Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Berceli lebuj, azt hittem ismered. :yeah:

Ismerem :) Vagyis hallottam róla, de még nem jártam ott.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
Apropó sikerült már megnézni a Solarist?

Félig-meddig :yeah: Sajnos az én hibám, mert álmosan ültem le megnézni, így néha sikerült beájulnom annyira, hogy csak homályosan emlékszem bizonyos részekre. Ez azt jelenti, hogy következő alkalommal felveszem, és megnézem tiszta fejjel újra.

Megnéztem az újságban, és kedd éjjel lesz legközelebb. Fel is írom, hogy ne felejtsem el.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
Ez is valami képregény adaptáció?

Nekem úgy rémlik, hogy az :)

Jó kis képek, a kék fényben fürdő koponya tetszett a legjobban.

Felfedeztem Wes Bentley nevét is a szereplők között, elég ritkán látom a nevét megemlíteni (de lehet, hogy rosszfelé olvasgatok :P ) bárhol is.

Hozzászólás ideje:
Rémlik valamikorábbról...talán Nicolas Cage lesz a főszereplő? :)

Igen, ő lesz :P Nem csak lesz, hanem az is. Csak éppen nem kevés idővel eltolták a bemutatót.

Hozzászólás ideje:
Csak tiszta fejjel érdemes.

Tegnap tiszta fejjel ültem le megnézni :)

Tetszett a film. Nem a cselekményes részén van a hangsúly (no azért nem árt figyelni, mert bele lehet zakkanni egy kicsit), hanem inkább a hangulati elemeken. Számomra legalább is ez fontosabb belőle. Zene nagyon eltalált, de önmagában nem szívesen hallgatnám sokáig, mert depis rohamaim lennének utána. A végén még rágódom egy csöppet :P

Érdekes, ahogy megláttam Snow-t (jól írom?), rögtön arra gondoltam, hogy ő Jeremy Davies, és a végén kiderült, hogy tényleg. Évek óta nem láttam filmen, és akkor is olyan kölyökképű suhanc volt.

Hozzászólás ideje:

És már nem először játszik kissé lökött figurát :) És a Ryan közlegényben sem éppen ő volt a megmentős alakulat díszpéldánya :P

Hozzászólás ideje:
Akkor tiszta sor. Priest is dolgozik rajta? :oops:

Japp! Ez volt (ideiglenessen) az utolsó munkáim egyike az IPC nél.

Hozzászólás ideje:

Most néztem meg a Crash - Ütközések című filmet. Hát rég volt mostanában ilyen film, ami ekkorát ütött volna nálam. Szerintem zseniális, nagyon jól össze van hegesztve. :)

Hozzászólás ideje:

Az amerikati bemutató óta szerettem volna megnézni, végigvártam az egész nyarat, hogy végre idekerüljön, erre tessék, mégsem láttam :) De az én hibám. Remélem, hamarosan jön dvd-n. Vagy már van is?

Hozzászólás ideje:
Most megy az egyesen a "Lázadás a Bounty-n" című örökbecsű. Ajánlom mindenkinek. :oops:

Már láttam egyszer, ezért olyat néztem ki ma estére, amit még nem. A Birdöt nézem a Duna tv-n.

Egyébként jó kis film volt, de azt hiszem, most max. a fiatal Brandoért nézném csak :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.