MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Remek plakát Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. GR tényleg szeret csapkodni azzal a kis láncal. Különben meg gondoltam szólok h a "Tégla már beépült a rendszerbe." Ha értitek mire gondolok. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Különben meg gondoltam szólok h a "Tégla már beépült a rendszerbe." Ha értitek mire gondolok. Aki megnézi olyan minőségben, az meg is érdemli... Nem akarok megbántani senkit, de inkább várok még egy hónapot, minthogy azt a fost nézzem Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. A Prestige milyen tipusú mozikba lesz? Pláza -- átlag -- popcorn zabáló moziban, vagy (nálunk) Tisza -- olcsó, érdeklődőbb réteg -- művészi filmszínházban? Szóval milyen tipusú film ez? (nem olvastam vissza, mert most nincs időm ). Előre is köszönöm! Mindezt azért kérdem, mert a plakátja most nagyon megfogott. Donát Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. (szerkesztve) A Prestige milyen tipusú mozikba lesz? Pláza -- átlag -- popcorn zabáló moziban, vagy (nálunk) Tisza -- olcsó, érdeklődőbb réteg -- művészi filmszínházban? Szóval milyen tipusú film ez? (nem olvastam vissza, mert most nincs időm ). Előre is köszönöm! Mindezt azért kérdem, mert a plakátja most nagyon megfogott. Donát Szerintem a költségvetése alapján azért mindenképpen a nagyobb mozikban lehet számítani rá. Azt lenne jó megtudni, hogy ki lesz a hazai terjesztője... Edit: ennyi infót találtam róla hirtelen magyar vonatkozásban: "Presztízs - Tökéletes illúzió (The Prestige, hazai bemutató: 2007 eleje)" Szerkesztve: 2006. Október 9. - yodamester Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Szóval milyen tipusú film ez? Semmi komoly témára ne számíts. Kis misztikummal beoltott, kosztümös film. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Ami engem momentán érdekel Meg nem is egy tucatrendező készítette Egy film szinte bármiről szólhat, nem kell komoly téma, ha az, mint film, működik és jó. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Ami engem momentán érdekel Meg nem is egy tucatrendező készítette Egy film szinte bármiről szólhat, nem kell komoly téma, ha az, mint film, működik és jó. Arról nem is beszélve, hogy az, hogy mi a komoly téma, relatív... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Arról nem is beszélve, hogy az, hogy mi a komoly téma, relatív... No, igen Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. No, igen Január 4-én lesz a bemutatója: Forrás Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Kapaszkodjunk meg a süvegünkben, lesz Karib-tenger kalózai 4. Eh... Én imádom ezt a trilógiát (még úgy is, hogy a harmadikat még csak nem is láttam), de azért ez meredek. Főleg a kiszivárgott hírecskék (megeshet spoiler, szóval annak tekintetében olvassatok tovább, bár egy film ilyen kezdeti szakaszában semmi sem biztos ugye). Sparrow benne lesz a filmben Johnny Depp alakításában, de már korántsem biztos, hogy főszereplőként, lehet csak cameozni fog. Na ez már egy elszúrt ötlet, hiszen a PotC főleg Deppnek köszönheti, hogy ilyen jó lett. És hát, Jack O'Neill távozásával kezdett "romlani" a Stargate SG-1 is, már előre látom, mi lesz, ha Sparrow kiszáll a fráncsájzból, lehet akármilyen jó is a történet. Orlando Bloom, azaz Will Turner meg lehet meghal. Na, alakul ez a 4. rész. Már csak azt lenne jó tudni, mit csinálnak Lizivel... szülési szabadságra mehetne mondjuk. Ja, a forgatókönyv elvileg már eléggé előrehaladott állapotban van, ezt csiripelik a verebek. Hát akárhogy is, nekem az első két rész (és valszeg a harmadik is) meghatározó film marad, de abban bizonytalan vagyok, hogy kellene egy negyedik rész. Szvsz nem kell. Forrás: sg.hu Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Szvsz a második rész se volt az első szintjén, és állítólag 6 részt akarnak csinálni... