Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Szívem, szerintem ilyenekkel vigyázz, mert itt a többség tuti nem fog sose a TDK mellé egy másik képregény filmet rakni egy polcra :)

He-he, nálam a Batman motor mellett (amin egy Bionicle figura ül :) ) ott van a Sin City (amerikai kiadás amihez póketlapok és könyv is járt, szép dobozban) ami számomra a csúcs film az SW mellett, másik oldalt meg Greg bácsi Xklúzív sárga gyógyszeres doboza van (a House pedig a csúcs sorozat).

Hozzászólás ideje:

Ma délután egy hirtelen ötlettől vezérelve én is meglestem őrzőéket és rohadt jól szórakoztam.

Történet a helyén, a szereplők (Pacapofa rulez :)) bemutatása miatt összetett is, nem túl szájbarágós szóval elégedett voltam vele. A saját és az importált hallgatnivalóval problémám egy szál se volt úgyhogy be is szerzem majd mindkétfélét. A főcím Bob Dylan számával szerintem telitalálat és a többi szám is jól illeszkedik a jelenetébe.

A szereplőkről mindent meg lehet tudni ami fontos, kiderül róluk hogy mit műveltek korábban és fény derül a múltjuk sötét foltjaira ami csak érdekesébbé teszi őket.

A látvány (a zene is) lényegében visszaadja a nyolcvanas éveket, az effektekre pedig nem igazán tudnám azt mondani hogy a kevesebb több lett volna.

Az akciókban (a tűzoltás a kedvencem) és a más formában előforduló durvulás kibírhatónak találtam de abból egy kicsit talán visszább is vehettek volna.

A szövegelést néhol már nehezebben bírtam de szerencsére az esetek nagy részében akadt valami ami visszaterelte a figyelmem. A szemüvegen keresztül mutatott "kamatyolás" az egyik ilyen.

A doki szövegelésekor nem bántam volna ha elterelte volna valami a figyelmem mert a falra tudtam volna mászni jó párszor tőle. A beszédstílusa nagyon nem jött be.

Még a 300-as többszöri szerephez jutása és a szőke gyerek egyik tevéjén látható második Rambo olyan amit így hirtelen ki tudok emelni.

Mindent egybevéve nagyon ütős többször nézős filmnek tartom. Asszem a képregényt is meg fogom ismerni hamarosan mert ahhoz is megjött a kedvem.

Amúgy a teremből is kisétáltak páran film közben.
Az én Watchmenezésem közben is volt ilyen. Akkor hárman húztak el.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Nah Oldie látom szereted az ilyen maszkos hősös filmeket, akkor szerintem ezt imádni fogod :angry:

Lehet ez is jobban fog tetszeni neked, mint a TDK :D:o

Hozzászólás ideje:
Nah Oldie látom szereted az ilyen maszkos hősös filmeket, akkor szerintem ezt imádni fogod :D

Lehet ez is jobban fog tetszeni neked, mint a TDK :o:o

Na mész te a....! :o :o :angry:

Hozzászólás ideje:

"A doki szövegelésekor nem bántam volna ha elterelte volna valami a figyelmem mert a falra tudtam volna mászni jó párszor tőle. A beszédstílusa nagyon nem jött be."

Engem nem zavart. :angry: Rorschach monológjai meg fantasztikusak voltak. Egy az egyben emlékeztetett a Sin Cityre. :D Talán picit Veidt merengő nézéséből lehetett volna visszavenni a film végi jelenetnél. Túl színpadias volt már nekem. :o

Hozzászólás ideje:

Tegnap volt az Full Metal Jacket a tv2-n. Kubrick mestermű, és az egyik legjobb háborús film.

Az első 10 perc a filmből is ezt bizonyítja :angry:

Hozzászólás ideje:
Őrzők főcímdala. Valahol a legjobb nyitójelenetnek titulálták. A hangulat az tuti egyedi. :D

Ne vessetek meg érte, de részemről marha hosszúnak találtam a főcímet, bár tudom, hogy mi volt az értelme :D

Egyébként R (majd megtanulom leírni a nevét :P) tényleg über volt, bár pszichopata :D

Hozzászólás ideje:
Ne vessetek meg érte, de részemről marha hosszúnak találtam a főcímet, bár tudom, hogy mi volt az értelme :D

Egyébként R (majd megtanulom leírni a nevét :P) tényleg über volt, bár pszichopata :D

Jigsaw hozzá képest zöldfülű. :D

Spoiler:

Ej, azok a fejszecsapott koponyalékelések de szépek voltak. :P Ilyet tudnék ajánlani pár Állatnak akikről volt szó az Egyéb topicban :D

Hozzászólás ideje:
Rorschach monológjai meg fantasztikusak voltak. Egy az egyben emlékeztetett a Sin Cityre. :D

Ezzel én is így voltam. A firkászok biztos megkapták volna a Pulitzer-díjat a naplóból készült cikkért. :D

Őrzők főcímdala.

Na ez jól jött mert a film után azon gondolkoztam hogy az elején hol bukkan fel a gyerek Rorschach de nem ugrott be.

De néztem volna tovább a fillmet ahogy a klipnek vége lett.

Ej, azok a fejszecsapott koponyalékelések de szépek voltak. :D

Nekem a sitten jött be a legjobban. Azon belül is a tintapacatesztes rész közben.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
:D:P Elképzelem ahogy a vetítés alatt hatalmas csattogások hallhatók a nézőtérről. :D :D

Végre egy igényes magyar mozi a pom pom lányokról, és ahogy látom az Antifitness Club is koncertezik az előzeteseben!!

Tuti moziba nézős cucc ez. :D

És figyelted az előzetes végét?

Várunk téged a moziba CUPP CUPP!

Még egy cuppogósat is küld a nézőnek. Engem megvettek kilóra!!!

Hozzászólás ideje:
Végre egy igényes magyar mozi a pom pom lányokról, és ahogy látom az Antifitness Club is koncertezik az előzeteseben!!

Tuti moziba nézős cucc ez. :D

És figyelted az előzetes végét?

Várunk téged a moziba CUPP CUPP!

Még egy cuppogósat is küld a nézőnek. Engem megvettek kilóra!!!

Igazad van Jake. Hol lesz ehhez képest az Avatar marketing!? :D Bezzeg itt anyait apait beleadnak a meztelen pocis csajok :D

Cupp, cupp :P

Hozzászólás ideje:
Jake, szerinted az Avatarból is lesz Expanded Universe, mint a Star Wars-ból?

Igen, többek közt ez is Cameron célja. Az idő eldönti, sikerül e neki.

Hozzászólás ideje:
Igen, többek közt ez is Cameron célja. Az idő eldönti, sikerül e neki.

Érdekes lesz könyvben viszontolvasni, esetleg újabb melléktörténeteket megismerni, hiszen alapvetően ez is inkább látványfilm lesz. :D

Hozzászólás ideje:
Érdekes lesz könyvben viszontolvasni, esetleg újabb melléktörténeteket megismerni, hiszen alapvetően ez is inkább látványfilm lesz. :D

Az, de Cameron szerint fontos a jó történet is , na meg a háttérsztori. Komplett fajok, bolygók minden más. Jól ki van ez találva szerintem...A film megtekintése után sokkal okosabbak leszünk :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.