Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Megnéztem a Stra Trek Extráit. Főleg a kivágott jelenetekre térnék rá, amiknek hiányát nagyon sajnálom. A klingonok egész szép kis szerepet kaptak, bár az a sisakjuk csöppet sem tetszett. Jó volt az áttervezet Kirk-Gail jelenet is, pont az eredeti klingon verzió miatt. Spock születése is érdekes volt :lol: Szóval szerintem simán bent maradhattak volna ezek a jelenetek, tíz percnél több pluszt nem tettek volna ki.

Hozzászólás ideje:

Sötétebb? Kell egy TF-filmbe egyáltalán sötétebb hangulat? Meg aztán az eddigi sem volt kispiskóta, még nagyobb és hangosabb cuccosok vannak?

Hozzászólás ideje:
Meg aztán az eddigi sem volt kispiskóta, még nagyobb és hangosabb cuccosok vannak?

Unicron egy bolygóvá tud átalakulni, szóval igen, van nagyobb és hangosabb :lol: Meg aztán már a második részhez is terveztek egy olyan Transformert, ami anyahajóvá alakul át. Szóval, van még mit a tejbe aprítani. :D

Hozzászólás ideje:

Remélem, azért nem csak a mostani bagázs tudja őket elintézni, mert már az eddigiekkel is nehezen birkóztak meg :lol: Vagy túl sokat várok egy ilyen sztoritól? :D

Hozzászólás ideje:
Jaj Unicront már alig várom. Ott már kell lennie űrcsatának is. :lol:

Szerintem azért meg fogják változtatni az alternatív alakját. Szerintem maximum ő lesz az anyahajó, akit terveztek a RotF-ba. Eddig mindenkinek ésszerűsítették az alter. formáját, kétlem, hogy pont Unicront hagynák meg.

Hozzászólás ideje:
Szerintem azért meg fogják változtatni az alternatív alakját. Szerintem maximum ő lesz az anyahajó, akit terveztek a RotF-ba. Eddig mindenkinek ésszerűsítették az alter. formáját, kétlem, hogy pont Unicront hagynák meg.

Meglehet, hogy így lesz. Valami ilyesmit is rebesgetnek.

Hozzászólás ideje:

Gyík a legesélyesebb.

"A Pókember rajongói a harmadik film után találgatásokba bocsátkoztak, hogy vajon ki lesz az ellenfele kedvenc képregényhősüknek a negyedik részben. Vérontó és Morbius nevét lehetett a legtöbbször hallani, majd felmerült Mysterio is, mikor kiderült, hogy Bruce Campbellnek nagyobb szerepe lesz a Pókember 4-ben, mivel úgy vélték páran, hogy a színész ezt a gonosztevőt fogja eljátszani. Sam Raimi korábban azt mondta, hogy nagyon szeretné, ha végre a Gyíkkal kerülne összetűzésbe a Pókfej. Nem is oly rég Dylan Baker elárulta, hogy ismét eljátssza Dr. Curt Connor figuráját a negyedik Pókemberben.

A Marketsaw oldal egy megbízható forrásra hivatkozva azt állítja, hogy valóban a Gyík lesz a fő ellenfél a filmben, más szuperbűnözővel ezúttal nem kell megmérkőznie a Hálószövőnek.

Curt Connors egy olyan szérummal kísérletezett, amit a hüllők DNS-éből vont ki. Az volt a célja, hogy a hozzá hasonló emberek vissza tudja növeszteni a végtagjukat. A szérumot a doki magán próbálta ki először, a karja vissza is nőtt, de mellékhatásként egy óriási gyíkká változott."

Nem igazán örülök ennek. Gyík sosem tartozott a kedvenc gonoszaim közé. Vérontó vagy Morbius jobb lett volna.

Hozzászólás ideje:
Bizonyos "boltokban" ki jött egy bizonyos "DVD kiadás" a Terminator Salvationból. Tök angol, de a bővített változat!
És akkor tényleg csak 5 perccel hosszabbították meg?
Hozzászólás ideje:
Bizonyosan jön majd egy olyan is mely bővített és feliratos :lol:

Gondolom a feliratot továbbra is letölthetőek lesznek majd a feliratos oldalakról :)

És akkor tényleg csak 5 perccel hosszabbították meg?

3-mal. Amiket kiszúrtam gyors átpörgetés után (spoilerbe teszem, hátha valaki még nem látta a filmet, vagy maga akarja felfedezni az újdonságokat):

Spoiler:

- T1-es jelenet a trailerből

- Ashdown tábornok fegyvert fog Connorra a tengeralattjárón (de a T-800-asokról nem diskurálnak; viszont legalább megtudjuk, hogy a vezetőség tud Connor próféciájáról).

- Az emlegetett "sztriptíz" jelenet (nem nagy szám).

