Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. (szerkesztve) Ígérem, az esküvőtökön a fórum aktív közösségével elénekeljük a Birodalmi Indulót... Donát. Szerkesztve: 2006. Július 15. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Rántott karfiol rulezz!!! Lecsó: a lecsós rántotta az finom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Rántott karfiol rulezz!!! Szeretlek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Hát sajnos két hétre nekem is "el kell mennem" nyaralni, szóval nem igazán leszek elérhető a fórumon... De sietek vissza! Legyetek rosszak! BÁr holnap még lehet hogy leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Uh... a lecsónál már csak a karfiolt utálom jobban, de annak még a szagától is kimenekülök a konyhából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Minél előbb visszavárunk kudar! Készíts pár akt képet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Hát sajnos két hétre nekem is "el kell mennem" nyaralni, szóval nem igazán leszek elérhető a fórumon... De sietek vissza! Legyetek rosszak! BÁr holnap még lehet hogy leszek. Érezd jól magad, és természetesen kellő mértékben fogunk rosszalkodni, cserébe Te se legyél szende úrifiú Aztán meg várunk vissza Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Uh... a lecsónál már csak a karfiolt utálom jobban, de annak még a szagától is kimenekülök a konyhából. Értem. Nem jelentesz veszélyt rá, ellnben bátorítod a környezetedet, hogy egye meg minél hamarabb:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Uh... a lecsónál már csak a karfiolt utálom jobban, de annak még a szagától is kimenekülök a konyhából. Na és a spenót? Az a másik "kedvencem" A kelkáposzta főzelékkel együtt. Egyébként a karfiol mellett a többi karfiolfélével is ki tudnak kergetni a világból (brokkoli, kelbimbó). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. (szerkesztve) Értem. Nem jelentesz veszélyt rá, ellnben bátorítod a környezetedet, hogy egye meg minél hamarabb:) Pontyosan Hát sajnos két hétre nekem is "el kell mennem" nyaralni, szóval nem igazán leszek elérhető a fórumon... De sietek vissza! Legyetek rosszak! Jó utat. Én sohasem szoktam rossz lenni... o-óóóó, reped a plafon... Karrde: jó volt a nyaralás? Szerkesztve: 2006. Július 15. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. látom az egészséges ételeket nem szeretitek. Pacal körömpörkörttel rulez, igaz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Egy frászt, Hot Dog Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Egy frászt, Hot Dog Donát. Azt én is csípem...no meg a maya néni hamburgerét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Na a hamburgert azt nem Egyébként a kedvencem: Rántott bécsi szelet, krumplipürével, kovászos uborkával Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Karrde: jó volt a nyaralás? Köszönöm kérdésed, jó volt Egy kis lazulós kikapcsolódás más helyen. Változatosságnak remek volt, és még a strandon is süttettem magam, ami nálam ritka dolog. Még olvasnom is sikerült Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Na a hamburgert azt nem Mayánál finom. Tőle bármikor veszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. (szerkesztve) Karrde le is barnultál? Majd megnézem. Szerkesztve: 2006. Július 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. látom az egészséges ételeket nem szeretitek. Ó, dehogynem Paradicsom, paprika meg néhány másik zöldség összevágva salátának egy kis olivaolajjal leöntve (sőt olivabogyót is kell bele rakni) isteni jó Jöhet bele sajt is. Meg még néhány másféle zöldséges étel is. Ja, és gyümölcs leves ezerrel. Sült husihoz párolt friss répa apróra vágott zöldségzölddel vagy zellerlevéllel. Nyami Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Karrde le is barnultál? Majd megnézem. Nem barnultam, max. a fehér bőröm nézheted Ugyanis 15 perc alatt leégek a napon (főleg, ha még víz mellett is vagyok), ezért minimum 15-ös faktorú krémmel kenem magam leégés ellen, ami mellett barnulni nem könnyű és sokáig is tart Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Ezek is nagyon jók Karrde. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Na és a spenót? Az a másik "kedvencem" Spenótot csak anyám főzelékében meg a saját gyártmányú spenótgombócban.... legalábbis azt preferálom nagyon. Tésztán még csak 1x ettem, de arra nem is fogok rákapni. Keldolgokat én sem kedvelem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Egyébként a kedvencem: Rántott bécsi szelet, krumplipürével, kovászos uborkával Kovászos uborka Nálunk csak én szeretem, ezért én is készítem minden nyáron. Ezt is lehet vegyes saliba rakni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Ezek is nagyon jók Karrde. Szeretem a zöldséges ételeket, csak nem mindet válogatás nélkül. Amit szeretek, azok egy részét meg csak nyersen (pl. karalábé). Ami még isteni jó ilyenkor: tökfőzelék, sőt még a rántott tök magában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. (szerkesztve) Na és a spenót? Az a másik "kedvencem" . Jó is az. I'm Popeye the Sailor Man, I'm Popeye the Sailor Man. I'm strong to the finich Cause I eats me spinach. I'm Popeye the Sailor Man. Szerkesztve: 2006. Július 15. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. A zöldségért nem rajongok, max céklát eszek néha, az újhagymát szeretem zsíros kenyérrel, meg nagy ritkán paprika is lecsúszik a torkomon. Amiket én igazán szeretek: - Pizza, gombás - csirekpürküt - Pizza, sonkás - paprikás krumpli - Pizza, szalámis - lasagna - Pizza, sajtos - hot-dög - Pizza, szalámis-sonkás - hamburger, de csak itthoni készítésű, vagy esetleg az autóbuszállomáson kapható utcai árusé - Pizza, sonkás-gombás - Spagetti - Pizza, házi készítésű jól megrakva a fentebb említettekkel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Jó is az. I'm Popeye the Sailor Man, I'm Popeye the Sailor Man. I'm strong to the finich Cause I eats me spinach. I'm Popeye the Sailor Man. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. A zöldségért nem rajongok, max céklát eszek néha, az újhagymát szeretem zsíros kenyérrel, meg nagy ritkán paprika is lecsúszik a torkomon. Amiket én igazán szeretek: - Pizza, gombás - csirekpürküt - Pizza, sonkás - paprikás krumpli - Pizza, szalámis - lasagna - Pizza, sajtos - hot-dög - Pizza, szalámis-sonkás - hamburger, de csak itthoni készítésű, vagy esetleg az autóbuszállomáson kapható utcai árusé - Pizza, sonkás-gombás - Spagetti - Pizza, házi készítésű jól megrakva a fentebb említettekkel Ilyen étrend mellett Te leszel a szív és érrendszeri megbetegédesek mintapéldája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Látom a pizza nagyon fekszik neked Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Látom a pizza nagyon fekszik neked Donát. Pizza all-in. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Ma pizzát ebédeltem, mert hugi kitalálta, hogy azt süssünk hamarjában. Én is szeretem, de ritkán van itthon, mert lusta vagyok sütni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.