Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Majd a rendezés és a karakterek feldobják a sztorit A rendezésben van valamennyi hitem de a karakterek a leírások alapján valahogy nem adnak nékem bizakodásra okot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Adja vissza a P1 hangulatát. A dzsungeles helyszínnel meg a válogatott gyilkosokból álló pereputtyal már megközelítették ezt a szintet. HA még lesznek benne cool Predátorok meg hátborzongató zene már 10/6-ról indul nálam. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. A rendezésben van valamennyi hitem de a karakterek a leírások alapján valahogy nem adnak nékem bizakodásra okot.Nekem meg az alapján eszement jónak tűnik. Szerintem adjunk esélyt neki, ne hagyatkozzunk pletykákra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. (szerkesztve) Adja vissza a P1 hangulatát. A dzsungeles helyszínnel meg a válogatott gyilkosokból álló pereputtyal már megközelítették ezt a szintet.HA még lesznek benne cool Predátorok meg hátborzongató zene már 10/6-ról indul nálam. Ha mégse jönne be akkor megnézem utána a piszkos 12-t ha már abban is válogatott gyilkosok garázdálkodnak. Szerintem adjunk esélyt neki, ne hagyatkozzunk pletykákra.Adok én neki. Még kérnie se kell. Szerkesztve: 2009. December 30. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Adok én neki. Még kérnie se kell. Akkor ne parázz a pletykák miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Holnapután ilyenkor túl leszünk a második utazáson. Nagyon valószínű az eddigiek alapján Szerintem adjunk esélyt neki, ne hagyatkozzunk pletykákra. Jaja. Csak az a baj, hogy nem igazán vagyok horror-néző, így nálam a téma eleve hátrányból indul, szóval 100%, hogy nem nézem meg semmilyen formában. De ezt nem a film minősége dönti el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Akkor ne parázz a pletykák miatt. Az túlzás hogy paráznék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. (szerkesztve) Jaja. Csak az a baj, hogy nem igazán vagyok horror-néző, így nálam a téma eleve hátrányból indul, szóval 100%, hogy nem nézem meg semmilyen formában. De ezt nem a film minősége dönti el. Szerintem annyira lesz véres, mint a Becstelen Brigantyk volt Az tetszett neked nem? Meg a Predatorst horrorosan megcsinálni már elég nehéz. Legyenek benne jó szövegelések, akció, izgalom, meg miegymás Meg azért ott lesz a csajoknak az Oscar díjas Adrien Brody Szerkesztve: 2009. December 30. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Jaja. Csak az a baj, hogy nem igazán vagyok horror-néző, így nálam a téma eleve hátrányból indul, szóval 100%, hogy nem nézem meg semmilyen formában. De ezt nem a film minősége dönti el.Ez a másik oldal. Nyilván van olyan film amit én se nézek meg mert nem a stílusom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Jaja. Csak az a baj, hogy nem igazán vagyok horror-néző, így nálam a téma eleve hátrányból indul, szóval 100%, hogy nem nézem meg semmilyen formában. De ezt nem a film minősége dönti el.Hehe, nyilatkozott a Minden lében két (tucat) kanál :P Nem érdekli a horror, de azért bizalmat ad neki Nekem a kiszivárgott forgatókönyv miatt ellenérzésem van a filmmel kapcsolatosan a továbbiakban is, de remélem az csak egy vicc volt és minimum egy P1-es húsdarálós filmet lethatunk. De mondjuk ha az Expendables brancs vonulna át a Predators forgatására...... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Szerintem annyira lesz véres, mint a Becstelen Brigantyk volt Az tetszett neked nem? Meg azért ott lesz a csajoknak az Oscar díjas Adrien Brody Tetszett, jó film volt De itt eleve a Predi-témával van a baj, nem ugrálok érte, nem a stílusom az egész, ahogy Ody utalt is rá Pedig Brodyt csípem Bár szerintem nem annyira egy leányálom az ürge, szóval vele azért nehéz lányokat csábítani egy filmre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. De mondjuk ha az Expendables brancs vonulna át a Predators forgatására...... Egy cameo erejéig lehet hogy