Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Jó bőr. Ő is felnőtt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Alakul, alakul. De még mindig holtsápadt. Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Én csak ennyit: Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Jackson egy Isten-félő blues zenész aki összekeveredik a gyerekkorában szexuális bántalmazásnak kitett Ricci-vel. Kb ennyi amit tudni lehet róla. De ha olyan lesz a film is mint a képek akkor baromi jó kis film lesz! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Na ja, maradt volna csak az Addams Family-ben Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Kíváncsi leszek rá nagyon, Sam Jackson a kedvenc színészem. Mondjuk mostanában ez a Freedomland elég mellényúlás volt szerintem, de erre az agyatlan kígyós-repülős filmre is azért kíváncsi vagyok. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Naneee, Justin Timberlake is főszereplő lesz?! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Naneee, Justin Timberlake is főszereplő lesz?! Én is csak pilláztam... Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. The Prestige: Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Jó képek Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. (szerkesztve) The Prestige: Cool. Farkas új filmel jelentkezik vagyis Hugh Jackman . :) Az egyik kedvenc színészem. Szerkesztve: 2006. Augusztus 20. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Ezek elég semmitmondó képek... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Cool. Farkas új filmel jelentkezik vagyis Hugh Jackman . :) Az egyik kedvenc színészem. Én már várom a külön Farkas filmet is!!! De ez a Prestige is nagyon állat lesz. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Én már várom a külön Farkas filmet is!!! De ez a Prestige is nagyon állat lesz. Én minden Hugh Jackman filmet szeretek és láttam is. Csak a Van Helsinget nem.De má isg megakarom nézni. Minden filmjét szeretem. Az IWIW-en nekem születési névként a Kate és Leopold-ban játszott szerepe neve van.Az a hosszú. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Justin Timberlake-ről. Nem kell megijedni, most láttam szerepelni egy filmben (Edison), abban jól játszotta a zöldfülű újságírót! Ha ilyen nemnagyelvárású szerepet kap megint, akkor no para. Prestige - tessék megnézni a teasert. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Én minden Hugh Jackman filmet szeretek és láttam is. Csak a Van Helsinget nem.De má isg megakarom nézni. Minden filmjét szeretem. Az IWIW-en nekem születési névként a Kate és Leopold-ban játszott szerepe neve van.Az a hosszú. Igen-igen. Láttam. A Van Helsinget pedig mindenképp nézd meg, de előtte a fél órás kis animációs filmet. A londoni küldetést. Én imádom azt a filmet! Poénos és akciódús! És hát Kate sem elhanyagolató látvány. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Igen-igen. Láttam. A Van Helsinget pedig mindenképp nézd meg, de előtte a fél órás kis animációs filmet. A londoni küldetést. Én imádom azt a filmet! Poénos és akciódús! És hát Kate sem elhanyagolató látvány. Arról a filmről még nem hallotam. És animácoós? Akkor még furcsább,hogy nem hallotam róla. meg sasolom. A Van Helsing előtt kéne lennie vagy csak nézzem meg előtte? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. A Van Helsingben nekem nem is igazán Jackman jött be (pedig csípem a fickót, Derb, egyébként a te fogalmaid alapján ő is bájgúnár típusú fickó ), hanem a Draculát játszó Richard Roxburgh. Nem tudom, miért, de egyszerűen isteninek találtam benne A film egyébként közepes volt (azért voltak számomra igen tetszetős részei), és majdnem minden fontosabb pasi szerepet ausztrál színész játszik benne, ezt bírtam. Ja, és a zenéje nagyon jó Na jó, az előbb felsorolt előnyök miatt közepesnél jobb (inkább a sztorival/forgatókönyvvel vannak nagy problémák) Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Ezek elég semmitmondó képek... Sajnálom, de nincs nagy választék... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. A Van Helsingben nekem nem is igazán Jackman jött be (pedig csípem a fickót, Derb, egyébként a te fogalmaid alapján ő is bájgúnár típusú fickó ), hanem a Draculát játszó Richard Roxburgh. Nem tudom, miért, de egyszerűen isteninek találtam benne Legutoljára a Lopakodóban láttam ezt a mukit, egy fejlesztőmérnököt játszott benne. Igaz, hogy ez sokkal szerényebb szerep volt, de azért elég jól megoldotta. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Azt a filmet nem láttam, így nem tudok róla nyilatkozni. Hirtelen a Moulin Rouge-on kívül egy film sem jut eszembe, amiben még láttam Pedig biztos volt másik is. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Azt a filmet nem láttam, így nem tudok róla nyilatkozni. Hirtelen a Moulin Rouge-on kívül egy film sem jut eszembe, amiben még láttam Pedig biztos volt másik is. Kit Jackman a Moulin Rougban? Aztr kétlem.A Draculás pasi meg nem rémlik kit játszhatott benne. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. (szerkesztve) Hirtelen a Moulin Rouge-on kívül egy film sem jut eszembe, amiben még láttam Pedig biztos volt másik is. Feltűnt még többek közt a Szenvedélyben, a Mission Impossible II-ben, és a Szövetségben. Szerkesztve: 2006. Augusztus 20. - Rog Ertay Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. (szerkesztve) Kit Jackman a Moulin Rougban? Aztr kétlem.A Draculás pasi meg nem rémlik kit játszhatott benne. Jaaaa.. Ő volt a herceg. De ő mivolt a dracula a Van Helsingebn? Az gáz. Szerkesztve: 2006. Augusztus 20. - Derb Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. (szerkesztve) Kit Jackman a Moulin Rougban? Aztr kétlem.A Draculás pasi meg nem rémlik kit játszhatott benne. A Drakulás pasit írtam, hogy játszott benne, méghozzá a Herceget És miért is gáz? Szerkesztve: 2006. Augusztus 20. - MissKarrde Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Feltűnt még többek közt a Szenvedélyben, a Mission Impossible II-ben, és a Szövetségben. Az első film nem rémlik, a második már inkább, és tényleg, a harmadikban is volt Köszi, nem jutottak eszembe hirtelen. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Most néztem meg a Memento című filmet. A Prestige trailerében láttam a címét és hát Nolannal párosítva nem volt kétséges hogy meg kell néznem. Aki még nem látta mindenképp nézze meg mert teljesen egyedi. Annyira leköt, hogy eszedbe sem jut felállni a székből különben elveszíted a fonalat és akkor kész. Guy is zseniális benne. Derb: a Londoni küldetés pedig egy fél órás bevezető story a VAn Helsinghez. RAjzfilm. Ez valami olyasmi mint a két Riddicket összekötő rajzfilm. Érdemes megnézni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Egyetértek, a Memento kihagyhatatlan Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Most néztem meg a Memento című filmet. A Prestige trailerében láttam a címét és hát Nolannal párosítva nem volt kétséges hogy meg kell néznem. Aki még nem látta mindenképp nézze meg mert teljesen egyedi. Annyira leköt, hogy eszedbe sem jut felállni a székből különben elveszíted a fonalat és akkor kész. Guy is zseniális benne. A Memento egy állat. Mestermunka. A Prestige-ről azt mondják, hogy meglesz benne a Batman Begins vizualitása és a Memento feszültsége... Többek között ezért is várom annyira Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. A Prestige-ről azt mondják, hogy meglesz benne a Batman Begins vizualitása és a Memento feszültsége... Többek között ezért is várom annyira Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.