Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Nos...eddig Tenel Ka, Ortis, Ody, Karrde, Pildi, Frenkie, én és a húgom jelentkeztünk. Ez nyó'c fő. Jake, te az avp-sekkel rendelsz jegyet? Szerintem Lara is jön! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Szerintem Lara is jön! Meg én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Szerda estig van idő jelezni a csatlakozási szándékot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Meg én is. Felirtalak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Felirtalak. Előléptél szervezőnek? Ezt már szeretem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Arra gondoltam, hogyha fent tudsz maradni, akkor szerda este éjfél után egy perccel már szerintem üzemel a jegyrendelési oldal.Akkor te lennél az első és lehetne válogatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Arra gondoltam, hogyha fent tudsz maradni, akkor szerda este éjfél után egy perccel már szerintem üzemel a jegyrendelési oldal.Akkor te lennél az első és lehetne válogatni. Nem lenyúlni az ötletemet... :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Előléptél szervezőnek? Ezt már szeretem. He-he De csak próbáljon meg valaki késni a jegyátvételről. Olyan nyakonvágásokat fogok osztogatni, hogy irigykedni fogsz...apám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Arra gondoltam, hogyha fent tudsz maradni, akkor szerda este éjfél után egy perccel már szerintem üzemel a jegyrendelési oldal.Akkor te lennél az első és lehetne válogatni.Meglátjuk. A nyolcadik avagy a kilencedik sorra gondoltam. Az tökéletes helynek bizonyul. U2 koncertről tapasztalat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. He-he De csak próbáljon meg valaki késni a jegyátvételről. Olyan nyakonvágásokat fogok osztogatni, hogy irigykedni fogsz...apám Én tanítottalak, szóval remélem nem fogsz csalódást okozni a nyakonvágások kapcsán. Remek lesz személyesen is találkozni a Tenel Ka/Ortis kettőssel. Egyébként azért is jó, hogy te intézed ezt, mert neked van tapasztalatod ezen a téren. Tudod hova érdemes ülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Tudod hova érdemes ülni.Jaja. Teencát legfeljebb majd feltaszigáljuk és hevederekkel rögzítjük Onnantól szédeleghet amennyit akar. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Jaja. Teencát legfeljebb majd feltaszigáljuk és hevederekkel rögzítjük Onnantól szédeleghet amennyit akar. :DEzért kapni fogsz, úgy érzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Donát, Krande és Bomar már nem is jön? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Ezért kapni fogsz, úgy érzem. Milyen szép látvány is lesz amikor Teenca falfehéren kóvályog a székében, Pildi meg zacskót ránt elő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Üdv a körünkben Ortis! Téged is megfertőzött az asszony ezzel a gagyi avatarral? Intenzív kúrát kapott! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Oldie: orki hugid nem jön? Nyilakkal lövöldöző paripán vágtató amazonok lehet őt is érdekelné Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Egyébként azért is jó, hogy te intézed ezt, mert neked van tapasztalatod ezen a téren. Tudod hova érdemes ülni. Én is tudom Nem tapasztaltabb nálam Jaja. Teencát legfeljebb majd feltaszigáljuk és hevederekkel rögzítjük Onnantól szédeleghet amennyit akar. Ilyen hozzáállás, és meggondolom magam, megyek az anyámmal 17-én Ő nem fog engem megmerényelni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Oldie: orki hugid nem jön? Nyilakkal lövöldöző paripán vágtató amazonok lehet őt is érdekelné Nem tudom, ő nagyon elfoglalt, azt se tusom meddig lesz Pécsen, vagy mikortól lesz téli szünete. :SDe még te se mondtál konkrétumot. Lentebb kérdeztelek ám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Egy időpontban jönnénk az avp-s csapattal. Viszont nagyon örülnék ha Dzséjt is jönne, mert ő az összekötő kapocs a két csapat között. De sajna ő nem biztos hogy jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Donát, Krande és Bomar már nem is jön?Bomarr suliba lesz akkor. Intenzív kúrát kapott! :DDe jó neki. engem is kikúrálhatna már valaki, hogy legalább lelkesedjek ezért a filmért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Milyen szép látvány is lesz amikor Teenca falfehéren kóvályog a székében, Pildi meg zacskót ránt elő Mint mondtam, nekem azzal van bajom az IMAX teremmel, hogy sz*rul van megépítve A lépcsők sz*rok, mert alig lehet rajtuk rendesen közlekedni, stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Egy időpontban jönnénk az avp-s csapattal.Viszont nagyon örülnék ha Dzséjt is jönne, mert ő az összekötő kapocs a két csapat között. De sajna ő nem biztos hogy jön. Oks, akkor a te jegyelővételed hozzájuk lesz kötve Dzséjt ha jól tudom nem lát 3D-ben sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Mint mondtam, nekem azzal van bajom az IMAX teremmel, hogy sz*rul van megépítve A lépcsők sz*rok, mert alig lehet rajtuk rendesen közlekedni, stb.Hát eért is irtam azt amit Szédültél a magasban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Milyen szép látvány is lesz amikor Teenca falfehéren kóvályog a székében, Pildi meg zacskót ránt elő Ezt a látványt nem kapod meg tőlem! Inkább nem leszek rosszul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Remek lesz személyesen is találkozni a Tenel Ka/Ortis kettőssel. Mi is örülünk, hogy megismerjük a banda egy részét! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Ezt a látványt nem kapod meg tőlem! Inkább nem leszek rosszul. No ez a beszéd, nem pedig szemet forgatni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Uuuuh Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Nekem itt már kezd nagyon gyanússá válni valami.Papírzacskók, rossz lépcsők.Remélem ez a terem ugyanúgy néz ki mint egy sima moziterem(azaz a székek úgyanúgy vannak elhelyezve), és nem valami függőleges falnon vannak és körbeér minket a vászon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Uuuuh Nyamm! Demesszevanhuszadikamostakaromlátniiiii! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. (szerkesztve) Nyamm! Demesszevanhuszadikamostakaromlátniiiii! Lány létedre rendesen rá vagy kattanva. De azért ugye még az SW a legjobb? Mer itten nem barátoz az Avatar. Cameron a jobban tudja okosok. Szerkesztve: 2009. November 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.