Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Ez a lista elégé fals. Rambot így hátradobni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Ez a lista elégé fals. Rambot így hátradobni! Rambo az első helyen kellene, hogy legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Ez a lista elégé fals. Rambot így hátradobni! Két Rambo film is benne van a TOP-10-be. Panaszod nem lehet Ody: Lehet hogy egy hatalmasat csalódok benne, de legalább boldogan vártam egy filmet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Rambo az első helyen kellene, hogy legyen. Pontosan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Azért a második helyezett is durva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. (szerkesztve) Ody: Lehet hogy egy hatalmasat csalódok benne, de legalább boldogan vártam egy filmet Hát....ez is egy szempont. Most képzeld el ha én csalódok az új SW -ben, akkor ez a fórum ma nem is létezne. Szerkesztve: 2009. Március 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Ody: Lehet hogy egy hatalmasat csalódok benne, de legalább boldogan vártam egy filmet Legalább ez a pozitívuma meglesz a filmnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hát....ez is egy szempont. Most képzeld el ha én csalódok az új SW -ben, akkor ez a fórum nem is létezne. Ami nagy kár lenne szerintem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Ami nagy kár lenne szerintem Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hát....ez is egy szempont. Most képzeld el ha én csalódok az új SW -ben, akkor ez a fórum ma nem is létezne. És most azt képzeld el, hogy imádni fogod az Avatart, meg a lehetséges folytatásokat is. Aztán lassacskán feltűnik az interneten a www.avatarsaga.hu oldalacska is... :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. És most azt képzeld el, hogy imádni fogod az Avatart, meg a lehetséges folytatásokat is. Aztán lassacskán feltűnik az interneten a www.avatarsaga.hu oldalacska is... :D Ezt meghagyom neked. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Ezt meghagyom neked. Oh köszi Mondjuk már nem igen fogsz ennyire durván rajongani valamiért, mint az Sw nem igaz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Oh köszi Mondjuk már nem igen fogsz ennyire durván rajongani valamiért, mint az Sw nem igaz? De igaz. Az ember életében csak egyszer lesz full szerelmes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Azért mekkora hátast dobnék ha Ody lenne az első aki legyinteni fog az SW-re és "B-kózép" Avatar rajongó válik belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Én a Dzséjt féle utat választom. Ő fanatikusan tud rajongani az Alien, SW, JP, Stargate univerzumért. Sok nagy szerelme van Aztán hátha az Avatar is az lesz Meg nekem is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Ahogy óvatosan nézegetem a topicot, látom, hogy megy az Avatar vita. Mi a különleges benne azon kívül, hogy már jó pár évtizede lehet tudni róla, hogy lesz, meg Real 3D-s lesz, a Kaptáros csaj játszik benne meg Jake neve is onnan származik. Nem kekeckedésből írom, csak 1) lusta vagyok végigolvasni a hozzászólásokat 2) ténylegesen érdekel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Csak össze ne vesszetek rajta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Ahogy óvatosan nézegetem a topicot, látom, hogy megy az Avatar vita. Mi a különleges benne azon kívül, hogy már jó pár évtizede lehet tudni róla, hogy lesz, meg Real 3D-s lesz, a Kaptáros csaj játszik benne meg Jake neve is onnan származik. Nem kekeckedésből írom, csak 1) lusta vagyok végigolvasni a hozzászólásokat 2) ténylegesen érdekel Hát ez jó kérdés Phobos Talán olvasd el ezt a cikket http://videodrome.freeblog.hu/archives/200...int_a_messiast/ Meg ugye sokan egy Star Wars kaliberű univerzumot látnak benne. Várj a trailerig én azt mondom. Tudom hogy vannak itt páran szkeptikusak bőven, plusz olyanok is, akik már kirugdosnának innen, mert unják az Avataros dolgaimat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Jake, ne bomolj már. Legfeljebb bann, node kirúgás!? