Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Jajj, most sajnálom h nem kertes házban lakunk. Tuti innét vinnék cicust a kertbe. De ez sajna nem most lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Ma marha szép idő volt, szóval feltekertem kedvenc helyemig. És ha már ott voltam akkor bevetettem magam a "susnyásba" Másfélmillió lép....tekerés Magyarországon: Váci ártér tanösvénye: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Ma marha szép idő volt, szóval feltekertem kedvenc helyemig. És ha már ott voltam akkor bevetettem magam a "susnyásba" Úuuu, ide el kell menjek! Mennyi bogár, brekusz és egyéb élhet ott! Nagyon szép hely! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Úuuu, ide el kell menjek! Mennyi bogár, brekusz és egyéb élhet ott! Nagyon szép hely!Volt ám brekegés dögivel És kis apró halak a vízben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Szép hely! Az ilyen mocsarak, árterek miatt ekkora unikum Magyarország. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Nagyon hangulatosnak néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Szép hely! Az ilyen mocsarak, árterek miatt ekkora unikum Magyarország. És erre illene is vigyázni! De erre persze sosincs pénz. Vagy épp valami útjában van, és akkor lecsapolják, egyebek. Pedig a srácok ilyen helyeken ismerik meg a természetet, nem az állatkertben. Vadasparkban történt, hogy a gyerek megkérdezte az apukáját, hogy ez milyen állat? - és rámutatott a szürkemarhára - Mikor apuka megmondta, hogy tehén - amúgy ökör volt!!! - a kiskölök közölte: Az nem lehet apa, a tehén lila! És olyan 5 év körül lehetett. Ez is szomorú valahol! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Kicsit ide tartozik, hogy ma lezy a DunaTv-n a Föld című természetfilm. David Attenborough bolygónk a Föld c sorozatából készítették. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Jó képek, Oldie, szép hely lehet az az ártér. Hétvégén is szép idő lesz, lehet kirándulni. Allergia-témához: kisgyerek simán kinőheti, mert a szervezete csodákra képes (szóval, Tenel Ka, ne keseredj el, de ezt persze a saját példádon keresztül Te is tudod ), de ha felnőtt korban jön elő, az már szinte reménytelen eset. Én úgy tudom egyébként, hogy hajlam kell hozzá, ami valami különösen nagy stressz hatására aktivizálódik - mármint a felnőtteknél. Nálam pl. az esküvőm után közvetlenül jött ki először. Ebből rögtön két dolog következik: 1. házasodni iszonyú nagy stressz 2. ha nem megyek férjhez, lehet, hogy sosem jön ki rajtam e remek kórság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Nocsak, a kis aljadék megpróbált egy újabb regisztrációval visszatérni? Poén... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Nocsak, a kis aljadék megpróbált egy újabb regisztrációval visszatérni? Poén...Nem, ez csak én voltam. Kipróbáltam valamit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Nem, ez csak én voltam. Kipróbáltam valamit. Jah... Ezt jól benéztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Jó képek, Oldie, szép hely lehet az az ártér. Hétvégén is szép idő lesz, lehet kirándulni. .......különösen nagy stressz hatására aktivizálódik - mármint a felnőtteknél. Nálam pl. az esküvőm után közvetlenül jött ki először. Ebből rögtön két dolog következik: 1. házasodni iszonyú nagy stressz 2. ha nem megyek férjhez, lehet, hogy sosem jön ki rajtam e remek kórság. Nem fájdulna meg ilyenkor a térdem, mennék sűrűbben is, de főleg másfelé is párszor. Ilyenkor hétköznap azért abból a szempontból jobb, hogy nincsenek Ödönkék.De sajnos formás női fenekek se, mely mögött szélárnyékot lehetne fogni Nah engem akkor elfognak kerülni ezek a stresszes helyzetek Akar a rosseb tüsszögni meg vakarózni az ember egy életen át. