Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Jajj, sosem igazodom el az embereken. Barátosnőmnek annyiszor meséltem az Avatarról, de csak fanyalgott. Most mondtam egy beszélgetésben - mellékesen - hogy huszadikán nézem. Erreő: Szólhattál volna! Grrrr! De nem baj! Ha még akarja, elmegyek vele is! Még egy ok a mozira! Szerintem jöhet ha ráér, mert Jakenek tutti két helyről van jegyrendelése rá Szóval egy plusz hely akad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Szerintem jöhet ha ráér, mert Jakenek tutti két helyről van jegyrendelése rá Szóval egy plusz hely akad. Sőt, egy plusz nálam is van, mert egyik haverom nem tud jönni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Jaja, Tomikát pl a Lego üzletek. Kemény küzdelem lesz őt onnan kicibálni. :) Hááát... izéééé... De egy könyves boltba is be akarok azért majd nézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. akkor lenne 2 jegy még? Mert most szóltak, hogy jönnének, ő és a férjecskéje. Megköszönöm előre is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Sőt, egy plusz nálam is van, mert egyik haverom nem tud jönni. Akkor azt kérném! THX Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Jake-et azért megkérdezzük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. (szerkesztve) Jake-et azért megkérdezzük Már írtam is neki, pm-et, hogy van- e plussz! Szerkesztve: 2009. December 15. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Hááát... izéééé... De egy könyves boltba is be akarok azért majd nézni Könyvesre én is vevő vagyok Szerintem ezt a jegy dolgot Jake-kel tisztázzátok le, nehogy ne legyen meg a kettő. Amúgy máshol is verőfényes napsütés van? Mert itt igen, hónak, de még felhőnek sincs még csak nyoma se Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Már írtam is neki, pm-et, hogy van- e plussz! Én is írtam neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Akkor azt kérném! THX Tiéd Amúgy máshol is verőfényes napsütés van? Mert itt igen, hónak, de még felhőnek sincs még csak nyoma se Igen, az egybefüggő felhőréteg fölött. Plusz az egész táj fehér, és -9 fok van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Tiéd Még egyszer köszönöm! Most még a másikért izgulok! (ha mindkettő összejön, ezt kapják karácsonyra. Roppant kedves pár, sci-fi rajongók. Többek között. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Amúgy máshol is verőfényes napsütés van? Mert itt igen, hónak, de még felhőnek sincs még csak nyoma se Délelőtt felénk is sütött a nap, persze a brutális hideg megmaradt. Ráadásul még a torkom is kiakar ugrani a helyéről, úgy kell itt sálban meg kabátban ülni a gép előtt.És még csak most kezdődik. Jó lesz itt mínusz 10-15 fokban naponta háromszor kutyát sétáltatni, suliba meg egyéb helyekre menni, bláh. Lehetne már a tavasz, a legjobb évszak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Erről jut eszembe: Pildi még nem tagja a Dinasztiának. Nem házasítjuk be? Hááát... Lehet, hogy kinőttem már az eladósorból. Eddig legalábbis senki nem ostromolt, hogy elvenne. :) Jöhet Nálunk nincsenek nyámnyila csajok, csak hogy tudd Nagyon köszi! Délelőtt felénk is sütött a nap, persze a brutális hideg megmaradt. Ráadásul még a torkom is kiakar ugrani a helyéről, úgy kell itt sálban meg kabátban ülni a gép előtt.És még csak most kezdődik. Jó lesz itt mínusz 10-15 fokban naponta háromszor kutyát sétáltatni, suliba meg egyéb helyekre menni, bláh. Lehetne már a tavasz, a legjobb évszak. Tény, hogy a hideg és havas télre szavaztam a minap a témában, de januártól már én is tavaszt fogom várni. Egy hónap (és 1-2 alkalom szánkózás) bőven elég lenne a télből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Pildi, mihez értesz? Kellőkép Maflánynak érzed magad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Egyem meg a vacsoráját. Ööööööö... Ody... Biztosan egy HÚSIKALEVESKÉről beszélünk? Mert ez nem csak amúgy húsikaleveske, hanem ez A HÚSIKALEVESKE!!! Evvel komoly szankciókat szokás foganatosítani a DINASZTIÁn belül. valamint a DINASZTIA ellenségeinek vallatására is szolgál. Bár ekkor a gyengébb idegzetű DINASZTIA tagok már rég leitták magukat VODKÁval esetleg egy-két korschó schnapsszal... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Ööööööö... Ody... Biztosan egy HÚSIKALEVESKÉről beszélünk? Mert ez nem csak amúgy húsikaleveske, hanem ez A HÚSIKALEVESKE!!! Evvel komoly szankciókat szokás foganatosítani a DINASZTIÁn belül. valamint a DINASZTIA ellenségeinek vallatására is szolgál. Bár ekkor a gyengébb idegzetű DINASZTIA tagok már rég leitták magukat VODKÁval esetleg egy-két korschó schnapsszal... Ugyan nem tudom miről beszélsz, de a húslevest azt szeretem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Ugyan nem tudom miről beszélsz, de a húslevest azt szeretem. Nos, hátam megett Ortis írja a kisesszét a Húsikaleves mibenlétéről! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Nos, hátam megett Ortis írja a kisesszét a Húsikaleves mibenlétéről!Ezt a húsikaleveskét nagyon jól ismerem, és nem félek tőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Ugyan nem tudom miről beszélsz, de a húslevest azt szeretem. Uramatyám! Addig örvendj egyszerű halandó, míg szembe nem kerülsz egy nagy tál, gőzölgő, Erato féle HÚSIKALEVESKÉvel! Írva vagyon a CODEX DINASZTIA-ban, a harci tektikák közt, khm... hogyaszondja...: ...Mielőttön a HÚSIKALEVESKÉt ellenféledre löttjintéd, számoljál háromig! Három lédjen az ameddiglen számolol, s ameddiglen számolol az háromig lédjen! Nédjig ne számoljál tehát ezérett! Kettőig se, amennjiben hatsak nem folytatod számolásidat háromig! Ötöt szájadra peniglen ne védjedd!... -interakció szempontjából lényegtelen blabla kihagyása- ...s midőn ellenféled felé löttjinted a HÚSIKALEVESKÉt, lészen ottan -bizonj mondom- sírás és fogak tsikorgatása. S ellenféled -ki a DINASZTIÁnak nem kedves- megdöglend... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. ...Mielőttön a HÚSIKALEVESKÉt ellenféledre löttjintéd, számoljál háromig! Három lédjen az ameddiglen számolol, s ameddiglen számolol az háromig lédjen! Nédjig ne számoljál tehát ezérett! Kettőig se, amennjiben hatsak nem folytatod számolásidat háromig! Ötöt szájadra peniglen ne védjedd!... -interakció szempontjából lényegtelen blabla kihagyása- ...s midőn ellenféled felé löttjinted a HÚSIKALEVESKÉt, lészen ottan -bizonj mondom- sírás és fogak tsikorgatása. S ellenféled -ki a DINASZTIÁnak nem kedves- megdöglend... Ámen. Egy... kettő... öt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Igen, az egybefüggő felhőréteg fölött. Plusz az egész táj fehér, és -9 fok van A hideg itt is megvan, szerintem biztos lesz hó is egyszer csak. Ráadásul még a torkom is kiakar ugrani a helyéről, úgy kell itt sálban meg kabátban ülni a gép előtt. Remélem, a torkod bírja majd a strapát. Tény, hogy a hideg és havas télre szavaztam a minap a témában, de januártól már én is tavaszt fogom várni. Egy hónap (és 1-2 alkalom szánkózás) bőven elég lenne a télből. Szerintem is elég annyi belőle, de legalább ilyenkor legyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Basszus, hétvégén Szibéria feeling, Karácsonykor meg viva tavaty. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Azért nem semmi időjárás szempontból ez a december. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Uramatyám! Addig örvendj egyszerű halandó, míg szembe nem kerülsz egy nagy tál, gőzölgő, Erato féle HÚSIKALEVESKÉvel! Írva vagyon a CODEX DINASZTIA-ban, a harci tektikák közt, khm... hogyaszondja...: ...Mielőttön a HÚSIKALEVESKÉt ellenféledre löttjintéd, számoljál háromig! Három lédjen az ameddiglen számolol, s ameddiglen számolol az háromig lédjen! Nédjig ne számoljál tehát ezérett! Kettőig se, amennjiben hatsak nem folytatod számolásidat háromig! Ötöt szájadra peniglen ne védjedd!... -interakció szempontjából lényegtelen blabla kihagyása- ...s midőn ellenféled felé löttjinted a HÚSIKALEVESKÉt, lészen ottan -bizonj mondom- sírás és fogak tsikorgatása. S ellenféled -ki a DINASZTIÁnak nem kedves- megdöglend... Végre Sanyi visszatért. Már csak a dokkmesteres írásod hiányzik. Illetve hiányzott a pár oldallal ezelötti témához. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Basszus, hétvégén Szibéria feeling, Karácsonykor meg viva tavaty. :SMegviseli az embert ez a hülye időjárás. Fater is dögrováson van most ettől a hirtelen időváltozástól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Végre Sanyi visszatért.Már csak a dokkmesteres írásod hiányzik. Illetve hiányzott a pár oldallal ezelötti témához. Ezesetben én kérnék elnézést az erkölcsösebb olvasóközönségtől Nem, nem ismerem ezt az Ortis gyereket, fogalmam sincs mit hord itt össze.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megviseli az embert ez a hülye időjárás. Fater is dögrováson van most ettől a hirtelen időváltozástól. Az elmúlt héten piszok ramatyul voltam, alvásügyileg főleg. A fejem is fájt amikor a hideg megérkezett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Gaia anyánk nagyon a középső ujját mutogatja mostanában. Biztos elege van. Mióta egyetemre járok elkaptam a front érzékenységet, meleg front esetén olyan, mintha egy ezred masirozna a fejemben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Gaia anyánk nagyon a középső ujját mutogatja mostanában. Biztos elege van. Mióta egyetemre járok elkaptam a front érzékenységet, meleg front esetén olyan, mintha egy ezred masirozna a fejemben. Áh, egy ezred az még nem front! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Gaia anyánk nagyon a középső ujját mutogatja mostanában. Biztos elege van. Mióta egyetemre járok elkaptam a front érzékenységet, meleg front esetén olyan, mintha egy ezred masirozna a fejemben. Valószínűleg Az utóbbi pár évben én is érzékeny vagyok a melegfrontra, nem tudok tőle rendesen aludni, de fejem nem fáj. Talán így még a jobbik eset. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.