Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Szentségtörés... Mondok nagyobbat: Az egyet még nem láttam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Mondok nagyobbat: Az egyet még nem láttam! ERETNEK!!!! Amúgy én úgy érzem, hogy nálam az év filmje az Eredet lesz Nagyon érdekes az alaptéma. Az Odaátban az egyik epizódban nagyon jó körítésnek adta az alapját, de ugye ott volt a Rémálom széria egyik része is mely felhasználta magának De persze mielőtt shotit nyomnának a fejemhez, rögtön módosítok, szóval csakis az Expendables után lehet az év filmje Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Ennek ellenére nekem a Predator 2 jobban tetszett, mint az 1. Nekem is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Nekem is Pedig az elsőnél nagyobb macho film kevés van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Pedig az elsőnél nagyobb macho film kevés van. Az lehet, de a második coolabb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. OMG 2 harci jelent az Avatárból: Airbender Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Nem hiányosak ezek a videók? Mintha az elejéről meg a végéről hiányozna egy-egy óra képanyag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Nem hiányosak ezek a videók? Mintha az elejéről meg a végéről hiányozna egy-egy óra képanyag. Jól beszélsz, talán egy hét múlva már nézheted is a "kivágott" részeket. Amúgy neked bejön így a bemutatók alapján? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Jól beszélsz, talán egy hét múlva már nézheted is a "kivágott" részeket. Amúgy neked bejön így a bemutatók alapján? Igazából nem tud megfogni. Számomra egy felturbózott mesefilmnek tűnik melyet már ezerszer látott az ember. Majd a moziban kiderül, hogy pozitív lesz e róla a véleményem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Örömlány jó poszterek az Eredetnek http://filmdroid.blog.hu/2010/06/25/ket_eredet_reklam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. A második is nagyon kemény, de az első... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. (szerkesztve) Nekem még mindig nincs lövésem arról mi is lesz ez a film. Szerkesztve: 2010. Június 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Nekem mindig nincs lövésem arról mi is lesz ez a film. Nem te vagy az egyetlen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Milyen már hogy Nolan egyszerűen nem tud hibázni. Egy rossz filmje se született eddig(négy közülük ott van a kedvenceim között), és a trailer alapján bízok benne hogy az Inception is legalább annyira mestermű lesz mint az eddigi filmjei. És már megérkezett az első kritika is a filmről, annyi pontot adott neki mint a TDK-nak és a Prestige-nek is (3.5/4). Jó jel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Srácok, én se tudok sokat a filmről, de szerintem ennyi elég is A moziban mindent meg fogok tudni Nolan + tetszett az első trailer, szóval ennyi elég Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Nálam az a gond, hogy nem tetszett a trailer, nem tudok semmit a filmről (ez mondjuk tényleg nem baj), nem vagyok annyira elájulva Nolantől (de ha el lennék, pusztán a neve akkor sem lenne elég, hogy becsábítson a moziba) és mindez miatt abszolúte nem érdekel a film. Majd meséljétek el, milyen volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. A filmről szerintem mindenki csak annyit tud, amennyi az előzetes írásokban, nagyvonalas tartalomban szerepel Ez alapján érdekesnek tűnik ( főleg aki a olvasott már a témában), az előzetesek alapján meg piszkosul hangulatosnak. Aztán persze lehet, hogy egy ökörség lesz és leszerepel az egész film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. A filmről szerintem mindenki csak annyit tud, amennyi az előzetes írásokban Mindenki? Akkor már megint kiesem a mindenkiből, mert én még ennyit sem tudok. Láttam egy trailert aztán csókolom Hozzá teszem, a trailer alapján nekem enyhén Dark City utánzatnak tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Mindenki? Akkor már megint kiesem a mindenkiből, mert én még ennyit sem tudok. Láttam egy trailert aztán csókolom Hozzá teszem, a trailer alapján nekem enyhén Dark City utánzatnak tűnik. Szerintem ahol a trailert láttad, ott van pár sor a történetről is A szokásos filmes oldalakon legalábbis van pár sor a sztoriról. Nem, nem Dark City, inkább a másik...... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. utánzat? Hát azt hiszem még ilyet sem hallottam Nolan filmre mondani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. utánzat? Hát azt hiszem még ilyet sem hallottam Nolan filmre mondani. Manapság már nem lehet úgy filmet készíteni hogy ne mondhassa valaki rá hogy utánzat, legyen az bármennyire is légbőlkapott indok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Szerintem ahol a trailert láttad, ott van pár sor a történetről is icon4.gif A szokásos filmes oldalakon legalábbis van pár sor a sztoriról.Nem, nem Dark City, inkább a másik...... Itt és a PCGuru DVD-jén láttam a trailert és nem rémlik, hogy itt lett volna hozzá történet összefoglaló írva (a Gurun meg 100%, hogy nem volt) Filmes oldalakat én egyáltalán nem olvasok De amúgy a sztori a trailerből is kiderül annyira, mint az ilyen összefoglalókból. Amúgy mire gondoltál "másik" alatt? utánzat? Hát azt hiszem még ilyet sem hallottam Nolan filmre mondani. A tűnik szó melyik felét kell elmagyarázni? Manapság már nem lehet úgy filmet készíteni hogy ne mondhassa valaki rá hogy utánzat, legyen az bármennyire is légbőlkapott indok. Szerintem sohasem légből kapott, az más kérdés, kit mennyire zavar. De azért Nolan sem kivétel a szabály alól: minden alkotó csen valahonnan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Amúgy mire gondoltál "másik" alatt?Matrix. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Matrix. Na ez erőlködéssel sem jutott volna eszembe Inkább a Dark City. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. A tűnik szó melyik felét kell elmagyarázni? És szerintem sohasem légből kapott, az más kérdés, kit mennyire zavar. De azért Nolan sem kivétel a szabály alól: minden alkotó csen valahonnan.Te mindent magadra veszel? Ki beszélt itt arról hogy te mit gondolsz Nolanról? Megsúgom, általánosságban beszéltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Dzséjt, Ody: Nolan a rendező. Ennyi bőven elég. Tökéletes film lesz. És tökmindegy miről szól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Na ez erőlködéssel sem jutott volna eszembe Inkább a Dark City.A Mátrix az Dark City koppintás. Nem tudtad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Karrde ma megtapasztalta milyen az avatar full HD -ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Te mindent magadra veszel? Ki beszélt itt arról hogy te mit gondolsz Nolanról? Megsúgom, általánosságban beszéltem. Egyrészt, nem Nolanról beszéltem, hanem a filmről, másrészt, a tűnik rész nem neked szólt, csak összekutyultam az idézést és nem vettem észre (javítva), harmadrészt meg nincsen A Mátrix az Dark City koppintás. Nem tudtad? Azt hittem 13. emelet koppintás Na jó, az az egy biztos nem lehet, mert mindkettő '99-es. A Mátrixban sok minden van, ahogy írod, Dark City is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. A Mátrixban sok minden van, ahogy írod, Dark City is.Gyanúsan sok minden. Érdemes az alábbi linket megnézni. Dark City and Matrix Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.