Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. Fantasztikusak a Rozsomák TV spotok. Végre tudom, ki az a csaj az előzetesből: Emma Frost. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. Pildi, Misskarrde:Köszönöm.Valami gyomorbajt kaptam el. Ma a Tükrök volt soron.Tulajdonképpen egy középszerű horrorfilm az öreg alkesz(látszik az arcán) Kiefer Sutherlanddel.Innen-onnan összelopkodott ötletekből(főleg a körből) összetákolt film.Egyszer nézős. Lassan már el kellene kezdenem néznem a 24 sorozat 6 évadját.Egy darabig el fog tartani. Ilyenkor irígylem a kertes házban lakókat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. Ilyenkor irígylem a kertes házban lakókat. Off Köszi Igazság szerint tényleg jobb a kertes ház Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. Skaccok, nem tudom ki emlékszik még Grétire, Nepp József remekművére, mely részemről ott van Vuk és a Macskafogó mellett. Naszóval, ncore-on fent van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. A Titkos Ablak az egyik kedvencem, bár sokan kritizálják ezt a filmet.Az előbb lett vége. Tetszett, de nem hiszem hogy újra megnézném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Anno moziban láttam, de valahogy nem kívánom még egyszer megnézni, annyira kiszámítható volt számomra. Nem is értem, mit kerestek benne azok a színészek, akik szerepeltek benne. Nem az ő filmjük volt ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. (szerkesztve) TS concept artok nagyméretű verziók Szerkesztve: 2009. Április 12. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Jól néznek ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Remélem, a filmen is jól mutatnak majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Michelle Rodriguez isteníti az AVATAR-t! 2:50-tól 4:50-ig beszél róla. Érdemes figyelni, majd leesik a székről, annyira isteníti. Látszik mennyire várja már, hogy bemutassák Istenítésből abszolúte jeles. Várom Zoe Saldanát, amint a Star Trek bemutatónál isteníti, valamint Sam Worthingtont a Terminator bemutató előtt , hogy istenítse. Tehát az elkövetkező hónapban nagyon sok AVATAR istenítő hírrel szolgálhatok majd mindenki legnagyobb örömére Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Előre is köszönjük szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Michelle Rodriguez isteníti az AVATAR-t!Ezt a vidit tegnap láttam a Hardwired-en és gondoltam is rá hogy berakom ide de aztán letettem róla mert nem akartam előled/tőled lenyúlni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hát ne is. Itt Jake az Avatar "felelős". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hát ne is. Itt Jake az Avatar "felelős". Oké. Akkor nem írom be hogy már elő lehet rendelni Avatar témájú könyvekre. Hoppá csak beírtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Sebaj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Na tessék megbukott a Dragonball Evolúció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hát ma néztem meg, és 1 baj van vele, mégpedig, hogy rövid Mióta betiltották kiskoromban, azóta nem láttam, de akkor nagyon tetszett, így alap volt, hogy megnézem és nem volt rossz. Lehetett volna jobb is akár, meg főként hosszabb. 75 perc mostanában... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hát ma néztem meg, és 1 baj van vele, mégpedig, hogy rövid Elnézve az imdb-n a 3.1-es pontszámot nem hinném hogy csak a film hosszával lenne a probléma. Én a trailert se tudtam végignézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. (szerkesztve) 20th Century Fox az elmúlt években elég hulladék filmeket gyártott sajna. Az utóbbi két évben nagyon durván süllyedt a színvonal.. Az Avatar már-már az egyetlen reménységük, hogy kijöjjenek a gödörből. Nem értem miért nem váltják le a vezetőséget Ki az a dilettáns, aki ilyen selejtekre szórja a pénzt, mint a Street Fighter meg Dragonball meg társai. Ajjaj Fox...Nem is tudom melyik volt az utolsó jó filmjük....a Taken-en kívül, mert az überjó Szerkesztve: 2009. Április 12. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Oké. Akkor nem írom be hogy már elő lehet rendelni Avatar témájú könyvekre. Hoppá csak beírtam. Így igaz, elő lehet rendelni számos könyvre itt Rengeteg képes könyv, kulisszatitkokról meg csupa jóról. Hajrá, nehogy elkapkodják itt izibe, tessék rendelni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Nem rendelek semmilyet sem, Te úgyis hozod a híreket, nekem az elég Sejtettem, hogy bukni fog a Dragonball film. Kár érte (nem a filmért, hanem a DB univerzum miatt), az "alapanyagot" szerettem, bár már félig-meddig felnőtt fejjel néztem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. 5 új Wolvie karakterklip The Expendabless fotó nagyméretű Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. (szerkesztve) Egykor a Jedi Visszatér idején Leia hercegnő (Carrie Fisher) volt az aktuális dögös space girl Most a Star Trek és AVATAR idején Zoe Saldana tölti be ezt a szerepet, és nem mondom...tényleg egy igazi sci-fi babe Alig várom már, hogy lássam a domborulatait az Avatarban..Még ha CGI űrlényt is alakít..Na'vik gondolom észtvesztően szépek lesznek, a macska szemeikkel hehe Szerkesztve: 2009. Április 13. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Hát ma néztem meg, és 1 baj van vele, mégpedig, hogy rövid Mióta betiltották kiskoromban, azóta nem láttam, de akkor nagyon tetszett, így alap volt, hogy megnézem és nem volt rossz. Lehetett volna jobb is akár, meg főként hosszabb. 75 perc mostanában... 75 perc? Hát, akkor nem csodálom, hogy megbukott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. 20th Century Fox az elmúlt években elég hulladék filmeket gyártott sajna. Az utóbbi két évben nagyon durván süllyedt a színvonal..Az Avatar már-már az egyetlen reménységük, hogy kijöjjenek a gödörből. Nem értem miért nem váltják le a vezetőséget Ki az a dilettáns, aki ilyen selejtekre szórja a pénzt, mint a Street Fighter meg Dragonball meg társai. Ajjaj Fox...Nem is tudom melyik volt az utolsó jó filmjük....a Taken-en kívül, mert az überjó Talán az EP 3. Meg a többi előzmény SW. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Így igaz, elő lehet rendelni számos könyvre ittRengeteg képes könyv, kulisszatitkokról meg csupa jóról. Hajrá, nehogy elkapkodják itt izibe, tessék rendelni A regényváltozatról még nincs hír? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Alig várom már, hogy lássam a domborulatait az Avatarban..Még ha CGI űrlényt is alakít..Na'vik gondolom észtvesztően szépek lesznek, a macska szemeikkel hehe Hát legalább lennének neki. Vagy előnytelenek ezek a fotók vagy éppen diétán koplal. Nem tudom, hogy fogja így lekörözni a twi'lek táncosnőket. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. D-war Semmi baj nincs ezzel a filmmel szerintem. Elég hozzá, ha gondolatban vissza tudsz menni minimum húsz évet az időben és éppen elképzeled amint a videótékából hazatértél és beraktad a kazit a lejátszóba. Simán hozza az akkori színvonalat, sőt, elég pöpec, a kornál jóval fejlettebb trükkfelvételeket ad. Ha nincs ilyen jó képzelőerőd akkor jobb ha hagyod a fenébe az egészet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Hát legalább lennének neki.Vagy előnytelenek ezek a fotók vagy éppen diétán koplal. Nem tudom, hogy fogja így lekörözni a twi'lek táncosnőket. Hé, egy két CGI csodákra képes ward kolléga, aki a WETA-nál dolgozik elmondta, a férfiak ezreinek lesznek nedves álmai, olyan észtvesztően dögösre sikeredtek a na'vik. Na én már alig várom az első képet róluk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.