délelőtti vagy akár a kora délutáni előadás lehetőségeit eléggé behatárolja.
Hozzászólás ideje:

Öcsémmel megnéztük ma a 2012-t, és nagyon tetszett. Talán hasonló filmet én még nem is láttam moziban, így duplán hatásos volt, mert utána még hosszú percekig nem tértem magamhoz a nagy izgalmaktól. A látványról és a hanghatásról Oldie már mindent leírt, ahhoz hozzátenni nem tudok semmit. Viszont arra rájöttem, hogy rám egy szempontból hasonló hatást tett, mint egy háborús film: a film mondanivalója nekem nem más, mint élvezni és értékelni az életet, a családunk és a barátaink szeretetét, amíg megtehetjük, mert nem lehet tudni, mikor következik be egy katasztrófa az ember életében, ami lehet bolygónyi méretű, vagy akár egyénre szabott, a lényeg, hogy akkor már késő azon sajnálkozni, hogy mit rontottunk el, vagy mit nem értékeltünk megfelelően.

Hozzászólás ideje:

Valahol nagyon hasonlót olvastam én is mint amit itt írsz Pildi, sőt, volt olyan jelenet amikor főleg csak a gyermekeik életbenmaradásával törödnek a szereplők ami elég megható volt, főleg az orosz ürge részéről. Adrian monológja ugyan csöpögős volt de van benne igazság. Szóval valahol volt azért mondanivalója a filmnek a látványon túl, ami azért máig visszagondolva brutálisan grandiozus volt :oops:

Hozzászólás ideje:
  Pildi írta:
Öcsémmel megnéztük ma a 2012-t, és nagyon tetszett. Talán hasonló filmet én még nem is láttam moziban, így duplán hatásos volt, mert utána még hosszú percekig nem tértem magamhoz a nagy izgalmaktól. A látványról és a hanghatásról Oldie már mindent leírt, ahhoz hozzátenni nem tudok semmit. Viszont arra rájöttem, hogy rám egy szempontból hasonló hatást tett, mint egy háborús film: a film mondanivalója nekem nem más, mint élvezni és értékelni az életet, a családunk és a barátaink szeretetét, amíg megtehetjük, mert nem lehet tudni, mikor következik be egy katasztrófa az ember életében, ami lehet bolygónyi méretű, vagy akár egyénre szabott, a lényeg, hogy akkor már késő azon sajnálkozni, hogy mit rontottunk el, vagy mit nem értékeltünk megfelelően.

Oldfighter írta:
Valahol nagyon hasonlót olvastam én is mint amit itt írsz Pildi, sőt, volt olyan jelenet amikor főleg csak a gyermekeik életbenmaradásával törödnek a szereplők ami elég megható volt, főleg az orosz ürge részéről. Adrian monológja ugyan csöpögős volt de van benne igazság. Szóval valahol volt azért mondanivalója a filmnek a látványon túl, ami azért máig visszagondolva brutálisan grandiozus volt :oops:

Valami hasonlót szűrtem én is le. Azt, hogy semmit nem ér a pénz ilyen helyzetekben! Példaként említeném, hogy ruszki hapsi és haverjai jól megszívták. Bár jó volt látni, hogy némely ember a családján akart segíteni, egymáson. Szóval igen, volt rendesen mondanivalója a filmnek. :)

Hozzászólás ideje:
  Pildi írta:
Az a baj, hogy december 19. szombati munkanap, ami a délelőtti vagy akár a kora délutáni előadás lehetőségeit eléggé behatárolja.

Sajnos az lesz, tudom :oops: Meglátjuk, hogy aki jönni akar, mit mond a dátumra előtte. Ha mindenkinek jó, akkor nem gond, ha nem jó, akkor keresünk másikat közös nézésre.

Hozzászólás ideje:
  Pildi írta:
Kíváncsi leszek, mi lesz a véleményed a GT-ról. :oops:
Egész jó kis zsánerfilm amit természetesen Eastwood visz a hátán. Hatalmasat alakít benne. A filmen jót szórakoztam, és a tanulság is szépen leszűrhető volt a végén.
Hozzászólás ideje:
  Ody Mandrell írta:
Egész jó kis zsánerfilm amit természetesen Eastwood visz a hátán. Hatalmasat alakít benne. A filmen jót szórakoztam, és a tanulság is szépen leszűrhető volt a végén.
Ez egész gyorsan ment Ody. :) Bár ahhoz képest, hogy lassan egy éves film. :) Azért még van mit behoznod :oops:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.