Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Na emberek holnap jön a mennyország és pár napig vége ennek a pokolnak.Már ideje lenne. Remélem jó hűvös lesz éccaka. Nem lehet már egy hete normálisan aludni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Azért valljuk be, nagy mázli az unokaöcsédnek, hogy nem kemény vonalas horrorrajongó vagy. Máskülönben elétálaltad volna kezdésnek a Cannibal Holocaustot. Áááá... rossz filmeket nem mutatok meg neki, nem vagyok én emberkínzó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Na emberek holnap jön a mennyország és pár napig vége ennek a pokolnak.Csak még ma maradjon jó idő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Gyerekek, tudjátok milyen érzés másfél méter magasból meredeken lejtő flaszterra zuhanni? Hát ne próbáljátok ki. Tegnap utcazenén a sötétben megpróbáltam kikerülni a tömeget egy szűk lépcsőn. Hát átvágtam a bokrok felé. Csak sajnos nem láttam, hogy elfogyott a lábam alól a talaj. Csatt! Kezeim, lábaim, derekam sebekkel tarkítva, a telefonom ripityára tört, és olcsón megúsztam, hiszen csontom sem tört, átvészeltem sebekkel, horzsolásokkal, zúzódásokkal, meg azzal, hogy mindenem fáj, ami fájhat egy emberen. Isteniek ezek az utcazenék, még egyet sem úsztam meg sérülés nélkül... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hú, jó nagy szerencséd volt, de máskor figyelj a lábad elé! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Dzséjt, te mindig kifogod az ilyen kalandokat. A múltkor bringával, most meg saját lábon Momentán tegnap nekem is volt minimum két igen komoly "kicentizem a sürgösségit" eseményem. Az egyik egy libasorban szlalomozó Ödönke miatt, a másik meg egy h*lye p*csa miatt, aki szembe jöve velem, nem előre nézz, hanem a háta mögé, miközben az én oldalamon kacsázik. Nah kapott tőlem rendesen a szép szavakból. Amúgy már nem először figyelem meg, hogy elég sokan kedvet kaptak ezekre a fekvő(?) bringákra, vagyis triciklikre. Tegnap rögtön vagy tízen jöttek egymás után velem szemben. Egyszer kipróbálnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Jobbulást Dzséjt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Dzséjt azért vigyázz az ilyen csapdákkal. Még jó, hogy nem lett semmi bajod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Én meg elkezdtem öt éves unokatesóm nevelését. Helyes Ha a gyereknek oké, akkor nincs gond Gyerekek, tudjátok milyen érzés másfél méter magasból meredeken lejtő flaszterra zuhanni? Hát ne próbáljátok ki. Nem próbálom ki, főleg ezek után. Remélem, hamar rendbe jössz, nem fog mindened sokáig fájni. Tegnap gondoltunk Rád, a díjat, amiről szó volt, ezek szerint nem Te kaptad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Kösz mindenkinek. Dzséjt, te mindig kifogod az ilyen kalandokat. A múltkor bringával, most meg saját lábon Lehet meg kéne tanulnom kézen állva járni Bár onnét könnyebb fejre esni. Dzséjt azért vigyázz az ilyen csapdákkal. Még jó, hogy nem lett semmi bajod. Szó se róla, szerencsém volt. Szerintem az "mentett meg" a komolyabb sérülésektől, hogy még a zuhanás előtt rájöttem, hogy rosszul jön ki a lépés, így a földet érés nagyját a karommal tompíthattam. Micsoda mázli... :S Tegnap gondoltunk Rád, a díjat, amiről szó volt, ezek szerint nem Te kaptad Áhááá! Szóval miattatok csuklottam (össze ). Hát, én nem kaptam értesítést, úgyhogy gyanítom, hogy nem Bár az a poén, hogy sehol sincs kiírva, hogy kik lettek a helyezettek. Szerintem csak azok tudják, akik ott voltak (és azok meg nem mondják el ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Áhááá! Szóval miattatok csuklottam (össze ). Hát, én nem kaptam értesítést, úgyhogy gyanítom, hogy nem Hrrr... Értem. Majd csak felkerül valahova valamilyen infó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. meggyüttem! Majd mesélek! Most csak némi ízelítő! Dzséjt, szerencsés vagy azért! ( Csak h tudd, szóba kerültél tegnap este szalonna sütés közben! Az ominózuis Avatar-Aliens videód kapcsán) Kérem szépen, jövőre tessék eljönni! hihetetlen hangulatos volt pl a Fonyódi - Szélesi - Réz András beszélgetés. Egy barátnőm kiselőadása is remek volt az animéről. Rövid történelemmel kezdte. - most tudtam meg, h Maya a méhecske is anime! Rengeteget társasjátékoztam! És van egy csokor kvízkérdésem - amit leadtunk - majd ide is berakom. Kíváncsi vagyok, itt hogy megy? Roppant szivatós lett a "szakértők" szerint. Téma mindenféle