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. az esküvőm után közvetlenül jött ki először. Ebből rögtön két dolog következik: 1. házasodni iszonyú nagy stressz 2. ha nem megyek férjhez, lehet, hogy sosem jön ki rajtam e remek kórság. Van egy harmadik lehetőség is: allergiás vagy a férjuradra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Nem fájdulna meg ilyenkor a térdem, mennék sűrűbben is, de főleg másfelé is párszor. Ilyenkor hétköznap azért abból a szempontból jobb, hogy nincsenek Ödönkék.De sajnos formás női fenekek se, mely mögött szélárnyékot lehetne fogni Na majd ha visszakaptam a jobb kezem, akkor én is újra lóra pattanok és csinálok szép képeket a helyi tájakról. Nekem a hátam szokott megfájdulni, bár lehet ez azért van, mert apámnak hála nem éppen természetesen ülök a bringán. Apám súlya alatt ugyanis elgörbült a nyereg rúdja, és így jó pár centiméterrel hátrébb van az ülés, mint kéne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Nah engem akkor elfognak kerülni ezek a stresszes helyzetek Akar a rosseb tüsszögni meg vakarózni az ember egy életen át. :o Ez csak egy példa volt a stresszes helyzetre. Bőven vannak még ezen kívül is lehetőségek. Van egy harmadik lehetőség is: allergiás vagy a férjuradra Ezt talán kizárhatjuk, mivel nem az esküvőn ismertem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Ma marha szép idő volt, szóval feltekertem kedvenc helyemig. És ha már ott voltam akkor bevetettem magam a "susnyásba" Kár, hogy erre sose tudtunk menni, szép hely. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Kár, hogy erre sose tudtunk menni, szép hely.Szép kis gyalogtúra lett volna Bringával se semmi letekerni ezt a távot.Remélem, hogy lassan csinálnak valami összekötő bringautat Keszi és Fót között, mert Somlyóra is fel szeretnék menni, de sajnos per pillanat csak sűrű forgalmú műút köti össze a két várost. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Szép kis gyalogtúra lett volna Bringával se semmi letekerni ezt a távot. Hány km? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hány km?Bringával, a kijelölt útvonalon 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Bringával, a kijelölt útvonalon 16.Én holnap megyek kerózni, egy lánnyal. Megmutatom neki a város szélén lévő tavat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Én holnap megyek kerózni, egy lánnyal. Megmutatom neki a város szélén lévő tavat. Helyes, helyes.....oszt tessék más látványosságot is keresni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Bringával se semmi letekerni ezt a távot. Nem senni úgy sem, de kivitelezhető, és sajnos nem volt rá lehetőség Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Azért jó, ha tényleg van az embernek bringája. Frenkie jól mondta, hihetetlen szabadságot tud adni Mondjuk azért mindig rezeg a léc, hogy Vác határában kapok egy defektet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Helyes, helyes.....oszt tessék más látványosságot is keresni Van még ott vasúti töltés is, majd felmászunk rá. Jó kis hegyi szakasz lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Bringával, a kijelölt útvonalon 16.Kiskoromban volt, hogy ennyit tekertem BMX -el, később meg Camping-el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Van még ott vasúti töltés is, majd felmászunk rá. Jó kis hegyi szakasz lesz. Váuuu Mondjuk felétek az áttételeknek nincs sok lehetősége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Kiskoromban volt, hogy ennyit tekertem BMX -el, később meg Camping-el. Takonypóc koromban én is eltekertem ennyit egy nap a haverokkal. Node itt visszatáv is van a fene egye meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Váuuu Mondjuk felétek az áttételeknek nincs sok lehetősége. Petőfi is megénekelte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Takonypóc koromban én is eltekertem ennyit egy nap a haverokkal. Node itt visszatáv is van a fene egye meg. Én a mamámékhoz mentem Újszilvásra, tehát rendes fő úton. Kicsit se voltam röhejes a BMX -el, a műanyag nyergéről nem is beszélve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.