Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. No én ráakadtam egy igazán jó vígjátékra, méghozzá a Jég Veledre. Párszor már láttam, de jó lesz végre ha a "biztonsági másolataimon" tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. holnap Mikroökonómia vizsga Off Á, szóval valami gazdasági suliba jársz, hova? Szerintem az Egyéb fontosba írd meg, kíváncsi vagyok rá Érdekes azért örülni mert másnak se jön be valami ami neked :S Jaja, mert kiderült, hogy nem vagyok ütődött, amiért felejtős ez a film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Szerintem minden vita felesleges... valahol mégis olykor viták nélkül hiányérzete támad az embernek Akkor is tartom azt, hogy én személy szerint fontosnak tartom az erkölcsöt, a tisztességet, a szép és választékos beszédet, ami kerül mindennemű káromkodást.... ha ez valakinek szúrja a szemét... úgy én kérek elnézést! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Jake, Oldie jó címeket hoztatok példának! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Továbbá Mel Brooks korábbi filmjei: Űrgolyhók, Lenni vagy nem lenni( jó kis második világháborús paródia) Airplane 1-2 mondjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Akkor is tartom azt, hogy én személy szerint fontosnak tartom az erkölcsöt, a tisztességet, a szép és választékos beszédet, ami kerül mindennemű káromkodást.... ha ez valakinek szúrja a szemét... úgy én kérek elnézést! Ezért sose kérj elnézést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Jaja, mert kiderült, hogy nem vagyok ütődött, amiért felejtős ez a film Aha, szóval ami neked rossz, az legyen másnak is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Top Secret egyébként a TOP 3-ban benne van! Marha jóóó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Jake, Oldie jó címeket hoztatok példának!De ezekben is van káromkodás, sőt, még finganak is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Oldie.. én ezt nem így értettem..... sokszor nem tudom eldönteni, hogy értetlenkedtek vagy poénkodtok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. de nekem ez a fajta "csipkelődés" nem jön be már ne is haragudj.! Akkor mi még lefutjuk egyszer-kétszer ezeket a köröket. Csak szólok, Oldi is ilyen ám, csak ő most szerénykedik A vizsgához meg sok szerencsét! És ha már vígjátékok , gyerekkorom meghatározó filmjei e téren: Reszkessetek betörők 1-2, Dennis a komisz (Walter Matthau csúcs benne) Na, tessék, itt egy rutinos csóka, aki úgy hozza az ellenpéldákat, hogy azt nem t'om megvétózni. Na, megyek megnézni a Férj és férjt, az is jó vígjáték. (Már tegnap kiválasztottam, mielőtt vád alá kerülök.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Oldie.. én ezt nem így értettem..... sokszor nem tudom eldönteni, hogy értetlenkedtek vagy poénkodtok.Is-is De ez sose jelent rossz-szándékot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. "Akkor mi még lefutjuk egyszer-kétszer ezeket a köröket. Csak szólok, Oldi is ilyen ám, csak ő most szerénykedik." Én meg ha nem gond szeretnék kimaradni belőle... mert marhára nem poénos. "A vizsgához meg sok szerencsét!" Köszönöm... az elkél! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Airplane 1-2 mondjuk. Brrrr... az Airplane filmekkel sírba lehet vinni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Akkor mi még lefutjuk egyszer-kétszer ezeket a köröket. Csak szólok, Oldi is ilyen ám, csak ő most szerénykedik A vizsgához meg sok szerencsét! Na, tessék, itt egy rutinos csóka, aki úgy hozza az ellenpéldákat, hogy azt nem t'om megvétózni. Na, megyek megnézni a Férj és férjt, az is jó vígjáték. (Már tegnap kiválasztottam, mielőtt vád alá kerülök.) Dzséjt, el se tudod képzelni mennyit vigyorogtam, mikor láttam, hogy azért támadnak téged, amiért anno én kaptam a fejemre :D De tény, szoktatni kell az "ifjakat" A Férj és Férj is nagyon jó vígjáték. És akkor ott van még a Nagyon nagy Ő Ben Stillerrel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Dzséjt, el se tudod képzelni mennyit vigyorogtam, mikor láttam, hogy azért támadnak téged, amiért anno én kaptam a fejemre Hiába no, nem véletlen vagyok a dédapád Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Top Secret egyébként a TOP 3-ban benne van! Jaj, ezt én is nagyon szeretem, anno sírva röhögtünk rajta Meg a Deniszen is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Brrrr... az Airplane filmekkel sírba lehet vinni.Pedig az első része zseniális! