JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Az összes képen James Cameron látható, amint mutogat meg figyel...kamerákkal.. semmi aktuális kép a filmből. Csak a háttér egykét képen érdekes lenne, a díszletek miatt, de annyira rosszul fényképezte valaki telefonnal , hogy nem látni semmit szinte.. majd lesz jó minőségű szkennelt változat úgyis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Majd beraksz képeket, ha lesznek jók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Szóval semmi érdemleges. A filmből várnék képanyagot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. (szerkesztve) Viszont van egy jó hírem, elvileg jövőhéten jön a trailer a Wolverine előtt. Egy olyan alak állítja, aki anno részletesen leírta mi lesz látható a Trafó 2 trailerben február elején, és tényleg az volt benne , mikor kijött február 13-án... Szóval valami belső emberke, vagy moziba dolgozik. Reménykedjünk. Szerkesztve: 2009. Április 23. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Jól is tennék ha már kiadnának valamit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Jól is tennék ha már kiadnának valamit. És mi van ha csak egy logo teaser lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. És mi van ha csak egy logo teaser lesz? Nah jah. Harminc másodperces teaser, melyből huszonöt másodperc a sötét vászoné valami monoton aláfestő zene alatt, majd öt másodperc alatt kibontakozik az AVATAR felirat, plusz Coming soon.... Tisztára befosatós. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. A következő havi Vox címlapja Hű, de jó ez a kép! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Nah, izzadhat a csajok nyelve rendesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Tegnap láttam a Gran Torino-t, és őszintén mondom, hogy az összes jó igaz, amit ezzel a filmmel kapcsolatban várt az ember. Jó a történet, a karakterek, a zene, és befejezés igazán szép. Ha osztályoznék (amit nem szoktam), megkapná a maximumot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Nah, izzadhat a csajok nyelve rendesen :P Néha nekünk is juthat valami Az érdemleges képek amúgy is ritkák... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Alig várom már, hogy kijöjjön DVD-n. Totál nem értem miért nem kapott Oscart. Eastwood MESTER az aki igazán megérdemli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. (szerkesztve) Na vannak új képeim 5 perceket kérek...nagyon érdekesek Szerkesztve: 2009. Április 23. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Néha nekünk is juthat valami Az érdemleges képek amúgy is ritkák... Én ezt nem is vitattam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Na vannak új képeim 5 perceket kérek...nagyon érdekesek Az sok! Most, rögtön, azonnal ide velük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Oldie, imádni fogod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Oldie, imádni fogod. Amúgy nemrég tűnt fel az egyik torrentoldalon a Tökéletes világ című filmje. Tv-ben láttam anno, csak akkor még nem voltam ekkora fan-ja az öregnek. Kevin Costner amúgy a főszereplője és egy bűnözőt alakít akit Eastwood üldöz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Akkor exklúziv Magyarországon először látott pocsék minőségű újságból lefényképezett AVATAR képek! Külföldi fórumos kollégákkal kisilabizálva a következőkre jutottunk: Cameron épp ezt a monitort figyeli, ezt láthatjuk felnagyítva. Egy futurisztikus jármú előtte egy emberkével, aki talán egy katona? A kollégája mellette egy másik monitort figyel, amin már jól kivehető egy pandorai elit katona körvonalai. Talán egy űrhajóban van? A dizájn kicsit emlékeztet az Alienben látott elhagyott Space Jockey hajóra, de csak egy pöppet. Cameron feje búbja mögött emberek figyelnek nagy monitorokat. Talán szereplők, vagy kellékesek nem tudni A bambán mozgó öltönyös emberke mögött van egy ablak, az ablakon túl határozottan egy katona rajzolódik ki. Mint az AvP-ben egy Colonial Marines, így hirtelen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Mintha csak agyonrongyosodott VHS pillanatképeket néznék. Nosztalgikus feelingem lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. (szerkesztve) Cameron retro stílusban forgat. Amúgy érdekes képek. Szerkesztve: 2009. Április 23. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Ez egyre jobban érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Most hogy így jobban megnézve, az első és második képen ugyanaz a jármű látható, vagy mifene Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Alig várom már, hogy kijöjjön DVD-n. Totál nem értem miért nem kapott Oscart. Eastwood MESTER az aki igazán megérdemli. Láttam a Gettómilliomost is, és szerintem nem azért nyert, mert jobb film, hanem mert az inkább olyan lelkesítő, díjnyerős fajta, ha érthető, mire gondolok. Nekem egyébként az is tetszett, de én is inkább az öregnek adtam volna a díjat, mert a Gran Torino maradandóbb film lesz hosszabb távon, ebben biztos vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Tegnap láttam a Gran Torino-t, és őszintén mondom, hogy az összes jó igaz, amit ezzel a filmmel kapcsolatban várt az ember. Jó a történet, a karakterek, a zene, és befejezés igazán szép. Ha osztályoznék (amit nem szoktam), megkapná a maximumot. Örülök, hogy tetszett.Eszméletlen nagy film.Én azt mondom Eastwood napjaink legnagyobb rendezője Nolan mellett. Oldie:A Tökéletes világot én is láttam.Az is nagyon jó volt.Costner is nagyot alakít benne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Gran Torino, Tökéletes világ alapmű. Én is szeretem mindkét filmet. Éljen sokáig Eastwood papa, és gyártsa csak a jobbnál jobb mozikat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Nah, izzadhat a csajok nyelve rendesen Jah, végre nekünk is jut valami, és nem folyton a pasik csajos szövegeit kell olvasni mindenféle Meganokról, stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Néha nekünk is juthat valami Az érdemleges képek amúgy is ritkák... Szívemből szólsz Alig várom már, hogy kijöjjön DVD-n. Totál nem értem miért nem kapott Oscart. Eastwood MESTER az aki igazán megérdemli. Érdekes, hogy máskor meg baromira nem érdekelnek az ilyen díjak, ez meg pláne nem, akkor most minek kell felhozni? Eastwooddal kapcsolatban Te folyton ezen lovagolsz, mással kapcsolatban meg teszel az Oscarra. Akkor most számít vagy nem? Azért Eastwoodot sem kell így agyontömjénezni, vannak más remek filmkészítők is, akikat nem ajnároznak agyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Hja, annyira tényleg nem érdekel az Oscar, mert ugye ritkán kapja az aki megérdemelné De azért Eastwood papa különb filmeket letett az asztalra mint általában a manapság agyonajnározott rendezők. Eastwood azért elégé kerüli a rivaldafényt. Régivágásu, visszafogott ember az öreg és ez manapság dicséretes. De nem kell őt szeretni, akinek nem tetszenek a filmjei az ne nézze Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Viszont van egy jó hírem, elvileg jövőhéten jön a trailer a Wolverine előtt.Egy olyan alak állítja, aki anno részletesen leírta mi lesz látható a Trafó 2 trailerben február elején, és tényleg az volt benne , mikor kijött február 13-án... Szóval valami belső emberke, vagy moziba dolgozik. Reménykedjünk. Majd jövő héten meglátom. Jövő hét vége környékén megnézem a Rozsomákot. Kíváncsi vagyok vajon tényleg leadják-e? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Ezek az Avatar képek még nem indították be az érdeklődésemet sajnos. Remélem lesznek még jobbak is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.