Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. 12:30 az nagyon jóó És így BIZTOSAN mindenkivel talizom, aki jön aznap Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Üdv! Ez a 12:30-as időpont (mint infó) honnan van? Valamint melyik napra vonatkozik? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. (szerkesztve) Akkor marad mindenkinek a 12:30-as Oldie meg ülhet az egyik szélére, én meg a másikra Szerkesztve: 2009. December 3. - MissKarrde Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Akkor marad mindenkinek a 12:30-as Oldie meg ülhet az egyik szélére, én meg a másikra Elég ha Sanyi köztetek lesz! Egy rossz hang, és végetek! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Akkor marad mindenkinek a 12:30-as Oldie meg ülhet az egyik szélére, én meg a másikra Téged kiraklak pótszékre Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Üdv! Ez a 12:30-as időpont (mint infó) honnan van? Valamint melyik napra vonatkozik? http://www.imaxbudapest.hu/jegyrendeles Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Téged kiraklak pótszékre Még jobb, legalább lesz elég helyem, nem kell szorongnom a tömegben Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Még jobb, legalább lesz elég helyem, nem kell szorongnom a tömegben Helyes. Minusz első sor, legszéle rendel. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Helyes. Minusz első sor, legszéle rendel. Oda nem kell Középtájt kérem rakatni a széket Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Oda nem kell Középtájt kérem rakatni a széket Ne válogass, neked ez büntetés nem jutalom Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. YEEEAHHH!!! Lesz éjféli premier! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Ne válogass, neked ez büntetés nem jutalom De válogatok De már látom, hogy jobban járok, ha rendelek külön magamnak egy jegyet, biztos, ami biztos alapon Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Mi ez a nagy ellenségeskedés, hiszen egy pár vagytok úgy tudom Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. De válogatok De már látom, hogy jobban járok, ha rendelek külön magamnak egy jegyet, biztos, ami biztos alapon Biztos ami biztos alapon a minusz első sorba, szélére.... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Mi ez a nagy ellenségeskedés, hiszen egy pár vagytok úgy tudom Már jó ideje nem Biztos ami biztos alapon a minusz első sorba, szélére.... Figy, tényleg rendelek külön magamnak, ha ez gondot jelent. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Mi ez a nagy ellenségeskedés, hiszen egy pár vagytok úgy tudom A múlt időben De ez még semmi ahhoz képest. Meg ahhoz, hogy kijárna tőlem neki a reggeli beszólásáért egy nyakleves is Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Újabb Hobbot hírek: "Pár napja Peter Jackson arról beszélt, hogy az év végére vagy 2010 elején fogják csak befejezni a második Hobbit film szkriptjét, ami alapján ki tudják számolni a teljes költségvetést, leghamarabb pedig nyár közepén tudnak hozzálátni a forgatáshoz. Azzal, hogy a vártakkal ellentétben később tudnak hozzákezdeni a filmhez a bemutató is csúszni fog, azaz nem 2011 decemberében érkezik a mozikba az első rész, hanem csak 2012-ben, a második pedig 2013-an lesz csak látható. "Még mindig lehetséges, hogy 2011-ben a filmszínházakba tudjuk küldeni a produkciót, de minden jel arra mutat, hogy 2012-ben tudjuk bemutatni" - mondta az egyik fejes." Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Figy, tényleg rendelek külön magamnak, ha ez gondot jelent.Nem jelent, megrendelném én is neked oda. :D Majd kibírjuk valahogy egy sorban :P Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Ne veszekedjetek, mert szétcsapok köztetek, az anyja úristenit már Mindjárt hozom Zééé szeneslapátját, meg a pumpámat. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Na elég már a civakodásból, komolyan ez már Maónika shows amit csináltok :D A moziban a filmre, nem egymásra fogtok koncentrálni úgyis Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Gyerekek, lesztek ti még asszonypajtás mellett "nevelve" :P Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Harlan Ellison sci-fi író részt akar venni a Star Trek 2-ben. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Harlan Ellison sci-fi író részt akar venni a Star Trek 2-ben.Én is Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Gyerekek, lesztek ti még asszonypajtás mellett "nevelve" :D Mér', ellenük nem jó a pumpa meg az ásó? Harlan Ellison sci-fi író részt akar venni a Star Trek 2-ben. Ha ért a Star Trekhez, jöhet, de ha nem, ádiosz mucsácsosz. Mondjuk jól hangzik ez a Star Trek 2, holott inkább 12. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. A múlt időben De ez még semmi ahhoz képest. Meg ahhoz, hogy kijárna tőlem neki a reggeli beszólásáért egy nyakleves is Neked meg kettő az utolsó szeptemberi húzásodért, amiért még mindig rettentően haragszom rád Újabb Hobbot hírek: Nem a legjobb hír a csúszás, de remélem, ez nem jelenti azt, hogy nem teljes erőbedobással fognak két remek filmet az asztalra tenni. Ne veszekedjetek, mert szétcsapok köztetek, az anyja úristenit már Mindjárt hozom Zééé szeneslapátját, meg a pumpámat. Felőlem hozhatod, ha eljössz vele eddig Csak az előbbi eszközzel nehogy befogjalak fát lapátolni nálunk A moziban a filmre, nem egymásra fogtok koncentrálni úgyis Legalább a mozi jó lesz, ha ma már túl kellett élnem egy baromi rossz hírt Azért is lógok itt, hogy egy kicsit feldobjam a napot. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Mér', ellenük nem jó a pumpa meg az ásó? Erősebb fegyverük van annál bizza Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Mér', ellenük nem jó a pumpa meg az ásó? Nem Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Neked meg kettő az utolsó szeptemberi húzásodért, amiért még mindig rettentően haragszom rád Ne licitáljuk túl egymást. Majd szépen félrevonulunk és jól helybenhagyjuk egymást. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Felőlem hozhatod, ha eljössz vele eddig Csak az előbbi eszközzel nehogy befogjalak fát lapátolni nálunk A lapátot Oldinak szánom Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Ha ért a Star Trekhez, jöhet, de ha nem, ádiosz mucsácsosz. Mondjuk jól hangzik ez a Star Trek 2, holott inkább 12. Én sem értem, hogy mindenhol miért Star Trek 2. Nem gogják így keverni az emberek? Nem a legjobb hír a csúszás, de remélem, ez nem jelenti azt, hogy nem teljes erőbedobással fognak két remek filmet az asztalra tenni. Tényleg nem az. Várom ezt a filmet. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.