Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Szívem, szerintem ilyenekkel vigyázz, mert itt a többség tuti nem fog sose a TDK mellé egy másik képregény filmet rakni egy polcra He-he, nálam a Batman motor mellett (amin egy Bionicle figura ül ) ott van a Sin City (amerikai kiadás amihez póketlapok és könyv is járt, szép dobozban) ami számomra a csúcs film az SW mellett, másik oldalt meg Greg bácsi Xklúzív sárga gyógyszeres doboza van (a House pedig a csúcs sorozat). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. (szerkesztve) Ma délután egy hirtelen ötlettől vezérelve én is meglestem őrzőéket és rohadt jól szórakoztam. Történet a helyén, a szereplők (Pacapofa rulez ) bemutatása miatt összetett is, nem túl szájbarágós szóval elégedett voltam vele. A saját és az importált hallgatnivalóval problémám egy szál se volt úgyhogy be is szerzem majd mindkétfélét. A főcím Bob Dylan számával szerintem telitalálat és a többi szám is jól illeszkedik a jelenetébe. A szereplőkről mindent meg lehet tudni ami fontos, kiderül róluk hogy mit műveltek korábban és fény derül a múltjuk sötét foltjaira ami csak érdekesébbé teszi őket. A látvány (a zene is) lényegében visszaadja a nyolcvanas éveket, az effektekre pedig nem igazán tudnám azt mondani hogy a kevesebb több lett volna. Az akciókban (a tűzoltás a kedvencem) és a más formában előforduló durvulás kibírhatónak találtam de abból egy kicsit talán visszább is vehettek volna. A szövegelést néhol már nehezebben bírtam de szerencsére az esetek nagy részében akadt valami ami visszaterelte a figyelmem. A szemüvegen keresztül mutatott "kamatyolás" az egyik ilyen. A doki szövegelésekor nem bántam volna ha elterelte volna valami a figyelmem mert a falra tudtam volna mászni jó párszor tőle. A beszédstílusa nagyon nem jött be. Még a 300-as többszöri szerephez jutása és a szőke gyerek egyik tevéjén látható második Rambo olyan amit így hirtelen ki tudok emelni. Mindent egybevéve nagyon ütős többször nézős filmnek tartom. Asszem a képregényt is meg fogom ismerni hamarosan mert ahhoz is megjött a kedvem. Amúgy a teremből is kisétáltak páran film közben.Az én Watchmenezésem közben is volt ilyen. Akkor hárman húztak el. Szerkesztve: 2009. Március 8. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Sam Worthington az AVATAR főszereplője és az új Terminator film Marcusa a következő Batman filmbe szerepelhet!!!! http://www.news.com.au/adelaidenow/story/0...5006346,00.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Nah Oldie látom szereted az ilyen maszkos hősös filmeket, akkor szerintem ezt imádni fogod Lehet ez is jobban fog tetszeni neked, mint a TDK Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Nah Oldie látom szereted az ilyen maszkos hősös filmeket, akkor szerintem ezt imádni fogod Lehet ez is jobban fog tetszeni neked, mint a TDK Na mész te a....! :o Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. "A doki szövegelésekor nem bántam volna ha elterelte volna valami a figyelmem mert a falra tudtam volna mászni jó párszor tőle. A beszédstílusa nagyon nem jött be." Engem nem zavart. Rorschach monológjai meg fantasztikusak voltak. Egy az egyben emlékeztetett a Sin Cityre. Talán picit Veidt merengő nézéséből lehetett volna visszavenni a film végi jelenetnél. Túl színpadias volt már nekem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Tegnap volt az Full Metal Jacket a tv2-n. Kubrick mestermű, és az egyik legjobb háborús film. Az első 10 perc a filmből is ezt bizonyítja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Mestermű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Őrzők főcímdala. Valahol a legjobb nyitójelenetnek titulálták. A hangulat az tuti egyedi. http://www.freevlog.hu/video/19639.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Marketsaw forrása szerint James Cameron már 8 AVATAR trailer verziót tesztel éppen, hogy vajon melyikkel sokkolja majd a jónépet. http://marketsaw.blogspot.com/2009/03/3d-r...te-jackson.