Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Rengeteg Avatar élménybeszámoló.aintitcool, comingsoon , chud és sok nagy filmes oldal twitteren üzent a népnek, az Avatar azt adja, amit eddig Cameronék belénk neveltek Jajj, jajj, mikor lesz már tizedike? :) :P :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Jajj, jajj, mikor lesz már tizedike? :) :P :DMegy a hype Márti. Majd akkor lesz érdekes amikor az első negatív kritikák is érkeznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Biztos lesz negatív kritika is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megy a hype Márti. Majd akkor lesz érdekes amikor az első negatív kritikák is érkeznek. Szemellenző fel, és nem olvasom azt Ma jó, olvasom, de akkor is várom már. Igazából az érdekel, nekem is így tetszik majd, vagy nem tetszik majd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Jajj, jajj, mikor lesz már tizedike? :) :P :DMa van Nem inkább húszadika? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. (szerkesztve) Ma van Nem inkább húszadika? Deeeee! Én állatka! (vígasztal, hogy csak neked tűnt fel, te acélosszemü rakétatudor!) Szerkesztve: 2009. December 10. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Deeeee! Én állatka! (vígasztal, hogy csak neked tűnt fel, te acélosszemü rakétatudor!)Szemmem mint a sasé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Szemmem mint a sasé Olyan csipás? :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Olyan csipás? :) Lassan kezd olyan lenni Gyerekek, durva, végtelennek tűnő hét áll előttünk még. Node majd vasárnap bezzeg sec perc alatt elszáll az a 150 perc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Lassan kezd olyan lenni Gyerekek, durva, végtelennek tűnő hét áll előttünk még. Node majd vasárnap bezzeg sec perc alatt elszáll az a 150 perc. Hacsak nem kell közbe vizelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Hacsak nem kell közbe vizelni. Ember, ott vagy még film előtt megszabadulsz az összes felesleges vízkészletedtől, vagy katétert kötsz be. Film közben tutti, hogy a harmincakárhány ülőhelyes sor közepéből ki nem fogsz jutni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. (szerkesztve) Hacsak nem kell közbe vizelni. Én Cameronnal egyszer megjártam. Titanic felénél elfogyott a lityi kóla. az utolsó fél óra nekem a lábösszeszirításról szólt. Most tutti nem fogok inni, csak ha vége van! De akkor Cameron egészségére!(de bevallom, már nagyon szeretném a társaságot is látni!!! Ugye nem baj?) Szerkesztve: 2009. December 10. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Ember, ott vagy még film előtt megszabadulsz az összes felesleges vízkészletedtől, vagy katétert kötsz be. Film közben tutti, hogy a harmincakárhány ülőhelyes sor közepéből ki nem fogsz jutni Ortis tud szerezni! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Ortis tud szerezni! :) Egy tucatot is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Egy tucatot is? Neked annyi van? :) Igen, akár annyit is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Neked annyi van? :) Igen, akár annyit is. 13-an leszünk Titánok harca poszter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. (szerkesztve) Szemmem mint a sasé "De hiszen én... bang...bang...bang... ő meg,,, leesett mint egy száraz füge." Titánok harca poszter Nekem a kózépső része a legbejövősebb. Jeffet is szeressem, jó az a színész!Őt én is bírom. Ha az alakításait nézem akkor a TOP3-as listám az ismerős filmjeiből:Időzített bomba Csillagember Vasemeber Kecskestírelőéket is meg kéne már valahogy nézni. Szerkesztve: 2009. December 10. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. "Őt én is bírom. Ha az alakításait nézem akkor a TOP3-as listám az ismerős filmjeiből: Időzített bomba Csillagember Vasemeber Kecskestírelőéket is meg kéne már valahogy nézni. Én szeretem a Halászkirály legendáját is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Nagy az esély,hogy az Avatart Oscarra jelöljék legjobb rendezés és film kategóriában http://www.cinemablend.com/new/Oscar-Eye-P...atar-16088.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Még mindig leginkább pozitív kritikákról írnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. (szerkesztve) Majd írjátok már meg, hogy Jake melyik székben fog ülni. Ha csalódás lesz a film előre odahelyeznék az ülése alá egy kis hatótávolságú távirányítós bombát. (előtte a sörös dolgot azért még rendezzétek) Szerkesztve: 2009. December 11. - Lada Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Még mindig leginkább pozitív kritikákról írnak. Jaaa, tudom miért! Jake félti a becses hátsóját, és CSAK pozitív kritikát enged át a szűrőn! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Szemellenző fel, és nem olvasom azt Pontosan Szemmem mint a sasé Öööö.... akkor az enyém mi, he? Hozzád képest minimum röntgenszem, vagy valami hasonló Hacsak nem kell közbe vizelni. Előtte kétbetűs irányba el, és innivaló a film alatt nuku (de bevallom, már nagyon szeretném a társaságot is látni!!! Ugye nem baj?) Sőt, szerintem kifejezetten jó 13-an leszünk Segédeszköz szempontból vegyél ki a létszámból, akár 8 órát is kibírok Kivéve ha felmegy a vércukor szintem Kecskestírelőéket is meg kéne már valahogy nézni. Ha lesz hozzá majd egyszer is csak felirat, megsasolom feltétlenül én is. Sajnos nagyon meg kell válogatnom, hogy mit nézzek meg moziban És mikor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Tegnap megnéztük haverral a Becstelen brigantika. Hát ez hatalmas film lett! Ekkora dumákat már rég hallottam Tarantino filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Ma lehet, hogy én is megnézzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Egy ideje ott csücsül a gépemen, de mostanában folyton sorozatot néztem, ezért még jutottam hozzá. Most már belátható időn belül utolérem magam filmek terén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Kritikák magyarul összefoglalva http://promotertv.blog.hu/2009/12/11/elkep...atar_premierrol Talán a legmeglepőbb a filmben a politika. Az egyik részben a tábornok akinek figurája George W. Bush-t idézi, azt mondja: "A túlélésünk a megelőző akción múlik. A terror ellen terrorral harcolunk." Több sokk és félelem van ebben a filben mint a legtöbben manapság. Ez jól hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. No majd amikor a halandó mozi-, illetve filmrajongók kezdik írni a véleményüket, nem pedig a "szakbarbárok" De húszadikáig semmi részletekbe menő kritika nem fog érdekelni. Erős leszek, erős leszek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Érdekes, hogy egy-két jelenetnél hihetetlenül élethű a CGI szereplők mozgása, de van amikor a szemem takarnám le, annyira "gagyi". Olykor túl "lebegős", ez talán a legmegfelelőbb szó amit tudnék rá mondani ilyenkor. Nincs fizikailag kontaktusba pl a tereptárgyakkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Ma lehet, hogy én is megnézzem. Nézd meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.