Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. A Romat biztos, hogy fel fogják rakni torrentre és dc-re is.Onnan meg le lehet húzni. Helyesbítenék, már most fenn van HDTV minőségben. Azt hiszem három vagy négy részt láttam eddig fenn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. (szerkesztve) Szóltam én egy szót is ezért ? Még csak nem is gondoltam Na jó, abbahagyom én is, és megyek aludni. Nem mondok semmit. Majd lejátszuk élőben a 72-esben. Szerkesztve: 2006. Március 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Majd lejátszuk élőben a 72-esben. A hol? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. A hol? Berceli lebuj, azt hittem ismered. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. (szerkesztve) Berceli lebuj, azt hittem ismered. Ismerem Vagyis hallottam róla, de még nem jártam ott. Szerkesztve: 2006. Március 13. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Apropó sikerült már megnézni a Solarist? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. (szerkesztve) Apropó sikerült már megnézni a Solarist? Félig-meddig Sajnos az én hibám, mert álmosan ültem le megnézni, így néha sikerült beájulnom annyira, hogy csak homályosan emlékszem bizonyos részekre. Ez azt jelenti, hogy következő alkalommal felveszem, és megnézem tiszta fejjel újra. Megnéztem az újságban, és kedd éjjel lesz legközelebb. Fel is írom, hogy ne felejtsem el. Szerkesztve: 2006. Március 13. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Csak tiszta fejjel érdemes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. (szerkesztve) Mark 'Crash' McCreery ( a világ egyik (ha nem a) legjobb) creature/concept designere álltal készített pár terv a Ghost Riderhez: http://www.superherohype.com/news/featuresnews.php?id=3969 Szerkesztve: 2006. Március 14. - Priest Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Ezek nem semmik. Igazán jónak igérkezik, bár nem sokat tudok róla. Ez is valami képregény adaptáció? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Ez is valami képregény adaptáció? Nekem úgy rémlik, hogy az Jó kis képek, a kék fényben fürdő koponya tetszett a legjobban. Felfedeztem Wes Bentley nevét is a szereplők között, elég ritkán látom a nevét megemlíteni (de lehet, hogy rosszfelé olvasgatok ) bárhol is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. (szerkesztve) Rémlik valami korábbról...talán Nicolas Cage lesz a főszereplő? Szerkesztve: 2006. Március 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Rémlik valamikorábbról...talán Nicolas Cage lesz a főszereplő? Igen, ő lesz Nem csak lesz, hanem az is. Csak éppen nem kevés idővel eltolták a bemutatót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Akkor tiszta sor. Priest is dolgozik rajta? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Ezt ő tudná megmondani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Csak tiszta fejjel érdemes. Tegnap tiszta fejjel ültem le megnézni Tetszett a film. Nem a cselekményes részén van a hangsúly (no azért nem árt figyelni, mert bele lehet zakkanni egy kicsit), hanem inkább a hangulati elemeken. Számomra legalább is ez fontosabb belőle. Zene nagyon eltalált, de önmagában nem szívesen hallgatnám sokáig, mert depis rohamaim lennének utána. A végén még rágódom egy csöppet Érdekes, ahogy megláttam Snow-t (jól írom?), rögtön arra gondoltam, hogy ő Jeremy Davies, és a végén kiderült, hogy tényleg. Évek óta nem láttam filmen, és akkor is olyan kölyökképű suhanc volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Valóban a hangulata az, ami igazán megfogja az embert. Jeremy Davies nagyon jól játszik...mintha kicsit buggyant lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. És már nem először játszik kissé lökött figurát És a Ryan közlegényben sem éppen ő volt a megmentős alakulat díszpéldánya Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Akkor tiszta sor. Priest is dolgozik rajta? Japp! Ez volt (ideiglenessen) az utolsó munkáim egyike az IPC nél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Utánna merre veszed az irányt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Utánna merre veszed az irányt? 3 film erejéig a John Cox's Creature Workshophoz ( http://johncox.net/ ). Utánna pedig egy kis kiruccanás a WETA hoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. 3 film erejéig a John Cox's Creature Workshophoz ( http://johncox.net/ ). Utánna pedig egy kis kiruccanás a WETA hoz. Nocsak. Mire készül Jackson bá'? Azt üzenem neki, hogy legközelebb jobb filmet csináljon mint a legutóbbi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Most néztem meg a Crash - Ütközések című filmet. Hát rég volt mostanában ilyen film, ami ekkorát ütött volna nálam. Szerintem zseniális, nagyon jól össze van hegesztve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Most néztem meg a Crash - Ütközések című filmet. Hát rég volt mostanában ilyen film, ami ekkorát ütött volna nálam. Szerintem zseniális, nagyon jól össze van hegesztve. Szerintem is nagyon jó film, megérdemelte az oscart. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Az amerikati bemutató óta szerettem volna megnézni, végigvártam az egész nyarat, hogy végre idekerüljön, erre tessék, mégsem láttam De az én hibám. Remélem, hamarosan jön dvd-n. Vagy már van is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Xpress-en mintha már láttam volna, de lehet hogy csak előrendelés szintjén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Most megy az egyesen a "Lázadás a Bounty-n" című örökbecsű. Ajánlom mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Negatív! Anyám Megasztárt néz Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Negatív! Anyám Megasztárt néz Donát. Sajnálhatod. Remek kalandfilm, Marlon Brandoval. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Most megy az egyesen a "Lázadás a Bounty-n" című örökbecsű. Ajánlom mindenkinek. Már láttam egyszer, ezért olyat néztem ki ma estére, amit még nem. A Birdöt nézem a Duna tv-n. Egyébként jó kis film volt, de azt hiszem, most max. a fiatal Brandoért nézném csak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.