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Ne tesztelgessen, hanem sokkoljon inkább már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Ne tesztelgessen, hanem sokkoljon inkább már. Én szłvesen megnézném mind a 8-at. Nem vagyok telhetetlen áá :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Egye-fene, maximum ha megijed akkor megvigasztalom. Spoiler: Sok sikert Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Őrzők főcímdala. Valahol a legjobb nyitójelenetnek titulálták. A hangulat az tuti egyedi. Ne vessetek meg érte, de részemről marha hosszúnak találtam a főcímet, bár tudom, hogy mi volt az értelme Egyébként R (majd megtanulom leírni a nevét ) tényleg über volt, bár pszichopata Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Ne vessetek meg érte, de részemről marha hosszúnak találtam a főcímet, bár tudom, hogy mi volt az értelme Egyébként R (majd megtanulom leírni a nevét ) tényleg über volt, bár pszichopata Jigsaw hozzá képest zöldfülű. Spoiler: Ej, azok a fejszecsapott koponyalékelések de szépek voltak. Ilyet tudnék ajánlani pár Állatnak akikről volt szó az Egyéb topicban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. (szerkesztve) Rorschach monológjai meg fantasztikusak voltak. Egy az egyben emlékeztetett a Sin Cityre. Ezzel én is így voltam. A firkászok biztos megkapták volna a Pulitzer-díjat a naplóból készült cikkért. Őrzők főcímdala. Na ez jól jött mert a film után azon gondolkoztam hogy az elején hol bukkan fel a gyerek Rorschach de nem ugrott be. De néztem volna tovább a fillmet ahogy a klipnek vége lett. Ej, azok a fejszecsapott koponyalékelések de szépek voltak. Nekem a sitten jött be a legjobban. Azon belül is a tintapacatesztes rész közben. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Na végre valahára megérkezett a tavasz SIKERFILMJE!!!! :D http://filmdroid.blog.hu/2009/03/09/a_tava...mje_megerkezett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Na, nagyon sok szép dolgot olvasok itt a Watchmanről. Azt hiszem meg kell néznem majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Na végre valahára megérkezett a tavasz SIKERFILMJE!!!! http://filmdroid.blog.hu/2009/03/09/a_tava...mje_megerkezett Elképzelem ahogy a vetítés alatt hatalmas csattogások hallhatók a nézőtérről. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Na végre valahára megérkezett a tavasz SIKERFILMJE!!!! :D http://filmdroid.blog.hu/2009/03/09/a_tava...mje_megerkezett Skacok, közös mozi? Utána kibeszélős fórumtali? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Skacok, közös mozi? Utána kibeszélős fórumtali? :D A férfi WC -ben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Jake, szerinted az Avatarból is lesz Expanded Universe, mint a Star Wars-ból? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Elképzelem ahogy a vetítés alatt hatalmas csattogások hallhatók a nézőtérről. :D Végre egy igényes magyar mozi a pom pom lányokról, és ahogy látom az Antifitness Club is koncertezik az előzeteseben!! Tuti moziba nézős cucc ez. És figyelted az előzetes végét? Várunk téged a moziba CUPP CUPP! Még egy cuppogósat is küld a nézőnek. Engem megvettek kilóra!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Végre egy igényes magyar mozi a pom pom lányokról, és ahogy látom az Antifitness Club is koncertezik az előzeteseben!!Tuti moziba nézős cucc ez. És figyelted az előzetes végét? Várunk téged a moziba CUPP CUPP! Még egy cuppogósat is küld a nézőnek. Engem megvettek kilóra!!! Igazad van Jake. Hol lesz ehhez képest az Avatar marketing!? Bezzeg itt anyait apait beleadnak a meztelen pocis csajok Cupp, cupp Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. A férfi WC -ben? Hát ott legfeljebb öt-hat sör után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Jake, szerinted az Avatarból is lesz Expanded Universe, mint a Star Wars-ból? Igen, többek közt ez is Cameron célja. Az idő eldönti, sikerül e neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Igen, többek közt ez is Cameron célja. Az idő eldönti, sikerül e neki. Érdekes lesz könyvben viszontolvasni, esetleg újabb melléktörténeteket megismerni, hiszen alapvetően ez is inkább látványfilm lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Érdekes lesz könyvben viszontolvasni, esetleg újabb melléktörténeteket megismerni, hiszen alapvetően ez is inkább látványfilm lesz. Az, de Cameron szerint fontos a jó történet is , na meg a háttérsztori. Komplett fajok, bolygók minden más. Jól ki van ez találva szerintem...A film megtekintése után sokkal okosabbak leszünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. És akkor még ott jönnének képregények, videójátékok. Na és persze egyebek...polók, bögrék, figurák, legók.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Jurassic Park óta nem volt még hasonló marketingdömping film körül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.