Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Azt mondják közel s távol ez a legnivosabb dij... ugyhogy gratula Közel s távol, de nekem már azon jár a fejem, a következő klubnapon nem vethetnénk-e föl az OCsHE-nek. (nyár végén-ősz elején) És akkor az azutáni (tél-tavasz) klubnapon lehetne szavazni, plusz persze itt nálunk:) és májusban egy Országos Aranyfénykardot csapni:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. (szerkesztve) Közel s távol, de nekem már azon jár a fejem, a következő klubnapon nem vethetnénk-e föl az OCsHE-nek. (nyár végén-ősz elején) És akkor az azutáni (tél-tavasz) klubnapon lehetne szavazni, plusz persze itt nálunk:) és májusban egy Országos Aranyfénykardot csapni:) Nagy fába vágod a fejszédet. Sok sikert hozzá. Szerkesztve: 2006. Május 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Nagyon remélem, hogy közös az a fejsze... legalábbis nem egyedül vágom a nagy fába. Különben is, nem Európai Aranyfénykardot mondtam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. (szerkesztve) Nagyon remélem, hogy közös az a fejsze... legalábbis nem egyedül vágom a nagy fába. Különben is, nem Európai Aranyfénykardot mondtam! Ez a hely bármiben segítségedre lesz! Publicitásban mindenképp! A mi Aranyénykardunk, fényesen sikerült! Még most se nagyon akarom elhinni, mennyire jó volt. Szerkesztve: 2006. Május 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Ez a hely bármiben segítségedre lesz! Publicitásban mindenképp! Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Plokoom Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Közel s távol, de nekem már azon jár a fejem, a következő klubnapon nem vethetnénk-e föl az OCsHE-nek. (nyár végén-ősz elején) És akkor az azutáni (tél-tavasz) klubnapon lehetne szavazni, plusz persze itt nálunk:) és májusban egy Országos Aranyfénykardot csapni:) Mármint csinálni egy szavazást arról, hogy melyik a legjobb SW-film? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. (szerkesztve) Mármint csinálni egy szavazást arról, hogy melyik a legjobb SW-film? Szerintem ő egy hasonló akcióra gondolt, mint amit itt csináltunk, csak nagyobban. Szerkesztve: 2006. Május 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. (szerkesztve) Szerintem ő egy hasonló akcióra gondolt, mint amit itt csináltunk, csak nagyobban. Persze a nagyobb csak a szavazó számra vonatkozik. Miénknél, úgy sem lesz nagyobb. Szerkesztve: 2006. Május 21. - lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Hát az biztos, hogy a miénk remekül sikerült. Egyébként hatalmas munka lenne ezt összehozni. Szinte lehetetlen. Szavazólapokat kellene nyomtatni, és engem 39 ember összesítése is lefárasztott, mi lenne több száz esetén... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. engem 39 ember összesítése is lefárasztott, mi lenne több száz esetén... Átérezted a szavazat számlálók melőját. Még jó, hogy tőleg nem követelt senki újraszámolást. Akkor esetleg nem lenne akkora meló, ha az sw.hu szavazó-fülén lennének a kategóriák és a jelöltek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. A nagyobb szavazást csak úgy lehet megcsinálni, hogy valami program számolja. Másképp hatalmas meló, és minek vele kínlódni, ha egyszer egy progi is megcsinálja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. mi lenne több száz esetén... Itt az egész Saga neked segíteni:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Nem tudom hogy volt e már valahol, de remélem még nem. Újabb díjakat zsebelt be a ROTS. -3- http://lfpress.ca/newsstand/News/Internati...601717-sun.