Atlas Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Most meg Keirát figurázták ki... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Nem tudom, hogy miért. Az lehet a ok, hogy brit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Hayden megkapta a legrosszabb mellékszereplő díjat? Na neee mááár!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Nem tudom, hogy miért. Az lehet a ok, hogy brit? Pontosan! Savanyú a cukor az amerikaiaknak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Egyébként láttatok valakit a Sith-ek szereplői és készítői közül Williams mestert leszámítva (aki két jelölése apropóján van itt)? Szerintem Lucasék bojkottálták az eseményt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Feltűnt Samuel L. Jackson is :-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. (szerkesztve) Tavaly a forgatókönyvírónak járót adta át (ott az kapta, akinek nagyon drukkoltam ) Egyébként írtam a Filmesbe is, mert a díjátadó jó része nem SW vonatkozású. Most jön a zenei rész, drukk JW-nek. Szerkesztve: 2006. Március 6. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Egyébként láttatok valakit a Sith-ek szereplői és készítői közül Nem rémlik senki sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. A legjobb filmzene kategóriában Gustavo Santaolalla győzött. Erről úgyszintén ennyit... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. És nem Williams bácsi nyerte az Oscart!!!.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. (szerkesztve) JW-t meg a döntnökök a SW miatt bojkottálták. Szerkesztve: 2006. Március 6. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Feltétlen muszáj volt a magyar közvetítőknek a szünetben megemlíteni az Aranymálnát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. A két bámulatos tehetségű RTL Klubos műsorvezető épp most említette Haydent az Arany Málna kapcsán - először a legjobb melllékszereplőnek tituálták Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Elöbb volt szó Hayden-ről is, mint hogy díjat nyert az arany málnán.De legalább jót mondtak róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. először a legjobb melllékszereplőnek tituálták Ezen majdnem elmosolyodtam, de csak majdnem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Nah, Jake Jake Gyllenhaalnak egy jó pont, meg az összeállításnak is, végre van Star Wars! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Azthiszem hogy soha többet nem nézek uszkárt...Talán ha valami érintett embert a SW-hoz kapcsolódóan jelölnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Azért érzitek, hogy a legnagyobb hatású filmek összeállításában ott az SW? Több rész is, pl. epIII. Na ennyit erről is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Azthiszem hogy soha többet nem nézek uszkárt...Talán ha valami érintett embert a SW-hoz kapcsolódóan jelölnek Jó a képed, Obi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Már nem azért, de a King Kong alkotóit jobb volt látni a GYU díjazottjaiként (most éppen a hangért kaptak). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. (szerkesztve) Azért érdekes, hogy még mindig mennyire nyalnak Peter Jacksonnak, ellenben a most lezárt Star Wars sagát szinte teljesen mellőzik - minden elismerésem az akadémiáé, így kisbetűvel... Szerkesztve: 2006. Március 6. - Atlas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. (szerkesztve) Miben mixelték jobban a Kong hangait mint a Star Wars-ét?Vagy miben jobbak benne a spec effectusok? Szerkesztve: 2006. Március 6. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Oscar történelem első rap dala megy. BP szerint. Akkor Eminem milyen műfajú dalért kapott filmdal Oscart? Világosítson fel valaki, mert úgy látszik, ehhez már nem értek. Vagy az nem rap volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Én is épp ezen filóztam...Eminem úgylátszik nem tetszik nekik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Úgy látszik, hogy a tavaly összel elhunyt három Star Wars színész nem elég híres ahhoz, hogy szerepeljen az elmúlt esztendőben meghalt színészek és készítők összeállításában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Az utolsó Star Wars-érdekeltségű kategória: a legjobb női főszereplő Reese Witherspoon lett - így nekünk "teljes csőd" az éjszaka. Azért szerintem Keira Knightleynek az is nagy élmény lehetett, hogy Jack Nicholson ült mellette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Érdekes, hogy 2 másodpercenként Jack Nicholson-ra ment a kamera Egyébként a Crash nyerte a legjobb film díjat, mindenki meg volt róla győződve hogy a meleg cowboyos film nyer.Szerencsére nem - félreértés ne essék, nincs bajom a melegekkel.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Az Empire tényleg tudhat valamit, mert náluk szerepel az olvasói listán a Crash, de a többi Oscar jelölt nem Nicholson már kövület az Oscaron Nem is tudom, mi lesz a díjkiosztóval nélküle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Jól aludtam az éjjel, nem pazaroltam az időmet az amcsik öntömjénezésére. Persze van véleményem. Lucasék nem hiába nem járnak az Oscar átadóra. Példának okáért már a 2000-es cuccra se ment el senki, pedig ott sok kategóriában jelölték a TPM-et. Egyszerűen tudják, hogy nem kapnak semmit. Szerintem Lucas akármilyen filmet is fog készíteni a jövőben, nem fog Oscart kapni. Szinte az egyetlen filmrendező, aki letudta győzni a filmstúdiókat, talán még Spielberg tartozik ebbe a körbe. Az is köztudott, hogy utálja buliwúdot. Az egyetlen értékelhető momentum a Crash győzelme, de félek ennek is csak azért adták, hogy megmutassák milyen nagy antirasszisták... Ami mellett viszont nem mehetek el szó nélkül, az a King Kong három, ismétlem....HÁROM OSCAR DÍJA!! Igazi agyatlan, értelemetlen szarkupac! Az zavar ebben a legjobban, hogy Lucast az új trilógia kapcsán mindig azzal nyösztették az "okosok", hogy gyenge a forgatókönyv, és rajzfilmszerű az egész. És akkor a KK-nak adnak három Oscart??? Nincs forgatókönyv, ráadásul néhány effekt a Pom Pom meséi szintjén mozog. Sajnos nem bukott nagyott a pénztáraknál, csak kicsit (a gyártási költséget adták volna inkább a szegényeknek). Egy szó mint száz ez a film annyira a ROTS alatt áll, hogy talán nem is látni. Nálam három "év legrosszabb" díjat is kaphatna: - legrosszabb női főszereplő (Naomi Watts kapa fogaival és gyakorlatilag zéró színészi képességével megérdemelten viszi el a pálmát) - legrosszabb forgatókönyv (ebben az esetben nem is lehet arról beszélni ami nincs) - legrosszabb rendezés (PJ biztos addig kavarta a fekáliát, amíg maga se tudta hol van és mit csinál) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Jól aludtam az éjjel Ezért nem csukódik le majdnem minden percben a szemed (gondolom én), nekem folyton és még melózni is kellene Lucast illetően meg igazad van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.