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Jake, ne bomolj már. Legfeljebb bann, node kirúgás!? :D Avatar után meg berúgás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Avatar után meg berúgás Jaja, az garantált. Ha örülünk azért, ha búsulunk akkor meg azért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Jaja, az garantált. Ha örülünk azért, ha búsulunk akkor meg azért. Te csak ne beszélj berúgásról! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. No ez a film még asszem amit évek óta ígérgetnek és per pillanat nem fenyeget az a veszély, hogy spoileres képanyagot dobnának ki róla. Hál' istennek, már a harmadik sem kellett volna (annak ellenére, hogy azt még hellyel-közzel, de szeressem). De amit utoljára a négyről hallottam, inkább ne is erőltessék. Top 50 legjobb filmes kivégzés Nem rossz lista, kellemes emlékek derengtek fel bennem egy kaján mosoly keretében Bár Robocopot és Karatekölyköt ignorálnám, az ő áldozataik nem haltak meg. A Serenity helyezésén viszont meglepődtem. Ami nagy kár lenne szerintem Szerintem is. Én a Dzséjt féle utat választom. Ő fanatikusan tud rajongani az Alien, SW, JP, Stargate univerzumért. Sok nagy szerelme van Aztán hátha az Avatar is az lesz Meg nekem is Azért a fanatikus erős szó, pláne a Jurassic Parkra. Legyen finomabb kifejezés: erősebb a lelkesedésem irántuk De tudd, csak kemény munka által válhatsz fanatikussá. És a fanatikok élete rendkívül nehéz. Eredeti és magyar nyelven is tudnod kell idézned rajongásod tárgyából, ismerned kell minden képkockát, fejből kell fújnod a forgatókönyvet, kapásból kell tudnod az alkotók szavait idézned. Két lábon járó Avatar lexikonná kell vállnod, tudásodnak le kell fednie annak minden aspektusát. Ha ezt nem vagy képes teljesíteni, ha a könnyebik utat választod, akkor csak mezei rajongó lehetsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Te csak ne beszélj berúgásról! Nyugi, nyugi, eszemben sincs alázni házi alkeszeinket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Tudom hogy vannak itt páran szkeptikusak bőven, plusz olyanok is, akik már kirugdosnának innen, mert unják az Avataros dolgaimat. Ugyan már, dehogy rúgnánk ki. Mindenkinek van itt valami különlegessége, bőven elfér itt még az Avatar mánia is. Legalább képben vagyunk a filmmel kapcsolatban Jaja, az garantált. Ha örülünk azért, ha búsulunk akkor meg azért. Én fizetek neked egy kört, hallod-e Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Tartok tőle Dzséjt, hogy elég olcsón meg fogod ezt úszni. JP4: Nah jah, fegyveres dínók....pffff..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Asszem ez lesz az első 3D-s film amit moziban fogok megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Tartok tőle Dzséjt, hogy elég olcsón meg fogod ezt úszni. Mit gondolsz, miért merek ilyen felelőtlen ígéreteket tenni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Ridley Scott is 3D-s sci-fit rendez, ami egy intergalaktikus háború idején zajlik http://marketsaw.blogspot.com/2009/03/ridl...in-3d-with.html Az Alien, a Szárnyas fejvadász és a Gladiátor rendezője a Joe Haldeman hírhedt sci-fi regényét a Forever Wart filmesíti meg. Haldeman 1974-es regénye a maga idejében bezsebelte a science-fiction világának két legrangosabb elismerését, a Nebula- és a Hugo-díjat is (A könyvet nálunk is kiadta a Valhalla kiadó 1997-ben). A The Forever War egy csillagközi háborúról szól, melyet az emberiség a rejtélyes Tauronokkal folytat. Egy William Mandela nevű katona áll a történet középpontjában, aki nem akart ugyan harcolni, de a földi vezetők döntése folytán mégis csatába indult az ismeretlen, leigázhatatlan, és nagyon távoli faj ellen. A borzasztóan hosszú út során rengeteg megpróbáltatáson megy keresztül, de mind eltörpül a Földre való visszatérés traumája mellett, hiszen itt azzal kell szembesülnie, hogy míg ő csak pár évet, addig az anyabolygón maradt emberiség évszázadokat öregedett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Mit gondolsz, miért merek ilyen felelőtlen ígéreteket tenni? Hey, viszont bármikor kizabállak a vagyonodból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.