JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Nolan beszélt az új Batmanről!!! http://herocomplex.latimes.com/2010/10/27/...be-the-riddler/ A film hivatalos címe: THE DARK KNIGHT RISES :D Riddler nem lesz is lesz benne a filmbe! Totál más főgonoszunk lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Ez jó hír! Biztosan jó ötletük van a gonosz személyére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Hát ez a nap bombasztikusan jó. Kiderült a Batman 3 címe, meg hogy nem Riddler lesz benne, most meg ez is.. http://filmdroid.blog.hu/2010/10/27/james_..._lesz_ez_biztos Atyaég , gatyaég, 2014 hol vagy még! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Nem kapkodja el az tuti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Nem kapkodja el az tuti. Egy biztos, most már igyekszem ott lenni 2014 decemberében az IMAX premieren Majd foglald a jegyeket, mint a múltkor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Mivan? The Dark Knight Rises? Nem bejövős. Ilyen alapon akár "Rise of the Dark Knight" is lehetne a címe de talán az se lenne jobb. Hát, ez a Trnasformers 3 alcím valahogy nem jön be.Nekem se. Már több helyen is lehúzták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Ez a The Dark Night Rises valami vicc? Nem lehet ennyire gyenge címe. Ez nem Nolan-re vall... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Egy biztos, most már igyekszem ott lenni 2014 decemberében az IMAX premieren Majd foglald a jegyeket, mint a múltkor Csak ne télen legyen a bemutató mi? Leesik tíz centi hó és mínusz nyó'c fokba meg megfagynak a váltók a tél kellős közepén, "váratlanul". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Ez a The Dark Night Rises valami vicc? Bocs de most ez ugrott be Darth Vader! Rise... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Hozzátenném, ennyi erővel az SW-nek is elég "vicces" alcímei vannak Mondjuk engem semelyik se zavar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Hozzátenném, ennyi erővel az SW-nek is elég "vicces" alcímei vannak Mondjuk engem semelyik se zavar.Ne már... Itt egy szót rakott az előző címhez. Ez olyan mintha az lett volna az SW II címe, hogy The Phantom Menace Villian. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Tenel Ka 2015 környékén már a gyermekével mehet megnézni az Avatar 3-at Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Tenel Ka 2015 környékén már a gyermekével mehet megnézni az Avatar 3-at Jaja, és addigra megkapja az első kettőből az előképzettséget! Bár lenne SW mozi, amire így elvihetném! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Arnold Schwarzenegger szerepelhet az Avatar 2-ben! Swarci a twitternén üzent, hogy Cameronnal dolgoznak az új projekten Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Nagy meglepetés lenne. De előtte remélem még viszontlátjuk az Expendables 2-ben, immár valami mordállyal a kezében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Cameron ha nem 3D-ben rendez akkor 3D-ben producerkedik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Érdekes, 3D-sen meg pláne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Mikor elkeezdtem nézni, a youtube számláló azt írta ki, hogy eddig ketten látták, mikor befejztem, frissítettem, akkor már 28-an. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Érdekes, 3D-sen meg pláne.Jimbo megint kiélhette a búvárkodhatnékját. Mikor elkeezdtem nézni, a youtube számláló azt írta ki, hogy eddig ketten látták, mikor befejztem, frissítettem, akkor már 28-an. Jól ráharaptak akkor a népek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Remélem ez a Dark Knight Rises munkacím inkább még. Az új karakterekre kíváncsi vagyok, lehet, hogy mégis Fekete Maszk jön? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Biztos marha jól fog festeni ez a barlangos 3D-ben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 28. (szerkesztve) Godzilla földönkívüli rokona nagyon pipa. Szerkesztve: 2010. Október 28. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 28. Biztos marha jól fog festeni ez a barlangos 3D-ben A 3D-s kukker mellé egy sisakot is adhatnának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 28. Pancser police Beteg egy film nagyon, de aki a megfelelő hangulatban van annak igazi élmény. A sztoriról egy szót nem tudnék mondani annyira zavaros és semmitmondó volt, de a beszólások párszor lefordítottak a székről. Idézni lehetne őket végtelenségig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 28. (szerkesztve) Majdnem olyan mintha a semmi közepén repesztenének. Szerkesztve: 2010. Október 28. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 28. Ez a Wilde cicus engem is elvihetne furikázni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Az űrgodzilla tengerészgyalogosokat eszik reggelire és helikoptert használ utána fogpiszkálónak Ez a Wilde cicus engem is elvihetne furikázni Az tuti hogy bőven akadnának nála jelentkezők. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Halvány esélyt látok arra hogy a harmadik trafóra nem fogok annyira csokizni mint a másodikra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Uh, Lebüfi barátunk mit akar bizonyítani? Úgy beszél mint aki 4 adag erős kávéval indította volna napot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Az űrgodzilla tengerészgyalogosokat eszik reggelire és helikoptert használ utána fogpiszkálónak Az tuti hogy bőven akadnának nála jelentkezők. Valahogy annyira kilóg a lóláb még ennél a jelenetnél is, hogy simán elhinném ha Asylum termék lenne a film. Ahogy kiabál az a csaj... Hát ha tömegnyomor lenne a verdában én szívesen ölbe kapnám a kis doktornőt. És azt is elnézném neki, hogy MELLesleg még abban a testtájékon fejlődhetne Halvány esélyt látok arra hogy a harmadik trafóra nem fogok annyira csokizni mint a másodikra.Rájöttem az igazságra. Michael "Bummm-Bummm" Bay az ALKAIDA beépített embere. A kis ravasz álcázva robbantgat az amerikai nagyvárosok felhőkarcolói között. Hozzá képest a WTC terroristák amatőrök voltak Ez a Shia "No-Noo-Nooo-Noooo" LaBüf gyerek meg mit szív/szed? Extasyval tömik, hogy így pörögjön? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.