Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. És le tudtad olvasni a felíratot az űrrepülő oldaláról? Olyan technikám nincs. De van egy oldal, ahol mindent leírnak a lakóhelyed várható égi eseményeiről. Műholdak átvonulása, fényessége, többek között. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Olyan technikám nincs. De van egy oldal, ahol mindent leírnak a lakóhelyed várható égi eseményeiről. Műholdak átvonulása, fényessége, többek között. Jaja, találtam ilyet én is, sőt a Google Earth-höz hasonlóan megvan a csillagászati megfelelője is Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Mondjuk most kicsit uncsi egész végig az irányítóközpontot lesni Minimum pár UFO felbukkanhatna Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Mondjuk most kicsit uncsi egész végig az irányítóközpontot lesni Minimum pár UFO felbukkanhatna Én azért irigylem őket...micsoda technika lehet ott! Biztos nem windows fut a gépeken. Egyébként 22:01 -kor lesz a két legénység találkozása. Amúgy erre az oldalra gondoltál? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Én azért irigylem őket...micsoda technika lehet ott! Biztos nem windows fut a gépeken. Egyébként 22:01 -kor lesz a két legénység találkozása. Amúgy erre az oldalra gondoltál? Már nem tudom melyik oldalon találtam rá....tényleg nem rémlik és nem is gyakran látogatom :S Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Micsoda party lesz itt! Szintetizátor, kamera és talán még mikrofont is látok ott. Remélem Vodkát nem isznak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Éppen ezt mondom itt magamnak Fasza kis grillpartyt is összedobhatnának Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Éppen ezt mondom itt magamnak Fasza kis grillpartyt is összedobhatnának A füsttel lenne egy kis baj, meg az égéstermékekkel, de majd kinyitják az egyik ablakot. Gyorsan kiszellőzne. Amúgy annak örülök, hogy egy ruszki csávó az ISS parancsnoka. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Amúgy marha lazák Mintha csak a kert végében gyűltek volna össze Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. És hogy örültek egymásnak. El is tűntek a színről, nyilván felfedezik az állomást. Én is szétnéznék ott. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Amint elnézem ezeknek a folyosóknak négy faluk van Se padló, se plafon Mindenhol műszer. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Amúgy mi az amit még rácsatlakoztattak az űrrepülőgépre? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. (szerkesztve) Csak nehogy véletlenül valamelyikre rálépjenek (Súlytalanság ide vagy oda) Donát Szerkesztve: 2007. Augusztus 10. - Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Most van megint felettünk! Mindjárt árnyékba ér elvileg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Amúgy mi az amit még rácsatlakoztattak az űrrepülőgépre? Szerintem az a ISS dokkolóegysége. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Szerintem az a ISS dokkolóegysége. Áh, azt vágom én is, de kinyúlik belőle egy hosszú kar az űrrepülő középső részéhez. Nah arra vagyok kiváncsi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Az a hosszú kar az ürrepülő része. Mindegyiken van. De hogy miért nyúlt ki, azt nem tudom. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Az a hosszú kar az ürrepülő része. Mindegyiken van. De hogy miért nyúlt ki, azt nem tudom. Igen van egy fogó illetve az űrsétákhoz használatos kar, de ez úgy nézz ki mintha csatlakozócsonk lenne a végén. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Marha jó...Most gondolom azt ismétlik amikor átvizsgálták az űrrepülő hőpajzsait. Azért nem semmi az állomástól negyven-ötven méterre forgolódni olyan 28000 km per órás tempónál Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. És mindent rendben találtál Oldie? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. És mindent rendben találtál Oldie? Mintha a tizenkettedik sorban a jobbszélső nyolcas kerámiadarab fél milliméternyire eltolódott volna Bazz, szerinted hívjam a Nasat? Lehet ebből baj ? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Mégiscsak megsérült a hőpajzs. Vasárnap javítják. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Mégiscsak megsérült a hőpajzs. Vasárnap javítják. Mesélj...részletesebben. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Mesélj...részletesebben. Indexen fent van a hír Részletesen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Dolgoznak a fiúk. Jó kis munkahely...szép a panoráma. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Gondolom a tériszony nem jelent éppen előnyt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Skaccok, akinek van Google Earth a gépén az töltse le a legfrissebb verziót. Faxa kis kiegészítő van hozzá, lehet barangolni a csillagok között Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 26. Ezt érdemes megnézni! Néhol már-már túlvilági. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 27. Pár fotó az legutóbbi space shuttle küldetésről. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 14. Ideskubizzatok http://index.hu/kultur/klassz/corc0914/ A cikk író pedig mi mással illusztrálta volna a cikket, mint...: Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.