Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Kb ilyen látványvilágra kell számítani az Avatar esetében. Ez se kutya, mármint a CGI, de szerintem Avatarban ennél sokkal jobb lesz. Mindenesetre világító futurisztikus növények (mint az Avatarban) és ez a forgatókönyvből ismerős Ghostbird, ami szintén világít ehem..kicsit ismerősek.. :roll:

http://www.1stavemachine.com/#/projects

Projecten belül a Samsung reklámra kattintsatok.

Mondjuk korábban volt olyan megállapodás hogy a Panasonic később a 3D-s tévé reklámjaiba Avatar képanyagot csempész.

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
Az a túlméretezett izé a Cloverfield-rém ST-univerzumos rokona lehet. Nagyon bevált Abrams-nek az a fazon aki kitalálta őket. :yes:

A végtagjai igen, hasonlítottak rá, de a feje az tiszta Ahová lépek ott szörny terem meztelen csigájára hajazott. :roll:

Hozzászólás ideje:
Neville Page az úriember neve, aki kitalálta ezeket a szörnyeket, és ő az Avatarban is a szörnykreátor :roll:
Én ezeket már tudom egy jó ideje. :yes:
Hozzászólás ideje:
A végtagjai igen, hasonlítottak rá, de a feje az tiszta Ahová lépek ott szörny terem meztelen csigájára hajazott. :roll:
Azzal nem foglalkoztam hogy miben lehet hasonló fejű debla állat. Szép kis családfája van annak a dögnek. :yes:

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Sam Worthington irányítja a többieket. Kemény legény mi? :roll:
Hát nem hurkalé a gyerek. :yes:
Hozzászólás ideje:
Lentebb már belinkeltem. :roll: Igaz ott csak trailer van. :yes:
Nálam meg már csak poszter van. :)
Hozzászólás ideje:

James Cameron egy interjúban elárulta, hogy Sam Worthington minden egyes jelenetben szerepelni fog az Avatarban, az elejétől a végéig. Tehát csak róla szól az egész, a karakteréről.

Ez a történetvezetés nem szokatlan Camerontól, hiszen már az Aliensben is tapasztaltuk, hogy Ripley minden jelenetben szerepelt az egész film alatt.

Hozzászólás ideje:

Mozis verzióban viszont igen :yes: Akkor is, mikor Hicksék behatoltak a kolóniára meg a fészekbe, Ripley velük párhuzamosan ott figyelte a kamerákat. Egyedül talán, mikor Bishop beállítja az antennákat, hogy lehozza a másik űrhajót. Az esetek 99%ban minden jelenetben ott mozgott :roll:

Hozzászólás ideje:
Mozis verzióban viszont igen :yes: Akkor is, mikor Hicksék behatoltak a kolóniára meg a fészekbe, Ripley velük párhuzamosan ott figyelte a kamerákat. Egyedül talán, mikor Bishop beállítja az antennákat, hogy lehozza a másik űrhajót. Az esetek 99%ban minden jelenetben ott mozgott :roll:

Nem volt ott a fészek jeleneteiben, nem volt ott Bishop kimenetelében sem, sem mikor beállítja az antennát. Nem volt ott Vasquez és Gorman halálának a jelenetében, sem, mikor Ferroék elindulnak és lezuhannak. A párhuzamos jelenetekben ott van, de te mintha "minden jelenetet" említettél volna. Sőt, még akkor sem volt ott, mikor Hudson bezárja a zsilipet.

Hozzászólás ideje:

Akkor majdnem minden jelenetben ott van. A lényeg, hogy szinte mindegyikben. Cameron is erre célozhatott az Avatarral kapcsolatban. Az egész sztori az ő kalandjáról szól. Hogy jut el a bolygóra, mit csinál ott, milyen akciókba keveredik :roll:

Hozzászólás ideje:

Nem fogjátok kitalálni nálam mi lesz az év filmje :roll::)

Oldinak szerintem a Terminator, Dzséjt lefoglalta a Star Trekket, Revan a Trafó 2-t röpítette az év filmje státuszba :)

Hat nem tudom a többiekkel mi van, gondolom számukra is meg van már az év filmje kultstátusz :P:yes:

Hozzászólás ideje:

Noh, nem eszik azt még ilyen forrón. :) Mind a Watchmen, mind a Star Trek nálam ütött rendesen. :) Terminatort is közéjük várom, de hogy jobb lesz e náluk abban még elégé bizonytalan vagyok. Aztán meglátjuk, hogy mi sül majd ki a 2012-ből. Év végén meg ugye Avatar....

És ugye ezek az úgymond blockbusterek, látványfilmek.

Még nem láttam se az Elcserélt életeket, se a Gran Torino-t, amiket nagyon várok DVD-n. :yes: Lehet, hogy idén nem látványfilmet kiáltok ki győztesnek. :roll:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.