Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Mozi? Most akkor lesz nálunk a film moziban, vagy sem?Szerintem Ody itt magára a filmre, mint mozialkotásra gondolt és nem a helyszínre Sajnos egyelőre semmi esély a mozira, de még az idei DVD megjelenés is necces, bár azt nem tudom, hogy ott hogy áll a forgalmazás, milyen cégek mögött és van e valami összefüggés a mozis forgalmazó között, továbbá a szinkronmunkálatokról se hallani semmit. Pedig azért valljuk be, a három fő legendának, legendás szinkronjaik vannak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Tényleg, és nagyon szép a minősége...áááá. Noh, ehhez már csak egy DVD-s verzió hiányozna, felirattal A hazai forgalmazó meg bek*phatja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. (szerkesztve) Az scr-es TE-vel meg is van a ma esti nézni valóm. Utána a következő film nálam is romantikázós lesz. Pár napja a gépemen van a Szívedbe zárva amit ma akartam megnézni de ha Sly papa már így közbe szólt akkor csak elhalasztom. Hát ez az! De a legtöbb kritikában azzal jönnek, hogy milyen gagyi már ez a csattanó, hisz az első percben lehet tudni, melyik könyvről van szó. Abba már nem gondolnak bele, hogy talán azért lehet az eleje óta tudni, mert nem szánták csattanónak Meg az is ott van hogy az ipse viselkedéséből már a közelítés előtt rá lehet jönni arra amire az a jelenet koncentrál. Szerkesztve: 2010. Augusztus 28. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Hát egy két napon belül én is letelepszem apámék plazmája elé, felnyomom maxra a hangfalakat és robbanhat az adrenalinbomba!!! Rog majd írjál ám hogy tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Őrült szív Hát már rég láttam ilyen piszok jó életrajzi filmet. A szólista, A pankrátor, most meg ez. És a legjobb az volt benne, hogy végig totál életszagú volt. Ámbár volt egy jelenet ami már amolyan sablonkategóriának számít, de ezt megbocsájtom a filmnek. Jeff Bridges hatalmasat alakít, de jó volt viszontlátni Robert Duvallt is. Colin Farell meg meglepetésfigura volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Van magyar felirat a dvdscr-es Expendableshez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Őrült szív Hát már rég láttam ilyen piszok jó életrajzi filmet. A szólista, A pankrátor, most meg ez. És a legjobb az volt benne, hogy végig totál életszagú volt. Ámbár volt egy jelenet ami már amolyan sablonkategóriának számít, de ezt megbocsájtom a filmnek. Jeff Bridges hatalmasat alakít, de jó volt viszontlátni Robert Duvallt is. Colin Farell meg meglepetésfigura volt. Nekem is nagyon bejött a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Nemtudom hogy volt e már, plusz ez azoknak akik nincsenek fent magoson... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Van magyar felirat a dvdscr-es Expendableshez.Szerintem vagy estére, vagy holnapra lesz már ráégetett verzió is DVD formátumra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Szerintem Ody itt magára a filmre, mint mozialkotásra gondolt és nem a helyszínre Így van. A jobb minőséget meg keresem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Szerintem vagy estére, vagy holnapra lesz már ráégetett verzió is DVD formátumra Jó nekem a különálló is, semmi különbség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Jó nekem a különálló is, semmi különbség.Már hogyne lenne különbség. Mármint a képminőségben majd. Per pillanat még hiányzik a 4,7 gigás változat amit már ugye nem monitoron kell nyomonkövetni Na én egy ilyenre várom a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Már hogyne lenne különbség. Mármint a képminőségben majd. Per pillanat még hiányzik a 4,7 gigás változat amit már ugye nem monitoron kell nyomonkövetni Na én egy ilyenre várom a feliratot. Szerintem a dvd és a rip között semmi különbség nincs, legalábbis szemre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Hány megás ez az új rip? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. (szerkesztve) Hány megás ez az új rip?1,4 GBHa kell hotfile-os 1 link hozzá, szólj Szerkesztve: 2010. Augusztus 28. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. 1,4 GBHa kell hotfile-os 1 link hozzá, szólj A nyílt oldalakon nem találom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Szerintem a dvd és a rip között semmi különbség nincs, legalábbis szemre.Olyan egetrengető különbség valóban nincs, de azért más a tv-n nézni, mint a monitoron. ) Arról nem is beszélve, hogy a hangot már rá is tudom rakni az erősítőre is. Nem a rubik kocka méretű szg-pes ricsajkeltők hangzanak, hanem az álló toronyhangsugárzók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Most nézek valami romantikus filmet. Tudok ajánlani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Tudok ajánlani Például? Lassan megint eljöhetnél filmezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Majd megdumáljuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Majd megdumáljuk Ok! Csak filmet kell találni és időpontot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. (szerkesztve) Rog majd írjál ám hogy tetszett.Okés de hosszú beszámolóra nem kell számítani. A nyílt oldalakon nem találom.Én nyílt torrentről szedtem. Szerkesztve: 2010. Augusztus 28. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Én nyílt torrentről szedtem.Már lent van nekem is! Jó minőség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Remélem nézitek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Én most nézem. Most szakadtam egy nagyot azon a részen amikor a kapcsolat csajnál szóba kerül Ross és Christmas neve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Én most nézem. Most szakadtam egy nagyot azon a részen amikor a kapcsolat csajnál szóba kerül Ross és Christmas neve. Az a legnagyobb poén. :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Emberek, ez a film valami iszonyú jó. Simán John Rambo szintü. Az akciók hatalmasak, a srácok meg nagyon cool-ak. Ezt simán bemutathatnák moziban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Emberek, ez a film valami iszonyú jó. Simán John Rambo szintü. Az akciók hatalmasak, a srácok meg nagyon cool-ak. Ezt simán bemutathatnák moziban.Így jobb minőségben még nagyobbat üt! Óriási! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Expendables Spoiler: Azért Cesarnak milyen stukkere volt már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. (szerkesztve) Expendables Azért Cesarnak milyen stukkere volt már? Meg Lundgren az elején jól bemutatkozott. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.