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Nem tudom hogy volt e már valahol, de remélem még nem. Újabb díjakat zsebelt be a ROTS. -3- http://lfpress.ca/newsstand/News/Internati...601717-sun.html Ez új! Köszi, és bravo! Még mindig nyer díjakat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. És az MTV movie awards csak 8-án lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. Gratula, és várjuk az MTV-st Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. Gratula, és várjuk az MTV-st Hát igen erre csak azt lehet mondani hogy a ROTS az ROTS! Bár én nem bízom a MTVs díjkiosztóban...remélem mindenki megnézte milyen filmeket jelöltek. Előző évben szinte csak a Bajos csajok nyert díjat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. (szerkesztve) Ez nem egy szokványos díjkiosztó, így bármi megtörténhet a fura kategóriáktól a fura díjazottakig, de még az is előfordul, hogy normál díjazott van. A lényeg inkább a humor és a szórakoztatás. Vagy valami ilyesmi Attól függetlenül bármely filmnek jó a részvétel itt. Szerkesztve: 2006. Június 2. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. Ez nem egy szokványos díjkiosztó, így bármi megtörténhet a fura kategóriáktól a fura díjazottakig, de még az is előfordul, hogy normál díjazott van. A lényeg inkább a humor és a szórakoztatás. Vagy valami ilyesmi Attól függetlenül bármely filmnek jó a részvétel itt. Szó se róla én nagyon szeretem azt a díjkiosztót, mert tényleg szórakoztató meg minden...de hát nem jelölni a ROTSt a legjobb film kategóriában? HÁt ez azért szánalmas... De remélem minden mást elvisz amiben jelölték!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. A klónokért Yoda kapott díjat! Sam L Jacksontól. Át is vette digitális formában. Még valahol megvan az a video. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. Még valahol megvan az a video. Megnézném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. Megnézném. Ja igen, tudom melyik video ez.Mindárt megkeresem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. http://download.theforce.net/mtv/yodaMTVmovieawards.mpeg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. Köszi Obi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 2. Ez az! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Nah az előbb rossz helyre írtam, szóval most korigálom a hibám. Kihírdetem amit a Comingsoonon olvastam...az MTV Movie Awards győztesei! Hát nem valami jó az eredmény de még így is több mint amire számítottam. Lehet elemezni!!! Winners for the "2006 MTV Movie Awards" are: BEST MOVIE -- Wedding Crashers (New Line Cinema) BEST PERFORMANCE -- Jake Gyllenhaal -- Brokeback Mountain (Focus Features) BEST COMEDIC PERFORMANCE -- Steve Carell -- The 40-Year Old Virgin (Universal Pictures) BEST ON-SCREEN TEAM -- Vince Vaughn & Owen Wilson -- Wedding Crashers (New Line Cinema) BEST VILLAIN -- Hayden Christensen -- Star Wars: Episode III Revenge of the Sith (20th Century Fox) BREAKTHROUGH PERFORMANCE -- Isla Fisher -- Wedding Crashers (New Line Cinema) BEST HERO -- Christian Bale -- Batman Begins (Warner Bros. Pictures) SEXIEST PERFORMANCE -- Jessica Alba -- Sin City (Dimension Films) BEST FIGHT -- Angelina Jolie vs. Brad Pitt -- Mr. & Mrs. Smith (20th Century Fox) BEST KISS -- Jake Gyllenhaal & Heath Ledger -- Brokeback Mountain (Focus Features) BEST FRIGHTENED PERFORMANCE -- Jennifer Carpenter -- The Exorcism of Emily Rose (Screen Gems) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. WTF? Hayden nyert? És a legjobb harc Mr és Mrs Smith. Ennyit az emtívíről... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Pedig mennyit szavaztam cseszd meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Én is szavaztam, de nem egészen ezekre a győztesekre. Gratula Haydennek, megérdemli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. WTF? Hayden nyert? És a legjobb harc Mr és Mrs Smith. Ennyit az emtívíről... Érthető az eredmény, mivel az mtv nézői átlagosan tinik, akik olyan "nagyszerű" filmeket hoznak ki legjobb filmnek mint az az idióta Wedding crashers. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.