Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Meglepődtem volna én is ha akkora városban mint Miskolc nem adják. Jake, nézd meg te is ezen a héten. Ma is egy csomószor ezen járt az eszem. Már a rádióban is reklámozzák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Na, én is lefoglaltam a helyem péntek 18:00-ra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Meglepődtem volna én is ha akkora városban mint Miskolc nem adják. Jake, nézd meg te is ezen a héten. Ma is egy csomószor ezen járt az eszem. Már a rádióban is reklámozzák. Én is bele-bele nézek néha, mert annyira jó. Tuti BD vevős, rég vártam már ilyen jó kis akciófilmre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Na, én is lefoglaltam a helyem péntek 18:00-ra Na ennek örülök. Akkor este megvitatjuk, merthogy baromi sok katonai kérdésem lesz utána hozzád az biztos. Feljövünk hozzám egy haverral utána, sör már addig behűtve és megbeszéljük a filmet. Ody: Ne csigázz. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Ody: Ne csigázz. :D Olvasd el Aeon Flux kritikáját. 10/4. Már egyértelműen 10/10 -es film, ne hallgass senkire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Olvasd el Aeon Flux kritikáját. 10/4. Már egyértelműen 10/10 -es film, ne hallgass senkire. A moziig semmit. Bár sosem érdekelt senki véleménye(illetve keveseké). Ha nekem tetszett egy trailer alapján egy film, a Jóisten is mondhatta hogy rossz, nem érdekelt . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Az új Daredevil film a pletykák szerint a Frank Miller által írt Born Again történetre épülne, mely 1986-ban, a Daredevil-képregénysorozat 227-233. számában volt olvasható. A történet szerint Daredevil egyik nemezise, a Vezér rájön a szuperhős személyazonosságára és elkezdi szisztematikusan tönkretenni annak életét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Pár óra és remélem szétmegy a fejem a sok lövöldözéstől Az idő azonban lehetne sokkal jobb is :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Olvasd el Aeon Flux kritikáját. 10/4. Már egyértelműen 10/10 -es film, ne hallgass senkire. Elolvastam, hogy a rosseb enné meg! De ha tényleg ilyen a film mint írja akkor pozitívan fogok csalódni A hozzászólásokat kihagytam viszont mielőtt spoilerbe ütköznék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. "Tegnap derült ki, hogy David Slade lesz a Fenegyerek (DareDevil) reboot rendezője, az új változat teljesen figyelmen kívül hagyja a 2003-as verzióban történt eseményeket. Ben Affleck biztosan nem tér vissza, Slade-nek viszont van egy jelöltje a főszerepre: Robert Pattinson. A rendező és a színész az Alkonyat (Twilight) harmadik részén, a Napfogyatkozáson (Eclipse) dolgozott együtt és Slade minden bizonnyal teljesen meg volt elégedve Pattinsonnal. Ez még nem jelenti azt, hogy ő lesz a vak igazságosztó, a stúdiónak is biztosan megvannak a saját jelöltjei." Őt inkább ne, van nála alkalmasabb is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Elolvastam, hogy a rosseb enné meg! De ha tényleg ilyen a film mint írja akkor pozitívan fogok csalódni A hozzászólásokat kihagytam viszont mielőtt spoilerbe ütköznék. Nagyon kíváncsi vagyok hogy fog tetszeni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. A Föld Inváziója: Csata Los Angeles Hát gyerekek, ha van nagybetűs FPS/TPS élmény, akkor ez az vót. Igazi tech demo ami a hangzást illeti. Előre leszögezem, hogy remekül elszórakoztatott, ahogy kell, de.......ez nem kimondottan az a Függetlenség Napjás inváziós film, hanem inkább a Skyline és A Sólyom végveszélyben (ez bejött) keveréke. Látszik a minimalista pénzkeret úgy a közvetlen szereplők létszámán mind a helyszínek révén, de elvégre teljesítik a címben leirtakat. Los Angelesben vagyunk, semmi több. Mondjuk nekem bejött a Skyline is, ergó nem húztam a szám, főleg lásd az első mondatom Oks, legyen az első két mondatom. Aki utálja a kliséket, kutyát, gyereket, síró gyereket, pityergő gyereket, aggódó anyukát, kétségbeesett anyukát, pátoszos katonát, hős katonát ésatöbbi az messze kerülje el, vagy álljon be Aeon Flux mögé. Ez a film nem vált meg semmit, újat se hozott, de úgy Istenesen örömlány f*szán kikapcsolt két órára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Na ugye, hogy ugye? Nagyon bejött az akció kezdete. A kutyával poénkodnak, aztán