sci-fi, fantasy művek, Írók, játékok. Holnap jön egy hosszabb:) És amint lesznek képek, adok linket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Köszi Jó lenne, ha a beszélgetés is felkerülne valahova, mint az sfportálos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Dzséjt: Jobbulást! Én meg telibe rúgtam egy vaskaput, ezért kicsit szétnyílt a sípcsontom fölötti bőr rész. Kihívtam a mentőt biztos ami biztos, de azt mondták, hogy ezt nem kell összevarrni, minden oké lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Dzséjt: Jobbulást! Én meg telibe rúgtam egy vaskaput, ezért kicsit szétnyílt a sípcsontom fölötti bőr rész. Kihívtam a mentőt biztos ami biztos, de azt mondták, hogy ezt nem kell összevarrni, minden oké lesz. Na ezt meg hogy? Ma történt? Elég rosszul hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Donát, Neked is gyógyulást. Úgy látszik, ez egy ilyen hétvége. Nekem a bal lábfejem kezdett el fájni, néha időjárás változás, időnként ismeretlen tényező hatására művel ilyet. Majd pár nap múlva elmúlik. Ha nagyon zűrösködik, akkor továbbmegy a térdembe és/vagy utána még a vállamba is. Kolléganőm mondta, hogy öregszem és ez ízületi gond Fiatal vagyok én még ehhez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hogy hogy? Volt két kis vaskapu a focipályán, amit levittek oldalra. Volt egy nagy előreívelés, hátráltam, aztán egyszer csak belefordultam a vaskapuba, amire nem számítottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hogy hogy? Volt két kis vaskapu a focipályán, amit levittek oldalra. Volt egy nagy előreívelés, hátráltam, aztán egyszer csak belefordultam a vaskapuba, amire nem számítottam.Ja hogy focis baleset.... Ez nem volt tiszta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Én meg telibe rúgtam egy vaskaput, ezért kicsit szétnyílt a sípcsontom fölötti bőr rész. Anyám, senki nem tud magára vigyázni? Tizennyolc éves haver a Tatai táborban - ahova idén nem jutottunk el - felbukott bringával, Tiszta seb - jó mélyek. Halom vért vesztett, de jött a rendezvényre segíteni! Nagyon sajnáltam szegényt! Donát, neked is jobbulást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Az ilyen balesetek vagy gyerekekkel történnek meg, vagy részeg emberekkel. Most próbálom besorolni Dzséjtet, meg Donátot... :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Donát: Jobbulást neked is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Az ilyen balesetek vagy gyerekekkel történnek meg, vagy részeg emberekkel. Most próbálom besorolni Dzséjtet, meg Donátot... Látszik, hogy még nem fociztál egy percet sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. 2. hőhullám túlélve. Mennyivel másabb így bármit csinálni, hogy normál hőmérséklet van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Látszik, hogy még nem fociztál egy percet sem. Hát jó húsz éve tuti nem rúgtam bőrbe De bringával is akkor estem komolyabban, igaz annak következményeiként alig van bőr a térdemen Piszkosul sokat borultam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. 2. hőhullám túlélve. Mennyivel másabb így bármit csinálni, hogy normál hőmérséklet van. Ne is mond. Csupa élvezet ahogy jár a hűsi levegő a lakásban. Éccaka alig vártam a vihart. Nem aludtam szinte semmit. Talán majd ma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Igazán Oldie? Majd mesélj már olyan élményedről, amikor részeg voltál, mert a szád az nagy, de amikor konkrét tapasztalatokról van szó, akkor hirtelen elcsendesedsz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Igazán Oldie? Majd mesélj már olyan élményedről, amikor részeg voltál, mert a szád az nagy, de amikor konkrét tapasztalatokról van szó, akkor hirtelen elcsendesedsz...Most meg mi van? Nem láttad a vigyorjeleket? Anyám borogass Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Jó vicc más kárán nevetni? Majd ha elnyalsz a bringáddal, én is visszaszólok, hogy tuti részeg voltál. Ja várj, bocsi, az tuti nem, mert csak virtuális piás vagy... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Ne haragudj. Pokoli volt ez a délután, túlreagálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Jó vicc más kárán nevetni? Majd ha elnyalsz a bringáddal, én is visszaszólok, hogy tuti részeg voltál. Ja várj, bocsi, az tuti nem, mert csak virtuális piás vagy...Hja, mert én olyan vagyok, hogy aztán más kárán nevetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.