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Mi???? 4 meg 6? jesszusom. Egy Trilógia oké. De ez már kicsit túlzás. Ahogy Obi1 mondta már a 2. sem volt az első szintjén. Hát mondjuk előbb látni kell a 3at aztán lehet véleményt mondani. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Biztos megrészegültek, hogy mennyit hozott a kettő. Tipikus rókabőr eset. Egy komolyabb konkurenciával, nem hiszem, hogy így alakítot volna. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Szvsz a második rész se volt az első szintjén, és állítólag 6 részt akarnak csinálni... Hát igen... A második is már kissé izzadtságszagú volt... Nem rossz, nem rossz, de azért a hat rész túlzás. Hármat kibírok Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. a 2.-ban az rémes volt ahogy a Kraken lenyelte Jacket Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. lesz Minden6ó kettő a nagyon rossz hír: Jim Carrey nélkül Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. lesz Minden6ó kettő a nagyon rossz hír: Jim Carrey nélkül Ebben az első rész is egy nagy rakás szar volt, szóval felőlem készülhet. Mostanában Jim minden filmjéből remake-et csinálnak. Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. a Roger Moore-os James Bond filmek is megjelennek DVD-n http://www.dvdextra.hu/hir.php?oid=Te1c600...94a1daca37fb498 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Most őszintén? Nekem bejönne a hat film, ha az szinte olyan szintű lenne, mint az első, mindegyik humoros, jó sztorival és Jackkel, na meg a többiek is elkelnének oda SW-ből is hat van elvégre De ez nem tűnik olyannak eddig Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. lesz Minden6ó kettő Na ezt meg minek? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hát, szerintem a PotC2 sokkal jobb volt az elsőnél, dehát ez szubjektív dolog ugye. És komoly konkurenssel is tudott volna tarolni - bár mit tartunk komoly konkurensnek, mert pl én a Pókembert baromira nem tartom semmi konkurensének, mégis, még az SW sem tudta vele felvenni a harcot rendsen. Szóval ilyen szinten szvsz oda lehetne állítani a Pókember mellé is, bírná magát tartani. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Rosszul gondolod, mert a Pókember amcsiban nagyon népszerű. Az jócskán szipkázott volna el tőle zsozsót. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. (szerkesztve) Rosszul gondolod, mert a Pókember amcsiban nagyon népszerű. Az jócskán szipkázott volna el tőle zsozsót. Sztem is. Azért a POTC 2-nek nem volt valami hű de erős konkurenciája box office szinten idén. Ha jövőre a Pók 3-al együtemben érkezne a harmadik, nem biztos, hogy ilyen jól teljesítene. De hát úgysem vállalják be a studiók, hogy ütköztetik az óriás franchiseokat Szerkesztve: 2006. Október 10. - yodamester Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Rosszul gondolod, mert a Pókember amcsiban nagyon népszerű. Az jócskán szipkázott volna el tőle zsozsót. De hál istennek, nem csak amcsiból áll a világ. Sok film bukott már meg amcsiban, és lett népszerű külföldön, illetve fordítva, lett ott népszerű és bukott külhonnban. Jó, mondjuk lehet, nem a pókembert kellett volna példának felhoznom, de szerintem az borzalmas film, amire a POTC egynegyede is mérföldeket ver. Más viszont nem jut eszembe, ami úgymond komoly konkurense lenne. Batman, na azzal megnézném, úgyis jövőre lesz a Batman Dark Knight. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Én nem tartom számon a jövő év filmjeit, de a Batman a legelsőkk között van amit meg fogok nézni. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Én nem tartom számon a jövő év filmjeit, de a Batman a legelsőkk között van amit meg fogok nézni. Khmm, az csak 2008-ban lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Khmm, az csak 2008-ban lesz. Dzséjtnek mond. Engem is átvágott. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Dzséjtnek mond. Engem is átvágott. Már azthittem hogy olyan tudtok amit én nem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.