egyszer csak szétlőnek az UFO -k mindent. az is tök jó, hogy a film elején a háttérben hallható TV adásokból tudhatjuk meg az infókat. Szóval igazi szórakoztató mozi ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Jaja, jó volt, hogy valamennyi infót elcsöpögtettek és nagyon nem is erőltették, hogy az a tudós aki néha megszólalt, hogy mennyire is képben van. Egy fenét. Találgattak ők is. Kicsit olyasmi volt így mint a Cloverfieldben. Ott se tudtunk meg semmit lényegében a szörnyről hanem találgatások merültek fel csupán. Amit még nem említettem az viszont a zene ami szerintem marha jó lett. Remekül kiegészítette a jeleneteket. Ha teheded nézd meg moziban is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Jaja, jó volt, hogy valamennyi infót elcsöpögtettek és nagyon nem is erőltették, hogy az a tudós aki néha megszólalt, hogy mennyire is képben van. Egy fenét. Találgattak ők is. Kicsit olyasmi volt így mint a Cloverfieldben. Ott se tudtunk meg semmit lényegében a szörnyről hanem találgatások merültek fel csupán. Amit még nem említettem az viszont a zene ami szerintem marha jó lett. Remekül kiegészítette a jeleneteket. Ha teheded nézd meg moziban is Majd megnézem a házimozimban. Bár lehet, hogy nem tudok addig várni. A zene nekem is bejött, töklétesen kiegészítette a cselekményt. A csaták végig jók voltak, de a legvégső volt talán a legkeményebb. Az mit szólhatott moziban. Volt néhány giccses szöveg, de nem zavart. Észrevetted, hogy amikor egy Alien megsérült, a társai ugyanúgy elhúzták a tűzvonalból mint az emberek a sajátjaikat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Majd megnézem a házimozimban. Bár lehet, hogy nem tudok addig várni. A zene nekem is bejött, töklétesen kiegészítette a cselekményt. A csaták végig jók voltak, de a legvégső volt talán a legkeményebb. Az mit szólhatott moziban. Volt néhány giccses szöveg, de nem zavart. Észrevetted, hogy amikor egy Alien megsérült, a társai ugyanúgy elhúzták a tűzvonalból mint az emberek a sajátjaikat? Amikor le akarták szedni a központi hajók az nagyon durván ütött azon a hangerőn Jaja, észrevettem és az is jó volt amikor a két katona azon tanakodott, hogy azok is csak egyszerű katonák lehetnek vajon mint ők, akik parancsot teljesítenek. Jöhetne a folytatás, pl más nemzetek részéről. Érdekes lenne összevetni a többi alakulattal az amcsi tengerészeket. Mondjuk Frenkiet az már nem nagyon érdekelné Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Amikor le akarták szedni a központi hajók az nagyon durván ütött azon a hangerőn Jaja, észrevettem és az is jó volt amikor a két katona azon tanakodott, hogy azok is csak egyszerű katonák lehetnek vajon mint ők, akik parancsot teljesítenek. Jöhetne a folytatás, pl más nemzetek részéről. Érdekes lenne összevetni a többi alakulattal az amcsi tengerészeket. Mondjuk Frenkiet az már nem nagyon érdekelné Én megnézném simán! Féltem kicsit a végétől, de azt is tök jól oldották meg. A csatét megnyerték, de már indultak is az újabb ütközetbe. A végén a beszólás oltári volt: "Los Angeles visszafoglalva" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Én megnézném simán! Féltem kicsit a végétől, de azt is tök jól oldották meg. A csatét megnyerték, de már indultak is az újabb ütközetbe. A végén a beszólás oltári volt: "Los Angeles visszafoglalva" Olyan volt mint a Terminator Salvation vége Mondjuk van elég abból a központi hajóból jópár még a Földön. És az is meglehet, hogy ez csak valami előőrs volt. Viszont eszembe jutott még valami. Totál nem értem, hogy mi szükség volt az előzetesekben a '42-es UFO esetre való utalás és az az után következőkére. Ettől azért én többet vártam. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Olyan volt mint a Terminator Salvation vége Mondjuk van elég abból a központi hajóból jópár még a Földön. És az is meglehet, hogy ez csak valami előőrs volt. Viszont eszembe jutott még valami. Totál nem értem, hogy mi szükség volt az előzetesekben a '42-es UFO esetre való utalás és az az után következőkére. Ettől azért én többet vártam. :S Szerintem azoknak nincs jelentőségük. Csak hatásvadászat volt. Szerintem ezek csak épp erre jártak, aztán úgy gondolták az első vizsgálat után, hogy ledarálhatóak vagyunk és nem ütköznek majd leküzdhetetlen ellenállásba. Nekem tetszett ez a koncepció. Nem voltak terveik millió éve, nem lőtték ki a műholdakat...egyszerűen csak lejöttek irtani. Ütős volt amikor Nantz az idegent boncolja. És végre túlélt Rodriguez kisasszony egy akció filmet!