Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Mozi? Most akkor lesz nálunk a film moziban, vagy sem?
Szerintem Ody itt magára a filmre, mint mozialkotásra gondolt és nem a helyszínre :D Sajnos egyelőre semmi esély a mozira, de még az idei DVD megjelenés is necces, bár azt nem tudom, hogy ott hogy áll a forgalmazás, milyen cégek mögött és van e valami összefüggés a mozis forgalmazó között, továbbá a szinkronmunkálatokról se hallani semmit. :para: Pedig azért valljuk be, a három fő legendának, legendás szinkronjaik vannak :)
Hozzászólás ideje:

Az scr-es TE-vel meg is van a ma esti nézni valóm. Utána a következő film nálam is romantikázós lesz. Pár napja a gépemen van a Szívedbe zárva amit ma akartam megnézni de ha Sly papa már így közbe szólt akkor csak elhalasztom. :para:

Hát ez az! De a legtöbb kritikában azzal jönnek, hogy milyen gagyi már ez a csattanó, hisz az első percben lehet tudni, melyik könyvről van szó. Abba már nem gondolnak bele, hogy talán azért lehet az eleje óta tudni, mert nem szánták csattanónak :)
Meg az is ott van hogy az ipse viselkedéséből már a közelítés előtt rá lehet jönni arra amire az a jelenet koncentrál.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Hát egy két napon belül én is letelepszem apámék plazmája elé, felnyomom maxra a hangfalakat és robbanhat az adrenalinbomba!!! :para:

Rog majd írjál ám hogy tetszett.

Hozzászólás ideje:

Őrült szív

Hát már rég láttam ilyen piszok jó életrajzi filmet. :para: A szólista, A pankrátor, most meg ez. És a legjobb az volt benne, hogy végig totál életszagú volt. :) Ámbár volt egy jelenet ami már amolyan sablonkategóriának számít, de ezt megbocsájtom a filmnek. Jeff Bridges hatalmasat alakít, de jó volt viszontlátni Robert Duvallt is. Colin Farell meg meglepetésfigura volt.

Hozzászólás ideje:
Őrült szív

Hát már rég láttam ilyen piszok jó életrajzi filmet. :para: A szólista, A pankrátor, most meg ez. És a legjobb az volt benne, hogy végig totál életszagú volt. :) Ámbár volt egy jelenet ami már amolyan sablonkategóriának számít, de ezt megbocsájtom a filmnek. Jeff Bridges hatalmasat alakít, de jó volt viszontlátni Robert Duvallt is. Colin Farell meg meglepetésfigura volt.

Nekem is nagyon bejött a film.

Hozzászólás ideje:
Szerintem vagy estére, vagy holnapra lesz már ráégetett verzió is DVD formátumra :para:

Jó nekem a különálló is, semmi különbség.

Hozzászólás ideje:
Jó nekem a különálló is, semmi különbség.
Már hogyne lenne különbség. Mármint a képminőségben majd. Per pillanat még hiányzik a 4,7 gigás változat amit már ugye nem monitoron kell nyomonkövetni :para: Na én egy ilyenre várom a feliratot. :)
Hozzászólás ideje:
Már hogyne lenne különbség. Mármint a képminőségben majd. Per pillanat még hiányzik a 4,7 gigás változat amit már ugye nem monitoron kell nyomonkövetni :para: Na én egy ilyenre várom a feliratot. :)

Szerintem a dvd és a rip között semmi különbség nincs, legalábbis szemre.

Hozzászólás ideje:
Szerintem a dvd és a rip között semmi különbség nincs, legalábbis szemre.
Olyan egetrengető különbség valóban nincs, de azért más a tv-n nézni, mint a monitoron. ) Arról nem is beszélve, hogy a hangot már rá is tudom rakni az erősítőre is. :para: Nem a rubik kocka méretű szg-pes ricsajkeltők hangzanak, hanem az álló toronyhangsugárzók :)
Hozzászólás ideje:
Rog majd írjál ám hogy tetszett.
Okés de hosszú beszámolóra nem kell számítani. :evil:

A nyílt oldalakon nem találom.
Én nyílt torrentről szedtem.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Én most nézem. Most szakadtam egy nagyot azon a részen amikor a kapcsolat csajnál szóba kerül Ross és Christmas neve. :evil:

Hozzászólás ideje:

Emberek, ez a film valami iszonyú jó. Simán John Rambo szintü. Az akciók hatalmasak, a srácok meg nagyon cool-ak. Ezt simán bemutathatnák moziban.

Hozzászólás ideje:
Expendables

Azért Cesarnak milyen stukkere volt már? :evil:

Meg Lundgren az elején jól bemutatkozott. :P

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.