Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. A film 155 perc körüli. HA 11 vagy 12 órakor lesz alőadás az tökéletes.Ha 12 órakor kezdődik 15 óráig fog tartani, film előtti reklámokkal előzetesekkel együtt. 15 órakor még világos van. 15 órától 18 óráig lehet beszélgetni stb. 18 órakor meg ki merre lát. Na ez okés így? Én is így terveztem. Kéretik mindenkitől, hogy időben jelezze, hogy melyik előadásra kéri a jegyét. Eddigi névsor: Tenel Ka, Ortis, Ody, Karrde, Pildi, Frenkie, Kolmilan, -ismerőse( priviben kért plusz jegyet), Lara, -barátnője, Jake, Én, húgom....azaz immár 13 fő! Ebből eddig Ody jelezte, hogy neki a legelső előadás a jó. Szerk: A Diákjegy vásárlási szándékot is jelezzétek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hát aki profi pesti mozikból, az természetesen jobban tudja kolmilan neked nem dolgozik rokonod a mozi bizniszben? Igen tájékozott vagy mindenben Dehogy, csak a HP6 153 perc volt, és azt is ilyen időközönként adták... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. (szerkesztve) 13 órakor kezdődik. Akkor délelőtt 11-től 13 óráig, beszélgetés mókázás , röhögcsélés stb. 13 órától 16 óráig nyálcsorgatás az Avatarra. 16 óra után feldühödött SW csapat engem püfölne, mert csalódott a filmbe, Jake kék zöld foltokkal térne haza. De a szimpatikusabb verzió: 16 órakor kézen fogva dalolászva távozunk a moziból, és a fantasztikus élményeket még 1 másfél óráig megbeszélnénk valahol. Szerkesztve: 2009. December 2. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. 13 órakor kezdődik. Akkor délelőtt 11-től 13 óráig, beszélgetés mókázás , röhögcsélés stb.13 órától 16 óráig nyálcsorgatás az Avatarra. 16 óra után feldühödött SW csapat engem püfölne, mert csalódott a filmbe, Jake kék zöld foltokkal térne haza. De a szimpatikusabb verzió: Ne bonyolítsuk túl. Ez így tökéletes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Ne bonyolítsuk túl. Ez így tökéletes. És mindenki hoz egy citromot oldinak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. És mindenki hoz egy citromot oldinak! Áh, egy lekicsinyített medicinlabda is jó lesz. Szép foltokat tud az is okozni Jake-en Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Eszem megáll, hogy reklámozzák kint az Avatart Na ez már igazi 21. századi high tech módszer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. No egy ilyen tudod meddig lenne nálunk "életképes". :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. (szerkesztve) No egy ilyen tudod meddig lenne nálunk "életképes". :S Nekem is ez jutott az eszembe :S 1 perc és annyi lenne... Szerkesztve: 2009. December 2. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. No egy ilyen tudod meddig lenne nálunk "életképes". :S Plázákban ahol biztonsági őrök lófrálnak talán kihúzná egy napig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Annyiban hibádzik, hogy 10, 13, 16, 19 és 22 óra körüli előadások lesznek előreláthatóan. Amúgy meg oda kell érni egy órával előtte, szóval akkor is lehet csevegni.Pont három órás a film? Mert akkor a tízes előadás után legalább egy óra szünet lesz mert annyi szünet kell két vetítés között. Barátok között is leghamarabb 14 órakor lesz a következő vetítés. Van már pontos infó ezekről? Lenni kell ha jegyet is lehet rendelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Pont három órás a film? Mert akkor a tízes előadás után legalább egy óra szünet lesz mert annyi szünet kell két vetítés között. Barátok között is leghamarabb 14 órakor lesz a következő vetítés. Van már pontos infó ezekről? Lenni kell ha jegyet is lehet rendelni. Éjfélkor tudjuk meg ha szerencsénk van tán leghamarabb :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Tekintettel, hogy még nem lehet rendelni, a pontos időpontot még homály fedi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Oldie majd telefonon a pénztároskisasszonyt megfűzöd, hogy nekünk külön egy rendkívüli időpontot rakjanak be Beveted az összes csajozós dumádat Aztán elhajt a leányka melegebb éghajlatra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Pont három órás a film? Mert akkor a tízes előadás után legalább egy óra szünet lesz mert annyi szünet kell két vetítés között. Barátok között is leghamarabb 14 órakor lesz a következő vetítés. Van már pontos infó ezekről? Lenni kell ha jegyet is lehet rendelni. 156 perc, az két és fél óra. HP6 is ilyen hosszú volt, ott háromóránként voltak a vetítések. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. 156 perc, az két és fél óra. HP6 is ilyen hosszú volt, ott háromóránként voltak a vetítések.Vajon Ody akkor is így zsémbelődne ha lenne jegye egy Vasárnap esti DM koncertre a fővárosba? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Oldie majd telefonon a pénztároskisasszonyt megfűzöd, hogy nekünk külön egy rendkívüli időpontot rakjanak be Beveted az összes csajozós dumádat Aztán elhajt a leányka melegebb éghajlatra Az én dumámtól visszarángatná a jegyeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Vajon Ody akkor is így zsémbelődne ha lenne jegye egy Vasárnap esti DM koncertre a fővárosba? Ha jól tudom, a DONnak semmit se késő elintézni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Ha jól tudom, a DONnak semmit se késő elintézni... Ennyi szívesség már túl sok lenne az apámnak Nem akarom leterhelni ilyenekkel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Az ezredes szemlélődik a csata reggelén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Eddigi névsor: Tenel Ka, Ortis, Ody, Karrde, Pildi, Frenkie, Kolmilan, -ismerőse( priviben kért plusz jegyet), Lara, -barátnője, Jake, Én, húgom....azaz immár 13 fő!Ebből eddig Ody jelezte, hogy neki a legelső előadás a jó. Nekem is jobb lenne a délelőtti előadás, és talán frenkie is csatlakozna (mintha ilyen jelzést adott volna korábban...), valamint bárki közűletek, aki inkább korábban kell, de szeretne jó időben hazaérni. Nem gond az 1 órával korábbi átvétel, én oda tudok menni akár 9-re. Aztán megbeszéljük, film után hol találkozunk, és ott mi bevárhatjuk a társaság többi részét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. (szerkesztve) Egyetértek Odyval.A 10-es lenne a legjobb.POnt azért mert iszonyú hosszú.A másik az, hogy be kell kalkulálni míg átérünk a Katicába(Gondolom nem a méregdrága Arénában szeretnénk utána beszélgetni).Ez meg kb fél óra.Tehát ha az 1-es-re megyünk akkor kb fél öt és 5 között érünk a oda.Namost a vidékieknek utána nem sokkal le kell lpniük.Mert ugye másnap meló, bár hálistennek nekem 18.-án vége és csak jan 4.-én kell mennem.Viszont ha a 10-esre mennénk akkor az egész du a mienk.A film elötti beszélgetés meg gondolom vicc, hisz ha egy társaság moziba megy akkor utána beszélik meg a filmet, nem elötte. Most láttam Pildi beírását.Igen szívesen átvesszük a jegyeket, tehát vidékieknek nem kell 9-re ott lenniük. Szerkesztve: 2009. December 2. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Aztán megbeszéljük, film után hol találkozunk, és ott mi bevárhatjuk a társaság többi részét. Hogy aztán gyorsan mehessünk is haza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Rendben, akkor nektek hármótoknak külön lesz rendelve a legelső előadásra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. (szerkesztve) Egyetértek Odyval.A 10-es lenne a legjobb.POnt azért mert iszonyú hosszú.A másik az, hogy be kell kalkulálni míg átérünk a Katicába(Gondolom nem a méregdrága Arénában szeretnénk utána beszélgetni).Ez meg kb fél óra.Tehát ha az 1-es-re megyünk akkor kb fél öt és 5 között érünk a oda.Namost a vidékieknek utána nem sokkal le kell lpniük.Mert ugye másnap meló, bár hálistennek nekem 18.-án vége és csak jan 4.-én kell mennem.Viszont ha a 10-esre mennénk akkor az egész du a mienk.A film elötti beszélgetés meg gondolom vicc, hisz ha egy társaság moziba megy akkor utána beszélik meg a filmet, nem elötte.Ez az álláspontom nekem is. Pildi azt mondja megrendeli majd azoknak a jegyet akik délelőttre mennének. Eddig akkor ez három fő. Frenkie, Pildi és én. Lehet még jelentkezni! Szerkesztve: 2009. December 2. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Ez az álláspontom nekem is. Pildi azt mondja megrendeli majd azoknak a jegyet akik délelőttre mennének. Eddig akkor ez három fő. Frenkie, Pildi és én. Lehet még jelentkezni!Okés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Ez az álláspontom nekem is. Pildi azt mondja megrendeli majd azoknak a jegyet akik délelőttre mennének. Eddig akkor ez három fő. Frenkie, Pildi és én. Lehet még jelentkezni! Ok megyek én is veletek.Utána mi beülünk aztán megvárjuk a többieket.Meg persze sörözünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. (szerkesztve) Ok megyek én is veletek.Utána mi beülünk aztán megvárjuk a többieket.Meg persze sörözünk. De ha nem vártok meg, akkor harapok ám! Tessék megvárni minket! Szerkesztve: 2009. December 2. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. No akkor kezd szépen alakulni a helyzet Maradtunk tizen: Tenel Ka, Ortis, Karrde, Kolmilan, -ismerőse, Lara, -barátnője, Jake, Én, húgom. Ebből három fő diákjegyet kér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Én is diákjegyet kérek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.