Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. 11 már megvan, a 12. a határ felé tart. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. 11 már megvan, a 12. a határ felé tart. Most mondták be, hogy egy veszett vadászsólymot már utánaküldtek. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Már John Rambot is készenlétbe helyezték a gépágyúval. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Már John Rambot is készenlétbe helyezték a gépágyúval. Letarolná a fél várost. Mekkora lenne már ahogy csak az atom mély géppuskaropogást lehetne hallani a körúton. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Most hallottam az Egyetemen, hogy állítólag elszabadult Budapest közepén tizenkét veszett mókus!Talán a 12 majmot akarták rimékelni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Hát te tudod, öregem. Már ha nem gond, hogy itt a többség azért nem fog bugyikat dobálni a színpadra. Mivel alig vagyunk lányok Talán a 12 majmot akarták rimékelni. Ez marha jó volt Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Letarolná a fél várost. Mekkora lenne már ahogy csak az atom mély géppuskaropogást lehetne hallani a körúton. Mindezt pár mókus miatt. -Uram miért irtotta ki a fél várost?Ez iszonyat. -Na és ,a mókusokat is eltaláltam. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Mivel alig vagyunk lányok Pszt, mert még a végén átgondolja az egészet. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Ha valakit érdekel, van egy felesleges bithumenes meghívóm. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Pszt, mert még a végén átgondolja az egészet. Szerintem meg nem ez fogja a zenei pályafutását irányítani Frenkie, köszi, én nem kérem, nekem elég az az egy oldal, amit naponta követek Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Szerintem meg nem ez fogja a zenei pályafutását irányítani Frenkie, köszi, én nem kérem, nekem elég az az egy oldal, amit naponta követek Melyiken vagy?Majomparádén? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Ha valakit érdekel, van egy felesleges bithumenes meghívóm.Engem érdekelne. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Melyiken vagy?Majomparádén? Ncore, szerintem jó az oldal, már amennyire meg tudom állapítani. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Ncore, szerintem jó az oldal, már amennyire meg tudom állapítani. OFF Jó az, bizony, és általában ugyanaz van rajta, mint a bithun. Csak a bithu gyorsabb, és ott előbb vannak fenn a cuccok. Ennyi a különbség (meg, hogy oda nem lehet feltölteni bizonyos sávszélesség alatt, nem lehet ingyen torrentet kérni pontokból, és úgy alapból, egyáltalán nincs ingyen torrent, csak különleges alkalmakkor). ON Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Off Köszi Dzséjt, megerősítettél abban, amit gondoltam Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Ezek miért OFF-ok? Ebben a topikban nincs olyan. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Igaz, de most már így marad Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Sajnos én ncore-on nem vagyok , de már mondtam két embernek is ha lesz meghívás ,akkor gondoljanak rám. Rog:privi ment bithu ügyben. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Holnap ballagunk.... aztán gyakorlatok, vizsgák, szakdoga, és amikor már nagyon okosak leszünk, államvizsga.... Sík ideg vagyok már most, pedig a java még hátravan. Bár az eddigiek sem voltak apróságok, szóval UHHH.... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Sok sikert Drukkolásban megtesszük, amit lehet, a többi már rajtad múlik Szerintem sikerülni fog minden, de hát ilyenkor már csak olyan az ember, hogy izgul Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Ez tényleg húzós lesz Krande, de biztos végig csinálod majd. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. (szerkesztve) Holnap ballagunk.... aztán gyakorlatok, vizsgák, szakdoga, és amikor már nagyon okosak leszünk, államvizsga.... Sík ideg vagyok már most, pedig a java még hátravan. Bár az eddigiek sem voltak apróságok, szóval UHHH.... Nagy kalappal Krande! Én más most ettől rettegek, pedig még x+2 évem van rá (ahol x bármekkora pozitív szám lehet ) Szerkesztve: 2009. Április 4. - Darth_Phobos Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Ezek miért OFF-ok? Ebben a topikban nincs olyan. Bevallom őszintén, azért tettem off-ba, mert azt hittem, hogy éppen a filmes topicban írtam Holnap ballagunk.... aztán gyakorlatok, vizsgák, szakdoga, és amikor már nagyon okosak leszünk, államvizsga.... Sík ideg vagyok már most, pedig a java még hátravan. Bár az eddigiek sem voltak apróságok, szóval UHHH.... Sok sikert, hajrá! Simán menni fog az. Videó nem kell hozzá? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Nem is lenne rossz visszanézni videóról Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Itt a tavasz! Sétáltam ma a városban, fantasztikus idő van. Rügyeznek a fák is. A tavasz a kedvenc évszakom. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Párszor már elsütöttem az alábbi viccet, szerintem ilyenkor kihagyhatatlan: Két ovis beszélget a napfényes homokozóban: -Tavaty van. -Mi van? Nem értem. -Mondom, tavaty van. -Miii? Most se értem. -Batynak a matykák. -Jaaaa......Tavaty van. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Sziasztok! Köszönünk minden eddigi és remélhetőleg ezutáni szavazatot. Csak így tovább!!!! Szavazás..... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Te lipi! ez tök jó! Az énekesetek Nagy Feró? Eszméletlenül hasonlít hozzá a hangja. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. (szerkesztve) Odykám, ezt nagyon nagyon szépen köszönjük. Nem nem Feró, ( bár Ferencnek hívják a srácot ). Örülök, hogy tetszik amit csinálunk...... Szerkesztve: 2009. Április 4. - lipi Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Itt a tavasz, itt az AIDS Használj kotont, tovább élsz... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.