átruccannak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Szerintem annyira lesz véres, mint a Becstelen Brigantyk volt Az tetszett neked nem? Meg a Predatorst horrorosan megcsinálni már elég nehéz. Legyenek benne jó szövegelések, akció, izgalom, meg miegymás Meg azért ott lesz a csajoknak az Oscar díjas Adrien Brody Jaj, ilyeneket ne mondj, hogy a csajok mire bukhatnak, mert véged :P A Becstelen Brigantyk nem is volt véres Durvábbra számítottam legalábbis Egy jó kis gerinckitépés jöhet ezerrel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hehe, nyilatkozott a Minden lében két (tucat) kanál Nem érdekli a horror, de azért bizalmat ad neki Már nem azért, de a hozzászólásomban sehol nem volt szó arról, hogy bizalmat adnék a filmnek, mindössze annyi, hogy általában véve ne hagyatkozzunk pletykákra, ez semmilyen filmnél nem az igazi hozzáállás És ez is csak egy szóban, de ez nem magamra vonatkozott, csak általában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Már nem azért, de a hozzászólásomban sehol nem volt szó arról, hogy bizalmat adnék a filmnek, mindössze annyi, hogy általában véve ne hagyatkozzunk pletykákra, ez semmilyen filmnél nem az igazi hozzáállás És ez is csak egy szóban, de ez nem magamra vonatkozott, csak általában.Na, most tanúja lehettél legalább annak, hogy milyen az ha kötözködni próbál valaki veled Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Volt már olyan, hogy egy ismert frencsájsznál magyar rendező és operetőr dirigál? Szerintem ez lesz az első, azért is vagyok rá kíváncsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Volt már olyan, hogy egy ismert frencsájsznál magyar rendező és operetőr dirigál?Szerintem ez lesz az első, azért is vagyok rá kíváncsi Ki fényképezi? Ugye nem Koltai? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Pados Gyula a Kontroll operetőre http://www.imdb.com/name/nm0655822/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Pados Gyula a Kontroll operetőre http://www.imdb.com/name/nm0655822/ Remek! Nagyon sokat várok ettől a filmtől. Ha jól sül el, akkor Nimród nagyon befuthat. Meg kellene nézni már az új filmjét is, játsszák az amcsi mozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. De jó Dzséjtnek...most nézi haverjaival az Avatart moziban :D Hát pont nem, mert amúgy is holnap néztük volna, délelőtt, és nem mellesleg kicsit elhalasztottuk. De azért jó nekem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Pados Gyula a Kontroll operetőre Alapból rá tippeltem volna Hát pont nem, mert amúgy is holnap néztük volna, délelőtt, és nem mellesleg kicsit elhalasztottuk. De azért jó nekem És akkor mikor nézitek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. És akkor mikor nézitek? Ez egy nagyon jó kérdés, csak nekem nincs rá nagyon jó válaszom. Valamikor januárban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Jövőre lehetne egy közös Predator nézés (ahogy Jake is felvetette). Lesz IMAX -ban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Ez egy nagyon jó kérdés, csak nekem nincs rá nagyon jó válaszom. Valamikor januárban. Remélem, sikerül mielőbb összehoznotok Ody, mivel az még sokára lesz, így aztán nézhetnénk közösben Kecskebűvölőket február végén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Ody, mivel az még sokára lesz, így aztán nézhetnénk közösben Kecskebűvölőket február végén Ha lesz elég jelentkező rá akkor miért ne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. No skaccok, hallottátok? Kérünk elég jelentkezőt Mennyi az elég? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Engem érdekel a Kecskebűvölők! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Engem érdekel a Kecskebűvölők! Nagyon jó, gyűlünk szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Sajnos engem nem fogott meg.És ha helyette az Avatart néznénk meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Avatar The Last Airbender közös mozizás nem lenne rossz, mivel Shyamalan szerint a következő SW-t heggeszti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.