Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Oldie, a hobbit hagyományok szerint Ody csak most lépett a felnőttkorba. Megdöntötte a magasságrekordot? :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Köszönöm mindenkinek a megemlékezést. oldi fiam, hol a söröm? Ki van öntve máááár?? Benned is csak egy jó volt...amikor megcsináltalak. Obi: miért ne fogadnám el? Ne hülyéskedj már. Köszi neked is. A bankos lányok is felköszöntettek, pedig megpróbáltam titokban tartani a dolgot. Kaptam tőlük egy heineken buli hordót. Egész meghatódtam. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Ody. Megemlékezni esetleg ha majd megnyerted a lottó ötöst és hirtelen eltünsz a körünkből annélkül, hogy bőkezű lettél volna velünk. Na akkor olyan emlékezést csinálunk, hogy csak na Söröd meg beöntve van Dédnagypapi ragaszkodott ahhoz, hogy unokája születésnapján a vitaminoldat helyet sör kerüljön az infúziójába A bankos lányok meg marhára szűkmarkúak voltak. Hm. Csak egy hordó.... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Dédnagypapi ragaszkodott ahhoz, hogy unokája születésnapján a vitaminoldat helyet sör kerüljön az infúziójába De csak nem jön se az infúzió, se a sör Ody, így érdemes bankba menni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. De csak nem jön se az infúzió, se a sör Csak nem megint a katéter helyébe dugtad az infúziót? :clap: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Csak nem megint a katéter helyébe dugtad az infúziót? :D Nem kell katéter, a sör elég jó vízhajtó, hogy minden simán follyon Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Ody, így érdemes bankba menni Esetemben dolgozni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. (szerkesztve) Boldog szülinapot Ody.Remélem most már mocskosul be vagy rúgva. Szerkesztve: 2007. Augusztus 1. - frenkie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Boldog szülinapot Ody.Remélem most már mocskosul be vagy rúgva. Köszi, majd hétvégén. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Na mától egy hétig nem lszek elérhető, elutazok. Jók legyetek! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Na mától egy hétig nem lszek elérhető, elutazok. Jók legyetek! Üdv, és sok szerencsét az úthoz. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Köszönöm szépen, hát most repülök előszőr. Fent nem maradunk, az tuti. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Jó utat! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Jó utat, Coce Fent nem maradtok, az igaz, de remélem, jobban fogod élvezni az utat, mint én Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Remélem. Fél hatkor lesz a start! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Én is jó utat kívánok! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Jó lett volna tudni hova mennek. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Gyerekek. Holnap én is megyek. nem tom feltok e majd nézni reggel. nem biztos. Ezért most elköszönök. Majd Hétfőn jövök. gyerekként megyejk el és férfi ként térek majd haza (tudjátok mire gondolok ) Na legyetek jók és rosszak,kíványatok szerencsét. nem kell agódni jó kezek közt és lábak közt leszek. Mjd jól bepiálok. Na mentem jóéjt mindenkinek. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Hát sok szerencsét, majd fogjuk a kezed ha baj van. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 3. Azért olyan veszettül ne piálj be Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 3. Azért olyan veszettül ne piálj be Max. utánna. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 3. Utána már lehet De előtte nem érdemes, mert majd mindent elfelejt másnapra Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 3. Utána már lehet De előtte nem érdemes, mert majd mindent elfelejt másnapra Én nem felejtettem el semmit. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 4. Csak vicc volt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Haza jötem. És? Már nem vagy szűz? Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Azért olyan veszettül ne piálj be Ugyan az már első nap megvolt. Este részegen sírva kötöstem ki az árokban.mwert nem jött Berni. Meghalt a Bnője és enmt udott jönni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Sajnálom duplán, azért is, mert emiatt nem tudott jönni Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. És? Már nem vagy szűz? Írtó jó poén. még az vagyok. és maradok is. Bár. Majd az SW.hu fórumtalira majd jön és majd elvonulunk kettesben. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.