JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. (szerkesztve) Kb ilyen látványvilágra kell számítani az Avatar esetében. Ez se kutya, mármint a CGI, de szerintem Avatarban ennél sokkal jobb lesz. Mindenesetre világító futurisztikus növények (mint az Avatarban) és ez a forgatókönyvből ismerős Ghostbird, ami szintén világít ehem..kicsit ismerősek.. http://www.1stavemachine.com/#/projects Projecten belül a Samsung reklámra kattintsatok. Mondjuk korábban volt olyan megállapodás hogy a Panasonic később a 3D-s tévé reklámjaiba Avatar képanyagot csempész. Szerkesztve: 2009. Május 11. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Durván mozibanézős, tesztlemezvárós, adrenalinpumpálós.... http://filmdroid.blog.hu/2009/05/11/gerard..._vele_jatszanak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Tényleg jónak tűnik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Az a túlméretezett izé a Cloverfield-rém ST-univerzumos rokona lehet. Nagyon bevált Abrams-nek az a fazon aki kitalálta őket. A végtagjai igen, hasonlítottak rá, de a feje az tiszta Ahová lépek ott szörny terem meztelen csigájára hajazott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. No itt van a híres-neves utolsó Transformers szinkronos előzetese. Nekem akkor sincs bajom vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Optiiiiiiimuuuuuuuuusz!!! Najó ezt angolul nézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Szerintem ez angolul is így fog hangzani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Szerintem ez angolul is így fog hangzani. Most néztem meg angolul, és ott azt ordítja Sam, hogy "Oooh Come' on" !!! Ezt a félrefordítást... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Gondolom az ajakszinkront is figyelni kell. A "Oh, Gyerünk" elégé kiugró lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Neville Page az úriember neve, aki kitalálta ezeket a szörnyeket, és ő az Avatarban is a szörnykreátor Én ezeket már tudom egy jó ideje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. http://www.pizzahut.com/terminatorsalvation/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. (szerkesztve) A végtagjai igen, hasonlítottak rá, de a feje az tiszta Ahová lépek ott szörny terem meztelen csigájára hajazott. Azzal nem foglalkoztam hogy miben lehet hasonló fejű debla állat. Szép kis családfája van annak a dögnek. Szerkesztve: 2009. Május 11. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. http://www.pizzahut.com/terminatorsalvation/ Ennek a Harvesternek piszok durva nyikorgó hangja van Moziban hogy fog má' szólni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Ezt is megnézted, mint mondtam én Amúgy ja, és végre láttam ahogy Sam Worthington irányítja a többieket. Kemény legény mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Sam Worthington irányítja a többieket. Kemény legény mi? Hát nem hurkalé a gyerek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. vidió a perzsa hencegről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. (szerkesztve) Gamer poszter Szerkesztve: 2009. Május 11. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Ez nagyon el kezdett érdekelni:Gamer poszter és tréler Lentebb már belinkeltem. Igaz ott csak trailer van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Durván mozibanézős, tesztlemezvárós, adrenalinpumpálós.... http://filmdroid.blog.hu/2009/05/11/gerard..._vele_jatszanak Kikapcsolódós agymenés, ami igazán pozitív benne, az Gerry Butler, akit még mindig nagyon csípek, és persze Dexter "apánk" a moziban Meglátjuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Lentebb már belinkeltem. Igaz ott csak trailer van. Nálam meg már csak poszter van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Nálam meg már csak poszter van. Akkor szépen kiegészítettük egymást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. James Cameron egy interjúban elárulta, hogy Sam Worthington minden egyes jelenetben szerepelni fog az Avatarban, az elejétől a végéig. Tehát csak róla szól az egész, a karakteréről. Ez a történetvezetés nem szokatlan Camerontól, hiszen már az Aliensben is tapasztaltuk, hogy Ripley minden jelenetben szerepelt az egész film alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Na ez így nem teljesen igaz. Főleg amikor több különálló helyszínen folytak az események. Aztán ugye pl a kivágott Hadley Colony jelenetben nem volt ott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Mozis verzióban viszont igen Akkor is, mikor Hicksék behatoltak a kolóniára meg a fészekbe, Ripley velük párhuzamosan ott figyelte a kamerákat. Egyedül talán, mikor Bishop beállítja az antennákat, hogy lehozza a másik űrhajót. Az esetek 99%ban minden jelenetben ott mozgott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Mozis verzióban viszont igen Akkor is, mikor Hicksék behatoltak a kolóniára meg a fészekbe, Ripley velük párhuzamosan ott figyelte a kamerákat. Egyedül talán, mikor Bishop beállítja az antennákat, hogy lehozza a másik űrhajót. Az esetek 99%ban minden jelenetben ott mozgott Nem volt ott a fészek jeleneteiben, nem volt ott Bishop kimenetelében sem, sem mikor beállítja az antennát. Nem volt ott Vasquez és Gorman halálának a jelenetében, sem, mikor Ferroék elindulnak és lezuhannak. A párhuzamos jelenetekben ott van, de te mintha "minden jelenetet" említettél volna. Sőt, még akkor sem volt ott, mikor Hudson bezárja a zsilipet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Akkor majdnem minden jelenetben ott van. A lényeg, hogy szinte mindegyikben. Cameron is erre célozhatott az Avatarral kapcsolatban. Az egész sztori az ő kalandjáról szól. Hogy jut el a bolygóra, mit csinál ott, milyen akciókba keveredik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. A legütősebb Transformers 2 előzetes volt ez. Nálam ez lesz az év filmje. Optimusz új hangja is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Nem fogjátok kitalálni nálam mi lesz az év filmje Oldinak szerintem a Terminator, Dzséjt lefoglalta a Star Trekket, Revan a Trafó 2-t röpítette az év filmje státuszba Hat nem tudom a többiekkel mi van, gondolom számukra is meg van már az év filmje kultstátusz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Noh, nem eszik azt még ilyen forrón. Mind a Watchmen, mind a Star Trek nálam ütött rendesen. Terminatort is közéjük várom, de hogy jobb lesz e náluk abban még elégé bizonytalan vagyok. Aztán meglátjuk, hogy mi sül majd ki a 2012-ből. Év végén meg ugye Avatar.... És ugye ezek az úgymond blockbusterek, látványfilmek. Még nem láttam se az Elcserélt életeket, se a Gran Torino-t, amiket nagyon várok DVD-n. Lehet, hogy idén nem látványfilmet kiáltok ki győztesnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Jó lesz a Transformers.Moziban nézős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.