yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. (Arnie morális vivodása ) Húhúúú, az citromdíjas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Akkor hadd találjam ki: Tony Leung-ét Vajhh, hogy találtad ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Vajhh, hogy találtad ki Nekem is ő a kedvenc egyébként Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Tegnap megnéztem moziban a Silent Hill-t... azaz igazság, hogy nem játszottam még a játékkal, de megszereztem az első részét és elolvastam egy rajongói oldalon a történetét... /a 2-3-4/-et is meg akarom majd szerezni de ez mellékes Szal én szeretem a Resident Evil-t /játék/ ez kicsit hasonlít hozzá stílusában de egészen más a hangulata... sokkal sötétebb, dúrvább és nyomasztóbb. Mindenesetre a film megértéséhez nagyban hozzájárult az, hogy elolvastam a játék első részének a teljes történetét. Nem volt rossz a film, csak pár jelenet nekem már erős volt. Mindenesetre szerintem ez egy "besorolatlan műfaj" ... úgy értem kicsit hajaz a Kör c. filmre... de teljesen más... mint ahogy a játékvilágban is műfajt teremtett a filmek terén is valszeg hasonlót fog véghezvinni... Jó voltak a szereplők, a zene, a képi megjelenítés, effektek, hanghatás, stb... szal én olyan 88%-ot adnék a filmre... azért nem többet mert nekem volt benne tényleg pár erős jelenet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Jó voltak a szereplők, a zene, a képi megjelenítés, effektek, hanghatás, stb... szal én olyan 88%-ot adnék a filmre... azért nem többet mert nekem volt benne tényleg pár erős jelenet. 88%?? Bakker akkor tényleg jó film lehet! Én nagyon kevés filmre adnék 88%ot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. (szerkesztve) Ha az én ízléshatáromat pár jelenet nem lépte volna át akkor 90-95% körül értékelném. 100%-ra az SW filmeket értékelem. Nem is ... inkább 110%-ra! Szerkesztve: 2006. Május 11. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Ja egyébként 80%-OT akartam írni.... nem 88%-ot! Sorry Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. 100%-ra az SW filmeket értékelem. Nem is ... inkább 110%-ra! Vagy még többre!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Nekem is ő a kedvenc egyébként OFF yodamester! Ki ez a f*szkalapos az avatarodon? ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. OFF Aki eddig is volt, csak másik filmből való a kép ON Egyébként a Félelem és reszketés Las Vegasban filmet valahogy nem tudtam elsőre megemészteni. Vagy nem voltam ráhangolódva, vagy abszolút nem jön be, pedig Johnny Depp remekel benne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Egyébként a Félelem és reszketés Las Vegasban filmet valahogy nem tudtam elsőre megemészteni. Vagy nem voltam ráhangolódva, vagy abszolút nem jön be, pedig Johnny Depp remekel benne Vagy pedig mert túl beteg film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. OFFAki eddig is volt, csak másik filmből való a kép ON Egyébként a Félelem és reszketés Las Vegasban filmet valahogy nem tudtam elsőre megemészteni. Vagy nem voltam ráhangolódva, vagy abszolút nem jön be, pedig Johnny Depp remekel benne Épp ma jött szóba az egyik haverommal ez a film, és nekem tetszett.A színészek nagyon jók, Tobey Maguire is kifejezetten jót alakít. Miket csinálnak az emberrel ezek a fránya drogok.. Ha jóltudom ez a teljes kép egyébként: http://img5.allocine.fr/acmedia/medias/04/.../042107_ph4.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Valami olyasmit olvastam, hogy a fickó másik sztorijából, akit J.Depp alakít a filmben (az eredeti tavaly halt meg), újabb film készül(ne) szintén velük, de abban B.D Toro nem csak játszana, hanem ő is rendezné, de ez már csak halványan rémlik. Én is úgy emlékszem, hogy ez a teljes kép. Szerintem a filmhez félig nem ártana berúgni, úgy kell megnézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Ha már szó volt róla: Die hard megy az rtl-en. A tv2-öt Obi1 már megírta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Istenn ments, hogy Die Hardot tévén nézzek, pláne a cenzúrázós retektévén... mikor ott utoljára láttam, enyhén szólva foghíjas volt. Mérgemben másnap letöltöttem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. A Vegas Gilliam papa legnagyobb mesterműve, azonban szélsőségei miatt tényleg nem ajánlott mindenkinek... A film történetvezetése korántsem hagyományos, az alapul szolgáló könyvhöz méltóan teljesen "gonzo" - azonban