Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Olyan technikám nincs. :clap: De van egy oldal, ahol mindent leírnak a lakóhelyed várható égi eseményeiről. Műholdak átvonulása, fényessége, többek között.

Jaja, találtam ilyet én is, sőt a Google Earth-höz hasonlóan megvan a csillagászati megfelelője is :yeah:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Mondjuk most kicsit uncsi egész végig az irányítóközpontot lesni :yeah: Minimum pár UFO felbukkanhatna :clap:

Én azért irigylem őket...micsoda technika lehet ott! Biztos nem windows fut a gépeken. :) Egyébként 22:01 -kor lesz a két legénység találkozása.

Amúgy erre az oldalra gondoltál?

Hozzászólás ideje:
Én azért irigylem őket...micsoda technika lehet ott! Biztos nem windows fut a gépeken. :yeah: Egyébként 22:01 -kor lesz a két legénység találkozása.

Amúgy erre az oldalra gondoltál?

Már nem tudom melyik oldalon találtam rá....tényleg nem rémlik és nem is gyakran látogatom :S

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Éppen ezt mondom itt magamnak :clap: Fasza kis grillpartyt is összedobhatnának :)

A füsttel lenne egy kis baj, meg az égéstermékekkel, de majd kinyitják az egyik ablakot. Gyorsan kiszellőzne. :yeah:

Amúgy annak örülök, hogy egy ruszki csávó az ISS parancsnoka. :)

Hozzászólás ideje:
Szerintem az a ISS dokkolóegysége.

Áh, azt vágom én is, de kinyúlik belőle egy hosszú kar az űrrepülő középső részéhez. Nah arra vagyok kiváncsi :clap::yeah:

Hozzászólás ideje:
Az a hosszú kar az ürrepülő része. :yeah: Mindegyiken van. De hogy miért nyúlt ki, azt nem tudom.

Igen van egy fogó illetve az űrsétákhoz használatos kar, de ez úgy nézz ki mintha csatlakozócsonk lenne a végén.

Hozzászólás ideje:

Marha jó...Most gondolom azt ismétlik amikor átvizsgálták az űrrepülő hőpajzsait. Azért nem semmi az állomástól negyven-ötven méterre forgolódni olyan 28000 km per órás tempónál :yeah:

Hozzászólás ideje:
És mindent rendben találtál Oldie? :)

Mintha a tizenkettedik sorban a jobbszélső nyolcas kerámiadarab fél milliméternyire eltolódott volna :)

Bazz, szerinted hívjam a Nasat? Lehet ebből baj ? :D

• 2 héttel később...
  • 3 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.