Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Minimum fél óra pluszt elviselnék Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Mondjuk azért az a 12 perc is több, mint a semmi. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Nem tudom, szerintetek elég hosszú lesz a plusz verzió? Igen, ha jól csinálják meg. Egyébként éjszaka Golden Globe-díjátadó, reggel majd sasolom, hogy mi lett a végeredmény Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. (szerkesztve) Semmit se csökkent az Avatar bevétele! :) 50 millió dollárt kaszíroz ötödik hetében az Avatar az amerikai mozikban Ezzel a múlt héthez képest semmit se csökkent a nyereség. Ezzel az Avatar átlépi az 500 milliós álomhatárt. Elemezők szerint most már semmi kétség hogy a Titanic 600 milliós bevételét túlszárnyalja, akárcsak világszerte, és ezzel egy sci-fi lesz minden idők legsikeresebb filmje!!! El se hiszem, annyira megható, egy sci-fi... Dzséjt is így érezhet most Szerkesztve: 2010. Január 17. - JakeSully Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Igen, ha jól csinálják meg. Pont ezt akartam írni én is Nekem már így is jó volt, ahogy a moziban volt, de ha ez a 12 perc még hozzá tesz némi tartalmat, akkor untig elég lesz. Dzséjt is így érezhet most A legjobban annak örülnék, ha ez megváltoztatná a sci-fihez való viszonyulást az emberekben. Vagyis ne jelenjen meg fintor az arcukon, annak ellenére, hogy sok kedvencük sci-fi, csak nem tudnak róla. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. egy sci-fi lesz minden idők legsikeresebb filmje!!! Jó is lenne, ha lesz Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. A legjobban annak örülnék, ha ez megváltoztatná a sci-fihez való viszonyulást az emberekben. Vagyis ne jelenjen meg fintor az arcukon, annak ellenére, hogy sok kedvencük sci-fi, csak nem tudnak róla. Egyetértek. Hihetetlen néha, mennyire lenézik, pedig mindenkinek van legalább egy sci-fi kedvence, nem csak SW létezik, vagy Trek, vagy akár az Avatar. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Jó is lenne, ha lesz Én nagyon drukkolok! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Semmit se csökkent az Avatar bevétele! :)A mojo becslése szerint csökkent 18% -al. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. A mojo becslése szerint csökkent 18% -al.Egy hónap elteltével Azért ez már szép teljesítmény. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Egy hónap elteltével Azért ez már szép teljesítmény. A múlt héthez képest. Persze még így is szép, de ne írjuk, hogy nem csökkent semmit amikor csökkent. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hercegnő és a béka: Nagyon szép mese volt, végre a Disney megint olyat készített amilyet kéne. Igazán gyerekeknek szóló szép mesét. Jó persze itt is volt gonosz, aki tényleg elég félelmetes lehet egy 6-7 évesnek, de hát Jaffar se volt éppen kismiska. Szóval én mindenképpen ajánlom, mert jók benne a zenék, a humor is bejövős szóval nekem egy 8/10. Tuti meg fogom még nézni, bár lehet ez már nem lesz annyira klasszikus mint a többi. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. A múlt héthez képest. Persze még így is szép, de ne írjuk, hogy nem csökkent semmit amikor csökkent. Az 50 milliós becslés a 4 napos hétvégére utalt, és nem a háromra, mivel USA-ban most van az MLK hétvége, és hétfő is szünnap. Így simán összejön majd az 50 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Oldie eddig nem hittem neked, de most már kezdek hinni http://boxofficemojo.com/movies/?id=avatar.htm 1.6 milliárd dollár? Egy hónap alatt??? Mi vaaaa? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Van még 13 napja Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Oldie eddig nem hittem neked, de most már kezdek hinni Egyszer neki is lehet igaza. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Ma Világok Harca a TV2 -n el ne felejtsétek. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Oldie eddig nem hittem neked, de most már kezdek hinni http://boxofficemojo.com/movies/?id=avatar.htm 1.6 milliárd dollár? Egy hónap alatt??? Mi vaaaa? Baromi jó érzés, h beváltja legszebb reményeim! :) Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Inkább DVD-n nézzem, DTS-el De nem most este, mert annak ellenzői lesznek Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Ma Világok Harca a TV2 -n el ne felejtsétek. Én nem felejtem, mint a tűz, úgy kerülöm a TV2-őt. Ezt egyszer néztem moziban, és azon ritka alkalmak egyike volt, mikor sajnáltam, h pénzt adok ki mozira. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Én nem felejtem, mint a tűz, úgy kerülöm a TV2-őt. Ezt egyszer néztem moziban, és azon ritka alkalmak egyike volt, mikor sajnáltam, h pénzt adok ki mozira.Pedig nagyszerű film, szvsz. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Pedig nagyszerű film, szvsz. Nem tudom, ez tényleg az ízlések és pofonok kategória. Ortis sem szerette, egy haverral néztük, na az meg hetekig ódákat zengett róla. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Ma Világok Harca a TV2 -n el ne felejtsétek. Nem feledem, véletlenül sem fogok odakapcsolni Apám kérdezte is, milyen film. Mondom neki: "Ha más lenne a vége és mások lennének a fő karakterek, egész jó lenne." Fél éve láttam, elég is volt belőle pár évre (azért "megtiszteltem" annyival, hogy írtam róla pár gondolatot: War of the World - remélem ezelőtt nem linkeltem...). Én nem felejtem, mint a tűz, úgy kerülöm a TV2-őt. Ezt egyszer néztem moziban, és azon ritka alkalmak egyike volt, mikor sajnáltam, h pénzt adok ki mozira. Hehe, szerencsére én nem moziban láttam. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Nekem megvan az eredeti, ötvenes években készült változata is Meg kéne már néznem Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Én is így vagyok vele, egy hatalmas csalódás volt a Világok harca film Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hercegnő és a béka: Köszi az ajánlót, lehet, hogy megnézem én is a közeljövőben 1.6 milliárd dollár? Szép eredmény, egyre szebb Ezt egyszer néztem moziban, és azon ritka alkalmak egyike volt, mikor sajnáltam, h pénzt adok ki mozira. Nem Te voltál az egyetlen, én sem szeressem, többet biztos nem nézem meg. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Szerintem tűrhető kis film. Mondtam már, hogy a DTS hangsáv hatalmas: Amúgy ez a Dakota Fanning kiscsaj rendre jó hozza a szerepeit. Pár napja végignéztem a Takent és ott is ő vitte a pálmát Azóta már azért kikupálódott Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Akit érdekel , jó kis képek az Avatarból, az EW friss számából http://greatentertainment2010.blogspot.com...y-complete.html Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Amúgy ez a Dakota Fanning kiscsaj rendre jó hozza a szerepeit. Pár napja végignéztem a Takent és ott is ő vitte a pálmát Az Új Holdban lévő szerepéről is mondhatsz pár dologot, úgy is tudjuk, hogy az a kedvenc filmed Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Ennek a Zoe Saldanának ne lenne ilyen bumszli orra és akkor simán mondanám neki, hogy Jöjjön be. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.