Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Sam Worthington lesz Némó kapitány?! :D

http://www.worstpreviews.com/headline.php?...598&count=0

OMG. Sam Worthington lesz a Tourist akciófilmbe Tom Cruise helyett ;)

http://www.slashfilm.com/2009/08/04/sam-wo...in-the-tourist/

Sam Worthington korunk legnagyobb színészóriása? :D

Is Sam Worthington the Greatest Actor of Our Time?

http://www.esquire.com/features/sam-worthi...9#ixzz0NaLylcCa

Hozzászólás ideje:
Joe-t látta már valaki?

Nem, de nem is szándékozom megnézni.

Ki az a Sam Worthington? ;)

:D Csak nehogy egy rövid ideig tartó fellángolás legyen belőle.

Hozzászólás ideje:

Előbb volt egy jó kis videoriport a Hír tv-n a 3D-s techonlógiáról. Cameron is megszólalt. :D A lényeg az volt az ő nézőpontjából, hogy a film 2D-ben is megállja majd a helyét. Az egészben arról volt szó, hogy milyen hátrányokat kell kiküszöbölnie a technikának. Érdekes volt minden esetre. ;)

Hozzászólás ideje:
Előbb volt egy jó kis videoriport a Hír tv-n a 3D-s techonlógiáról. Cameron is megszólalt. :D A lényeg az volt az ő nézőpontjából, hogy a film 2D-ben is megállja majd a helyét. Az egészben arról volt szó, hogy milyen hátrányokat kell kiküszöbölnie a technikának. Érdekes volt minden esetre. :D

A francba ezt megnéztem volna...Nem lesz ismétlés? :D

Talán az esti Híradóban az RTL-en lesz Cameronról valami ;):D

Hozzászólás ideje:
Jaja este megismétlik, de mi ez a sok Fletós műsor ;)

http://port.hu/pls/w/tv.channel?i_ch=10&am...8&i_where=1

Fletó a lotyaszájú, Fletó a böszme :D

Látnád az ATV-n. Ott meg istenítik :D Az Avatar imádók elbújhatnak mögöttük :D

Amúgy még két hét és Avatar trailer. :D Nomeg 15 perc a mozikban.

Hozzászólás ideje:
Amúgy még két hét és Avatar trailer. :D Nomeg 15 perc a mozikban.

Nem lesz semmi. De a játék trailerje is akkor érkezik, arra is baromi kíváncsi vagyok, te nem? ;)

Hozzászólás ideje:
Nem lesz semmi. De a játék trailerje is akkor érkezik, arra is baromi kíváncsi vagyok, te nem? ;)

Dehogynem :D Csak azt sajnálom, hogy per pillanat moziig nem tudok eljutni :S De talán szeptemberben a Distric 9 előtt leadják a trailert, és alkalom lesz rá, hogy meg lehessen nézni azt a 15 perces "demót" is. :D

Hozzászólás ideje:
Aza bizonyos 15 perc mejik napon is lesz ?

Augusztus 21-én, csak aznap lesz 15 perc részlet a filmből, és csakis IMAX moziban, vagy 3Ds-ben, ez még nem egyértelmű..

A 2:30 perc körüli előzetes meg onnantól bármelyik film előtt mehet a mozikban. Mondjuk District 9, vagy 2012 előtt.

Hozzászólás ideje:

De tudtommal te nem tudsz nézni 3D-s filmet. Ami nagy kár, mert lehet mondjuk egy sci-finél jópofa lehet a 3D, nem úgy mint egy animációs filmnél, ahol annyira én nem élvezném szerintem a dolgokat, bár kitudja.. ;)

Hozzászólás ideje:
Sajnos itt Békéscsabán nincsen IMAX pedig pont a születésnapomon lenne a vetítés

De az internetre felkerül az Avatar előzetes HD minőségben, szóval ideális szülinapi ajándék ;)

Hozzászólás ideje:
Amúgy 21-én lesz a fórumtali is, szóval moziban sajnos mi nem tudjuk megnézni :D

Akkor amíg ti szalonnát sütögettek Pildénél addig én egyedül tombolok itt a fórumon, az Avatar előzetes megérkezésekor :D

Klassz lesz mondhatom ;):D

Hozzászólás ideje:

McG úgy tűnik megőrült.

(A cikk a filmuniverzumból lett átmásolva)

Spoiler:

"Úgy néz ki. Vagy csak szimplán hülye (már elnézést). Mindenesetre a legtöbb rajongó és nem rajongó szerint is el van tájolva nagyon.

A Terminator: Megváltás kritikai buktája, és vegyes közönségfogadtatása, valamint ?egynek elmegy? bevételei után a rendező, McG tovább erőlteti, hogy az 5. rész bizony ismét a jelenben fog játszódni. Három kemény rész után végre elérkeztünk oda, amit mindenki várt, hogy láthassa a jövő háborúját (úgy ahogy). Erre a rendező továbbra is kitart azirányú nézetei, ötletei mellett, hogy az egész szériát visszafejleszti, és ismét a jelenbe rakja a cselekményt. A film még korábbi elképzelései szerint az Ítélet Napja előtt, 2011 körül fog játszódni(???).

McG szerint az 5. rész a korábbiakhoz hasonló, üldözős film lesz (minek? nem volt elég 3 könyörgöm?), amiben egy zsírúj gép lesz a menekülők nyomában. Ismét fontos szerepet kapnak az időutazások, az eddigieknél is hajmeresztőbb formában. McG felülírja az időutazást, az időben mostmár mindenféle gép, Hunter Killer-ek, Harvester-ek, egyéb transporterek is képesek lesznek átjutni és meg is teszik: a Skynet hadseregét visszaküldi a múltba. Ezért utazik vissza majd John Connor, hogy a jelenben szervezzen sereget a gépek támadása ellen. Marcus karaktere is újjászületik? He?

Nem új tervek ezek, csak most a rendező ismét megerősítette őket, amikor következő filmje, az újabb Nemo kapitány és a víz alatti város feldolgozás kapcsán kérdezgették a következő Terminator filmről. Az mindenesetre egyre jobban látszik: Nagy itt a baj. Nem tudom ki hogy van vele, de ebben a formában kegyetlenül nem fog érdekelni a következő rész. McG-vel meg főleg."

Együttérzek a cikk írójával. Egyetlen jó ötletnek Marcus "feltámasztását" tartom.

Úgy néz ki McG még azt sem tudja mikor volt az Ítélet Napja a T3-ban.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Hát túl sok nem látszik belőle, de ki ez a Top Gun szerkós szőszike? :D

Akkor amíg ti szalonnát sütögettek Pildénél addig én egyedül tombolok itt a fórumon, az Avatar előzetes megérkezésekor :D

Klassz lesz mondhatom ;):D

Nyugi, itt leszek én is :D Elemezgetünk majd ezerrel :P

Hozzászólás ideje:
McG úgy tűnik megőrült.

Elégé vegyes érzéseim vannak. Részemről is jobban feküdne a jövő háborújának a kiteljesedése, de fene tudja...Lehet, hogy jól sül el mégis ez az újabb utazgatós sztori. Bár ez utóbbi piszok erőltetenek hangzik :S

Hozzászólás ideje:

Egy egész géphadsereget vissza küldenek ;)

Végre egy jó kis Terminátor sztori. Ez még jobb lesz, mint a mostani legjobb T3.

Köszi srácok nem akarok még meghalni :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.