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Hiába no, nem véletlen vagyok a dédapád És ilyenkor nem vagyok elégé formában, láttod. Kicsit szívemre is veszem, hogy elhúztál. És teszem hozzá amekkorát mi ketten is tudunk vitázni..... Sok felmenőnk csuklik azóta is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. - De tény, szoktatni kell az "ifjakat" - Sajnos hangulatomtól is függ, hogy reagálok, ez az én saram... vállalom. De nem vagyok ifjú (átvitt értelemben sem) szóval légyszi ne szoktass semmire! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Pedig az első része zseniális!Nagy durranás oda-vissza? Azt is meg kéne megint néznem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. - De tény, szoktatni kell az "ifjakat" - Sajnos hangulatomtól is függ, hogy reagálok, ez az én saram... vállalom. De nem vagyok ifjú (átvitt értelemben sem) szóval légyszi ne szoktass semmire! Nyugi, ne vedd mellre, inkább egyszer gyere el fórumtalira, hogy megismerj minket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. (szerkesztve) Az IMAX 3D Avatar nézés majdnem összejött teljesen véletlenül ... én Dec. 19-én 22:15-kor néztem... ti ha lól tudom másnap.. 20.-án. Szerkesztve: 2010. Január 4. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Nagy durranás oda-vissza? Azt is meg kéne megint néznem Annál már csak a csupasz pisztoly TV -sorozat volt a jobb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Az IMAX 3D Avatar nézés majdnem összejött teljesen véletlenül ... én Dec. 19-én 22:15-kor néztem... ti ha lól tudom másnap.. 20.-án. Na láttod. Ha pl bevártál volna minket... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Annál már csak a csupasz pisztoly TV -sorozat volt a jobb!Azokat valahogy annyira nem komáltam. Persze ahol " kellett" ott röhögtem én is, csak Pély Barnásan mondva: Nem jött át.....maradéktalanúl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. (szerkesztve) Fórumtali Pesten szokott lenni igaz? Ööö.. ki lakik legmesszebb Pesttől? Na igen... de már le volt foglalva a jegy mikor megtudtam, hogy ti is mentek... ráadásul 20-án. Kétségtelen, hogy jobb lett volna együtt, de mostmár késő bánat. Szerkesztve: 2010. Január 4. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. amiket szeretek (ahogy eszembe jutnak):A tizedes meg a többiek, A saint tropez-i csendőr, A csendőr New York-ban, A csendőr nősül, A csendőr nyugdíjban, A csendőr és a földönkívüliek, Heves jeges, Egy kis kiruccanás, Vaklárma, Nincs kettő négy nélkül, Kincs ami nincs, Nyomás utána, És megint dühbe jövünk, Szuperzsaru, Pofa be!, Trópusi vihar, Csupasz pisztoly, Jég veled, Ikrek, Űrgolyhók, Robin Hood a fuszeklik fejedelme, Csak egy kis pánik, Állj vagy lő a mamám!, A tökös a török az őr meg a nő, Nagy durranás 2... amiket sose néznék meg: Amerikai piték, Indul a bakterház... A többi vagy semleges vagy simán nem tetszik vagy nem jutott eszembe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Fórumtali Pesten szokott lenni igaz? Ööö.. ki lakik legmesszebb Pesttől? Igen, ott szokott lenni, központi hely talikra. Kapásból kudar jut eszembe, aki pécsi, ha jól tudom, no és Gyoka sem 2 km-re lakik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Én nyíregyházi vagyok... onnan sem 2 KM. (Parasztvonattal egész pontosan 275KM a Nyugatiba... és szűk 4 óra zötykölődés) Rog... ejj ... remek felsorolás! (Remek ízlés! ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.