Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Hát szétverem a pofáját! Hogy volt bőr a pofáján csak úgy "elorozni" előled apám...!? Nahát lakoljon meg az ilyen, ezt én mondom :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Így van! Szétbomlaszt egy családot. Milyen ember az ilyen? Ejj-ejj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Így van! Szétbomlaszt egy családot. Milyen ember az ilyen? Ejj-ejj. Ebből bizony a CSALÁDI hagyomány szerint Vendetta lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Ebből bizony a CSALÁDI hagyomány szerint Vendetta lesz Remélem kinyírod az illetőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Ebből bizony a CSALÁDI hagyomány szerint Vendetta lesz Majd viszünk Neked leveskét a sittre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Majd viszünk Neked leveskét a sittre. Eme műveletben én fogok élen járni leginkább, de inkább ne kelljen Most nem is tudom, hogy a szívem melyik fele fog megszakadni akkor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Remélem kinyírod az illetőt. Nem fogja megúszni apám! Olyan sors fog rá várni amiről még csak nem is álmodozhatott :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Nem fogja megúszni apám! Olyan sors fog rá várni amiről még csak nem is álmodozhatott :D hujujuj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Eme műveletben én fogok élen járni leginkább, de inkább ne kelljen Most nem is tudom, hogy a szívem melyik fele fog megszakadni akkor Anyám, azért te is tudod, ezt nem úszhatja meg az az állnok piszok Szóval dönts! Fiad vagy az aki elszakított apámtól! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Szóval dönts! Fiad vagy az aki elszakított apámtól! :D Ez ám a 22-es csapdája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Ez ám a 22-es csapdája. Nincs mese! Egyszerre kettőhöz nem lehet "elkötelezett" :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Anyám, azért te is tudod, ezt nem úszhatja meg az az állnok piszok Szóval dönts! Fiad vagy az aki elszakított apámtól! :D És ha nekem kő mindkettő, akkor mit lehet tenni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Na! Látod Dzséjt? Így kell írni részegen. Szépen, okosan, lassan. Én is lassan írtam... lassan megnyomtam minden gombot, ami a kezem ügyébe került Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. És ha nekem kő mindkettő, akkor mit lehet tenni? Dobjatok fel pénzt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Dobjatok fel pénzt. Jah, aminek mindkét oldalán ugyanaz van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Dobjatok fel pénzt. Dobálhatjuk mi azt. Anyám sarokba lett szorítva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Jah, aminek mindkét oldalán ugyanaz van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Dobálhatjuk mi azt. Anyám sarokba lett szorítva Hát tudod, ha megszüntetjük a családi kapcsolatunkat, akkor már nem lesz nehéz dönteni Fiam, tudd meg. "Csak" örökbefogadtalak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. De meghitt családi hangulat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. De meghitt családi hangulat Á, a mienk az már csak ilyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. De meghitt családi hangulat Ja! Már-már hányingerem van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Ja! Már-már hányingerem van. Jah, hát aki annyit ivott, hogy részeg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Hát tudod, ha megszüntetjük a családi kapcsolatunkat, akkor már nem lesz nehéz dönteni Fiam, tudd meg. "Csak" örökbefogadtalak Hazudsz! Bizonyítsd be! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. (szerkesztve) És az az igazság anyám, hogy én fogadtalak örökbe. Igen. Tud meg, hogy egy Anyafaluban születtél és onnan hoztalak ki :D Szerkesztve: 2007. Június 7. - Oldfighter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Köszönöm mindenkinek. Na! Látod Dzséjt? Így kell írni részegen. Szépen, okosan, lassan. Hát akinek ekkora tapasztalata van az ivásban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Fiam, tudd meg. "Csak" örökbefogadtalak Huh... én meg már megilyedtem, hogy valami ilyen fog elhangzani: "Oldi, én vagyok az apád." Azt hiszem, székhez szögeztéll volna minket, mint Vader a mozinézőket, Oldi és Ody meg együttesen kiállt fel: "NEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. hmmm a sejtések... a sejtések vajon fény derül e karrde igazi kilétére ezután Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hazudsz! Bizonyítsd be! Úgysem fogsz hinni, bármit mondok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. És az az igazság anyám, hogy én fogadtalak örökbe. Igen. Tud meg, hogy egy Anyafaluban születtél és onnan hoztalak ki Egye a fene az ízlésedet, jobbat nem találtál ottan? Öööö... akarom mondani, akkor hogy lehetek az anyád, ha később születtem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Huh... én meg már megilyedtem, hogy valami ilyen fog elhangzani:"Oldi, én vagyok az apád." Ennyire extrémet azért már mégsem akartam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.