Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

GR tényleg szeret csapkodni azzal a kis láncal. ;)

Különben meg gondoltam szólok h a "Tégla már beépült a rendszerbe." Ha értitek mire gondolok. ;):cry::)

Hozzászólás ideje:
Különben meg gondoltam szólok h a "Tégla már beépült a rendszerbe." Ha értitek mire gondolok. ;);):cry:

Aki megnézi olyan minőségben, az meg is érdemli... Nem akarok megbántani senkit, de inkább várok még egy hónapot, minthogy azt a fost nézzem :)

Hozzászólás ideje:

A Prestige milyen tipusú mozikba lesz?

Pláza -- átlag -- popcorn zabáló moziban, vagy (nálunk) Tisza -- olcsó, érdeklődőbb réteg -- művészi filmszínházban?

Szóval milyen tipusú film ez? (nem olvastam vissza, mert most nincs időm ;) ). Előre is köszönöm!

Mindezt azért kérdem, mert a plakátja most nagyon megfogott.

Donát

Hozzászólás ideje:
A Prestige milyen tipusú mozikba lesz?

Pláza -- átlag -- popcorn zabáló moziban, vagy (nálunk) Tisza -- olcsó, érdeklődőbb réteg -- művészi filmszínházban?

Szóval milyen tipusú film ez? (nem olvastam vissza, mert most nincs időm ;) ). Előre is köszönöm!

Mindezt azért kérdem, mert a plakátja most nagyon megfogott.

Donát

Szerintem a költségvetése alapján azért mindenképpen a nagyobb mozikban lehet számítani rá.

Azt lenne jó megtudni, hogy ki lesz a hazai terjesztője...

Edit: ennyi infót találtam róla hirtelen magyar vonatkozásban: "Presztízs - Tökéletes illúzió (The Prestige, hazai bemutató: 2007 eleje)"

Szerkesztve: - yodamester

Hozzászólás ideje:

Ami engem momentán érdekel :) Meg nem is egy tucatrendező készítette :)

Egy film szinte bármiről szólhat, nem kell komoly téma, ha az, mint film, működik és jó.

Hozzászólás ideje:
Ami engem momentán érdekel :D Meg nem is egy tucatrendező készítette :)

Egy film szinte bármiről szólhat, nem kell komoly téma, ha az, mint film, működik és jó.

Arról nem is beszélve, hogy az, hogy mi a komoly téma, relatív... :)

Hozzászólás ideje:

Kapaszkodjunk meg a süvegünkben, lesz Karib-tenger kalózai 4. Eh... :)

Én imádom ezt a trilógiát (még úgy is, hogy a harmadikat még csak nem is láttam), de azért ez meredek.

Főleg a kiszivárgott hírecskék (megeshet spoiler, szóval annak tekintetében olvassatok tovább, bár egy film ilyen kezdeti szakaszában semmi sem biztos ugye).

Sparrow benne lesz a filmben Johnny Depp alakításában, de már korántsem biztos, hogy főszereplőként, lehet csak cameozni fog. Na ez már egy elszúrt ötlet, hiszen a PotC főleg Deppnek köszönheti, hogy ilyen jó lett. És hát, Jack O'Neill távozásával kezdett "romlani" a Stargate SG-1 is, már előre látom, mi lesz, ha Sparrow kiszáll a fráncsájzból, lehet akármilyen jó is a történet.

Orlando Bloom, azaz Will Turner meg lehet meghal. Na, alakul ez a 4. rész. Már csak azt lenne jó tudni, mit csinálnak Lizivel... szülési szabadságra mehetne mondjuk.

Ja, a forgatókönyv elvileg már eléggé előrehaladott állapotban van, ezt csiripelik a verebek.

Hát akárhogy is, nekem az első két rész (és valszeg a harmadik is) meghatározó film marad, de abban bizonytalan vagyok, hogy kellene egy negyedik rész. Szvsz nem kell.

Forrás: sg.hu

Hozzászólás ideje:

Mi???? 4 meg 6? jesszusom. Egy Trilógia oké. De ez már kicsit túlzás. Ahogy Obi1 mondta már a 2. sem volt az első szintjén. Hát mondjuk előbb látni kell a 3at aztán lehet véleményt mondani.

Hozzászólás ideje:
Szvsz a második rész se volt az első szintjén, és állítólag 6 részt akarnak csinálni...

Hát igen... A második is már kissé izzadtságszagú volt... Nem rossz, nem rossz, de azért a hat rész túlzás. Hármat kibírok :)

Hozzászólás ideje:
lesz Minden6ó kettő

a nagyon rossz hír: Jim Carrey nélkül

Ebben az első rész is egy nagy rakás szar volt, szóval felőlem készülhet.

Mostanában Jim minden filmjéből remake-et csinálnak.

Hozzászólás ideje:

Most őszintén? Nekem bejönne a hat film, ha az szinte olyan szintű lenne, mint az első, mindegyik humoros, jó sztorival és Jackkel, na meg a többiek is elkelnének oda :) SW-ből is hat van elvégre :D De ez nem tűnik olyannak eddig :)

Hozzászólás ideje:

Hát, szerintem a PotC2 sokkal jobb volt az elsőnél, dehát ez szubjektív dolog ugye. És komoly konkurenssel is tudott volna tarolni - bár mit tartunk komoly konkurensnek, mert pl én a Pókembert baromira nem tartom semmi konkurensének, mégis, még az SW sem tudta vele felvenni a harcot rendsen. Szóval ilyen szinten szvsz oda lehetne állítani a Pókember mellé is, bírná magát tartani.

Hozzászólás ideje:
Rosszul gondolod, mert a Pókember amcsiban nagyon népszerű. Az jócskán szipkázott volna el tőle zsozsót.

Sztem is. Azért a POTC 2-nek nem volt valami hű de erős konkurenciája box office szinten idén. Ha jövőre a Pók 3-al együtemben érkezne a harmadik, nem biztos, hogy ilyen jól teljesítene. De hát úgysem vállalják be a studiók, hogy ütköztetik az óriás franchiseokat :)

Szerkesztve: - yodamester

Hozzászólás ideje:
Rosszul gondolod, mert a Pókember amcsiban nagyon népszerű. Az jócskán szipkázott volna el tőle zsozsót.

De hál istennek, nem csak amcsiból áll a világ. Sok film bukott már meg amcsiban, és lett népszerű külföldön, illetve fordítva, lett ott népszerű és bukott külhonnban.

Jó, mondjuk lehet, nem a pókembert kellett volna példának felhoznom, de szerintem az borzalmas film, amire a POTC egynegyede is mérföldeket ver. Más viszont nem jut eszembe, ami úgymond komoly konkurense lenne. Batman, na azzal megnézném, úgyis jövőre lesz a Batman Dark Knight.

Hozzászólás ideje:
Én nem tartom számon a jövő év filmjeit, de a Batman a legelsőkk között van amit meg fogok nézni.

Khmm, az csak 2008-ban lesz. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.