Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. hogy túl komolynak vették Neked ez a mániád? Semmit ne vegyél komolyan oldie! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Az egész film egy önparódia Ettől tetszik sokaknak, bár én még nem láttam Páran már kibuktak miatta, hogy túl komolynak vették Hát én komolynak vettem.Nem utalt semmi arra, hogy paródia lenne ellenben a Csupasz pisztollyal.Az mondjuk igaz, hogy nevetséges volt az egész. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Neked ez a mániád? Semmit ne vegyél komolyan oldie! De tényleg egy vígjáték http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=6...045297342295649 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Tegnap nézte valaki az Iwo Jima fövényét, vagy esetleg korábban látta valaki? Szerintem korának nagyon jó filmje lehetet, mostmár inkább persze megmosolyogtató Mindazonáltal remek műtermeket építettek fel hozzá, főleg a partszakasz részeken Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. - Hol a nagyapád?- A csomagtartóban. - Nagyapa, csinos vagyok? - Te vagy a legszebb lány az egész világon. - Ezt csak úgy mondod. - Nem. Őrülten szerelmes vagyok beléd és nem az eszed vagy a személyiséged miatt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Ja, ez is mókás volt Egek, volt egy rakat remek jelenet Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hm. Igen érdekes hír a mozinetről. Én végülis ugyanúgy kedvelem az első helyezetett is mint a másodikat A Jedik kora leáldozott? / 2007-04-04 / Az SFX magazin megjelent számában egy igen kardinális kérdést bocsátott szavazára nemrég : melyik a világ legjobb tudományos-fantasztikus filmje? Roppant nehéz kérdés, válaszolni rá még nehezebb, de 3000 olvasónak mégis sikerült egyezségre jutnia. Most persze most sokan gondolhatják magukban, hogy a George Lucas által terjeszett csillagközi vallás követői többséget élveztek egy ilyen szavazás során, de meg kell nyugtatnunk minden hitehagyott sci-fi rajongót: az Erő lovagjai ezúttal kisebbségbe kerültek, ugyanis a Top 10-es lista élére egy meglepően új, és leginkább a mai kor követelményeinek megfelelő alkotás Serenity került. A Firefly című tv-sorozatból lett mozifilm alatt egy fokkal Mr. Lucas korábban már említett Star Wars című opusa került; az Új remény alatt egy lépcsőfokkal lejjebb pedig Ridley Scott keresztényi attributumokkal telezsúfolt dolgozatát, a Szárnyas fejvadászt érhetjük tetten. Az SFX szerkesztője, Dave Bradley az eredményhez csak annyit fűzött, hogy "nagy meglepetés". A Top 10-es lista: 1. Serenity 2. Star Wars 3. Szárnyas fejvadász 4. Majmok bolygója 5. Mátrix 6. Nyolcadik utas: a Halál 7. Forbidden Planet 8. 2001: Űrodüsszeia 9. Terminátor 10. Vissza a jövőbe (Mozinet) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Szép lista. Amúgy mi az a forbidden planet? A Serenity elég jó, de az SW-hez nem lehet mérni. Az előbbinek semmi komplex tartalma nincs, csupán jól lehet szórakozni rajta. Csak meg kell nézni oldi aláírását. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Szép lista. Amúgy mi az a forbidden planet? A Serenity elég jó, de az SW-hez nem lehet mérni. Az előbbinek semmi komplex tartalma nincs, csupán jól lehet szórakozni rajta. Csak meg kell nézni oldi aláírását. Szerintem a remekbeszabott póénok mellett azért nagyon jól ki van találva az egész háttérsztori főleg ha hozzávesszük a Fireflyt is De annyi azonban igaz, hogy nem lehet összehasonlítani őket. És én itt és most nem is akarom felsorolni a lényeges különbségeket. Mindenesetre nálam mindkettő favorit a sci-fi terén...más-más okból. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Szerintem is jó a Firefly/Serenity, de szerintem kicsit túl van sztárolva. Az is érdekes, hogy ha állítólag annyira népszerű, akkor miért lett anyagi bukás mind a TV sorozat, mind a mozifilm? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Nekem is bejön az egész, de hát az SW elé tenni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Szerintem is jó a Firefly/Serenity, de szerintem kicsit túl van sztárolva. Az is érdekes, hogy ha állítólag annyira népszerű, akkor miért lett anyagi bukás mind a TV sorozat, mind a mozifilm? Szerintem eme felmérésre inkább az internetfelhasználók és ezzel együtt a letöltésekben jeleskedő egyének adták le voksaikat Szóval ne a mozibevételeket vedd alapul ehhez az eredményhez. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Nekem is bejön az egész, de hát az SW elé tenni Miért? Nem biztos, hogy aki sci-fi rajongó az mint szereti a Star Warst. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Talán. Vagy akik nagyon szeretik a SW-t, nem olvassák az említett magazint Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Vagy hülye angolok, angol hülyék. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Pár éve még lehet, hogy én is felháborodottan kezeltem volna ezt az eredményt, de azóta nőttem valamennyit és nyitottabb lettem más sci-fik felé is Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Mivel a SW nem teljesen sci-fi, én a listára se tettem volna. Sokkal nagyobb poén lett volna ha az Űrgolyhók előzné meg a Saga-t. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Oldie ez nem nyitottság kérdése. Én majdnem minden sci-fit imádok, de az SW az egy darabka történelem, és annál szerintem még nem volt jobb ötlet a filmiparban. Amúgy komolyan nem értem ezt a Serenity hype-ot. Jó-jó, de ennyire azért nem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Szerintem ez nézőpont kérdése. Valaki utálja pl az SW-t a bugyuta sztorija miatt és szereti a Serenityt a "reálisabb" megjelenitése miatt. Szerintem valahol a Serenity is újított, hiszen vadnyugati sci-fit marha ritkán látni Harminc év múlva meg a Serenity is történelem lesz Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. (szerkesztve) Na tessen mindenkinek megkapaszkodni! Új DIE HARD 4 trailer: Szerkesztve: 2007. Április 4. - Oldfighter Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Nem tudom hogy lehet összevetni a bugyuta sztorit a reális megjelnéssel... Mi köze a kettőnek egymáshoz? Legalább az SW-nek van sztorija, ami a Serenityről nem igazán mondható el. Persze az SW-nek abszolút nincs bugyuta története, dehát ezt aki kicsit is jobban belemászik, úgy is tudja. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Nem tudom hogy lehet összevetni a bugyuta sztorit a reális megjelnéssel... Mi köze a kettőnek egymáshoz? Legalább az SW-nek van sztorija, ami a Serenityről nem igazán mondható el. Persze az SW-nek abszolút nincs bugyuta története, dehát ezt aki kicsit is jobban belemászik, úgy is tudja. Sok ember szájából elhangzott már. Szóval kinek a papné kinek a papsajt. Ők így látják. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Ez a Die Hard trailer valami vicc? Mert jót röhögtem néhol. Így elcseszni valamit, te jó ég! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Sok ember szájából elhangzott már. Szóval kinek a papné kinek a papsajt. Ők így látják. Sok ember szidta már a Gyűrűk Urát, köztük én is, pedig jó és értékes film attól függetlenül is, hogy nem a kedvencem. Erről ennyit... Ha pár kőagyú állít valamit, az még nincs úgy. Persze mindenkinek joga van a saját hülyeségéhez. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Ez a Die Hard trailer valami vicc? Mert jót röhögtem néhol. Így elcseszni valamit, te jó ég! Mi bajod vele? Szerintem jó Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Sok ember szidta már a Gyűrűk Urát, köztük én is, pedig jó és értékes film attól függetlenül is, hogy nem a kedvencem. Erről ennyit... Ha pár kőagyú állít valamit, az még nincs úgy. Persze mindenkinek joga van a saját hülyeségéhez. Lehet, hogy sok Serenitys szemében a hű SW fanatikus a kőagyú aki ragaszkodik a mesevilághoz anélkül, hogy tudományosabb alapozottsággal felépített Sci-fit nézzen Szóval pro és kontra Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. (szerkesztve) A Firefly egy marha jó sorozat, a Serenity viszont sajnos egy elég gyenge utó-zönge szerintem. 3000 szavazó véleményét mindenesetre finoman szolva nem érzem reprezentativnak... marketinget tanultam, azon belül is éveken át kérdőiv irást, elemzést, és ez igy ebben a formájában teljességgel komolytalan Ezzel együtt érdekes lista... kicsit hiányolom a régi nagy klasszikusokat, meg a hard-core sci-fiket, de a Forbidden Planet felkerülése kellemes meglepetés. Szerkesztve: 2007. Április 4. - Bomarr Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Ne vicclej már, szerintem borzalmas. Tipikusan tele olyan trükökkel, amiknek semmi értelme, csupán arról szól, hogy legyen minél látványosabb. Hiteltelen az egész szvsz. Semmi hangulata nincs. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Szóval pro és kontra Aham, szóval szerinted a Srenity tudományosabb alapokon nyugszik. Nekem amúgy ezeket hiába írod, mert én szeretem azt is, csak azt mondom, hogy túl van sztárolva. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Aham, szóval szerinted a Srenity tudományosabb alapokon nyugszik. Nekem amúgy ezeket hiába írod, mert én szeretem azt is, csak azt mondom, hogy túl van sztárolva. Ugyan nem a saját véleményemet közöltem, de igen, szerintem a Serenity "tudományosabb". :) Pl ott nem terjed a hang az űrben. Nade most nem fogok felsorolást tartani. Mást és mást várok el a két filmtől. Ennyi .) Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.