tökéletes lenyomata a korszaknak, amit ábrázol. A szinészi alakítások ott vannak a szeren (Depp, Toro) és Gilliam vizuális világát mintha pont erre a témára találták volna ki. Mindettől függetlenül én megértem, ha valakinek nem jön be, hiszen mint írtam, ez igen szélsőséges film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Valami olyasmit olvastam, hogy a fickó másik sztorijából, akit J.Depp alakít a filmben (az eredeti tavaly halt meg), újabb film készül(ne) szintén velük, de abban B.D Toro nem csak játszana, hanem ő is rendezné, de ez már csak halványan rémlik. Az a project azóta szinte teljesen megdőlt. Del Toro kilépett, új rendezőt találtak, Nick Nolte sincs már benne, csak Depp. A fickó neve egyébként Dr. Hunter S. Thompson. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. pedig Johnny Depp remekel benne Hát bizony-bizony, Captain Jack Sparrow figurája sokat profitált a "Depp-Thompson tanulmányból", ez kétségtelen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. A fickó neve egyébként Dr. Hunter S. Thompson. Csak az előbb nem jutott eszembe a neve, köszi Annak idején olvastam is, hogy ehhez a szerephez hasonlították Sparow figuráját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Annak idején olvastam is, hogy ehhez a szerephez hasonlították Sparow figuráját. Érdekes, hogy az utóbbi idők egyik legszórakoztatóbb filmes karakterét két veterán junkie-ról mintázták (Thompson & Richards) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Ez nagyon tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Találós kérdés. Mi volt annak a japán sci-fi filmnek a címe, amit 1985 táján adott le a magyar TV. Nagyon hajazott az SW-re... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. (szerkesztve) Mivel ma nézem a Mission: Impossible 3-at a moziban ezért gondoltam jó lenne bepótolni a második részt, ugyhogy tegnap este tettem vele egy próbát... borzalmas. Tényleg rég láttam ennyire rossz filmet mostanság... ha nem lenne Tom benne, akkor azt hinném, hogy egy B-kategóriás TV-filmet néztem (egyébként Tom is borzalmas benne... már értem miért mondják rá sokan, hogy rossz szinész... itt végig ripacskodott, bár a forgatókönyv másra nem is nagyon adott lehetőséget). Szerkesztve: 2006. Május 12. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. http://thelaststand.dell.com.edgesuite.net...peek/large.html 7 perc X-Men III. Talán nem is lesz olyan rossz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. http://thelaststand.dell.com.edgesuite.net...peek/large.html 7 perc X-Men III. Talán nem is lesz olyan rossz! Én közepesben néztem meg még reggel! Én nagyon várom. Azt hiszem ezt nem kell jobban kifejtenem...A bemutató magáért beszél!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. http://thelaststand.dell.com.edgesuite.net...peek/large.html 7 perc X-Men III. Talán nem is lesz olyan rossz! Igaz, hogy a szövegeket nem értettem, de tudom, miről szól, így nem volt akkora jelentősége. A fene vigye el, csak 31-én fogom látni Na nem baj, addig mással vígasztalódok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Ezt a hét percest jól beharangozták, ugyhogy kiváncsi voltam, mit fog nyujtani... hát az elözetesekhez képest nem sok újat... kiváncsi leszek mi fog belőle kisülni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Ezt a hét percest jól beharangozták, ugyhogy kiváncsi voltam, mit fog nyujtani... hát az elözetesekhez képest nem sok újat... kiváncsi leszek mi fog belőle kisülni Lehet hogy új jelenetet nem mutatott,- bár DE - de a trailerben látottakat kiegészítette legalább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Most lett vége a Rómának. Immár véglegesen. A végén jött ám a dráma. Először azt hittem, hogy a végén szegény Pullot kell megsiratni, aztán váratlanul fordultak az események Nem írom azt, hogy nem számítottam arra, hogy kiderül az igazság az "unokáról", de azért mégis döbbenet volt az egész. Na és ahogy Octavius nézett Serviliára! Ajaj, nemsokára nem lennék Servilia helyében Legalább Pullonak összajött valami, ez tetszik. Remek sorozat volt, várom a következő évadot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Jesszusom le ne írd h mi volt benne. Kedvenc sorozatom most. MÉg csak a 11es részt fogom megnézni és még nem szedtem le a 12est. Majd holnap. Imádom ezt a sorozatot. Minden részét többször láttam már. Pullo és Octavianus RLZ!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.