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. (szerkesztve) Oldie: Megnézted elöttem? Ki vagy rúgva. Hú, de messze van még a holnap este. Szerkesztve: 2011. Március 17. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Oldie: Megnézted elöttem? Ki vagy rúgva. Hú, de messze van még a holnap este. Hát ez az. Szerintem holnap délután már pörögni fogok. Mondjuk ez a Skyline hasonlat kicsit aggaszt, de mivel az ötletet eleve a B:LA-tól lopták, annyira nem meglepő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Szerintem azoknak nincs jelentőségük. Csak hatásvadászat volt. Szerintem ezek csak épp erre jártak, aztán úgy gondolták az első vizsgálat után, hogy ledarálhatóak vagyunk és nem ütköznek majd leküzdhetetlen ellenállásba. Nekem tetszett ez a koncepció. Nem voltak terveik millió éve, nem lőtték ki a műholdakat...egyszerűen csak lejöttek irtani. Ütős volt amikor Nantz az idegent boncolja. És végre túlélt Rodriguez kisasszony egy akció filmet!!! Az utolsó mondatod nekem is eszembe jutott a film vége után :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Hát ez az. Szerintem holnap délután már pörögni fogok. Mondjuk ez a Skyline hasonlat kicsit aggaszt, de mivel az ötletet eleve a B:LA-tól lopták, annyira nem meglepő Ne aggasszon. Itt legalább vannak katonák is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Hát ez az. Szerintem holnap délután már pörögni fogok. Mondjuk ez a Skyline hasonlat kicsit aggaszt, de mivel az ötletet eleve a B:LA-tól lopták, annyira nem meglepő Nem kell hogy aggasszon. Amíg nem látom tőlem azt írnak amit akarnak. A vélemény úgyis szubjektív. Amit meg Oldie felsorolt(klisék) pont azért lesz jó. Hisz egy gyerek háborúban sír nem? Az anyuka meg aggódik a valóságban is nem? Akkor mitől is klisék ezek kérdezném Oldie-tól? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Örülök Oldie hogy kiválóan szórakoztál! Már csak abban bízom hogy olyan többször nézős darab lesz, amit a családdal akár karácsony este is megnézhetünk mint a Függetlenség Napját, ahol a hős mezőgazdasági gép pilóta halálát mindenki megkönnyezi (hát igazi családi film, nekünk itt mind bejön ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Nem kell hogy aggasszon. Amíg nem látom tőlem azt írnak amit akarnak. A vélemény úgyis szubjektív. Amit meg Oldie felsorolt(klisék) pont azért lesz jó. Hisz egy gyerek háborúban sír nem? Az anyuka meg aggódik a valóságban is nem? Akkor mitől is klisék ezek kérdezném Oldie-tól? Azért klisék mert minden ilyen filmben benne vannak. Másrészről meg ezektől van életszaga az egésznek, mivel való életben is előfordulhatnak ilyenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Nem kell hogy aggasszon. Nagyjából annyira aggaszt, mint egy tőzsdeügynök halála, hisz már a trailer garantálta, hogy jobb lesz a Skyline-nál. Legalábbis az a szép nagy jelenet a parton, meg a reptéren, az elég, hogy elhitesse: nem csak öt ember és három katona él a Föld nevű bolygón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Örülök Oldie hogy kiválóan szórakoztál! Már csak abban bízom hogy olyan többször nézős darab lesz, amit a családdal akár karácsony este is megnézhetünk mint a Függetlenség Napját, ahol a hős mezőgazdasági gép pilóta halálát mindenki megkönnyezi (hát igazi családi film, nekünk itt mind bejön ) Ööö...na ilyet ne várj. Mint mondtam a Függetlenség Napja pont nem az a film melyhez ezt hasonlítani kéne. Teljesen más a koncepció és a kivitelezés. Az ID4 egy több helyszínes, felosztott mű, ez meg olyan mint a Skyline inkább. Nincs Fehér Ház, Lakókocsi telep ésatöbbi. Van Los Angeles utcakép, pár snitt a bázisról. De ezektől függetlenül tutti többszörnézős Dara végig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Azért klisék mert minden ilyen filmben benne vannak. Másrészről meg ezektől van életszaga az egésznek, mivel való életben is előfordulhatnak ilyenek. Pontosan. egyébként nem kell izgulni, be fog jönni nektek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Meg kéne nézni ezek után a Battle Of Los Angelest is. Mit hozhattak össze az Asylumos srácok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.