- Marcus verekedés közben beleállítja egy fickóba a csavarhúzót, majd kicsit később ugyanezt a fickót hátba is löveti. A puskás csávó száját pedig kicsit jobban elkeni. Illetve, mintha most már rendesebben látszódna, hogy a fickót lábon lövi a csaj.

- Mikor a T-600-as agyonlövi a kerítésen felmászó csávót, már nincs cenzúrázva. Mondanom sem kell, így már nem olyan otromba a jelenet (bár nem tudom, hogy a szikrák miatt miért kellett cenzúrázni).

Ennyi, amit gyors átpörgetéssel felfedeztem. Hát lehetett volna még mit bepakolni (a főparancsnokságon Connor beszélhetne a 800-asokról, Kate-tel arról, hogy ez nem az a jövő, amiről az anyja mesélt, és a film végi rabkitörés is hiányos még), és mint annyi más filmnél, itt sem értem, hogy ezeket mi a frászért kellett kivágni? Semmi olyat nem véltem felfedezni, mai akár a besorolását változtatná.

Hozzászólás ideje:
Bizonyos "boltokban" ki jött egy bizonyos "DVD kiadás" a Terminator Salvationból. Tök angol, de a bővített változat!

Hmm... végre is nagyjából ismerjük a szöveget, ha meg a bővítések nem tartalmaznak sok dumát, akkor talántán még tök angolul is jó. Legalább is a bővítések miatt megérné megnézni, de hátha lesz feliratos változat is.

Hozzászólás ideje:
Hmm... végre is nagyjából ismerjük a szöveget, ha meg a bővítések nem tartalmaznak sok dumát, akkor talántán még tök angolul is jó. Legalább is a bővítések miatt megérné megnézni, de hátha lesz feliratos változat is.

Biztos csinálnak hozzá feliratot. Valahogy úgy érzem, hogy ezt nem fogják kihagyni :lol:

A "DVD kiadás" alatt egyszerű, mezei avit értek (reméltem, hogy már mindenki tudja, miről beszélek, de ezek szerint a bithu előbbre jár az ncore-nál).

Hozzászólás ideje:

Xvidben láttam én is fent. Viszont nem lehetséges, hogy később...valamikor....jön az izig-vérig extended, ultimate, director cut??? (Templomos jelenet, atombomba robbanás meg a többi nyalánkság) A lentebbiek tényleg nem nagy számok.

Nagyjából még egy hónapot kell várni szerintem a DVD-s verzióra, már amit ugye kibővítenek lelkes amatörök a blu-rayes dolgokkal :lol:

Hozzászólás ideje:

Gondolom kapcsoltak, hogy k*rvára nem lesz az szimpatikus a vásárlóknak, ha Blu-rayen többet kap a vevő, olyan dolgokból mely simán ráfér a DVD-re is. Persze a BD-Live, meg egyéb funkciók, jó hogy a kék lemez előnye, node azért néhány kibővített jelenetért nehogymár rendszert kelljen cserélni. Ott még nem tart a nép, hogy így át lehessen verni. Aljas egy húzásnak is tartom. Egyszer egy hasonlót ugye a 300-al eljátszottak, ahol ugye sokan azon háborodtak fel, mert úgy tűnt, hogy a DVD-t direkte lerontották a képminőség terén. Ez ugye elégé fals dolog volt, mert a transzfer volt ilyen eredetileg, node az ilyen kivágott jelenetes dolgokkal talán nem kéne erősködniük. Vigyék lejebb inkább a készülékek árát és akkor tuti váltás lesz. De amíg lelkes amatörök így is úgy is meg tudják oldani, hogy összeollózzák a DVD-s és Blu-rayes változatot, addig ilyenekkel nem kell vagdalkozniuk.

Hozzászólás ideje:
Biztos csinálnak hozzá feliratot. Valahogy úgy érzem, hogy ezt nem fogják kihagyni :lol:

A "DVD kiadás" alatt egyszerű, mezei avit értek (reméltem, hogy már mindenki tudja, miről beszélek, de ezek szerint a bithu előbbre jár az ncore-nál).

Szerintem se hagyják ki. Jaja, ncore-on még nem volt fent 4 körülig, de majd fent lesz ott is. Legalább is szerintem :) Mondjuk nekem nem sürgős, ráérnek vele.

Hozzászólás ideje:

Mondjuk érdekes, hogy csak decemberben lesz meg a dvd, az hat hónap, pedig csak 5 hónap szokott lenni a mozi és a dvd között a különbség.

Hozzászólás ideje:
Holnap HD-ben két-háromezret is lehet látni majd összefűzve :D

Naja :)

Szép nagy fák vannak a bolygón nem? :lol:

Plusz még egy kép:

2e5pr47.jpg

Szerkesztve: - JakeSully

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.