Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Oldie, a hobbit hagyományok szerint Ody csak most lépett a felnőttkorba. Megdöntötte a magasságrekordot? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Köszönöm mindenkinek a megemlékezést. oldi fiam, hol a söröm? Ki van öntve máááár?? Benned is csak egy jó volt...amikor megcsináltalak. Obi: miért ne fogadnám el? Ne hülyéskedj már. Köszi neked is. A bankos lányok is felköszöntettek, pedig megpróbáltam titokban tartani a dolgot. Kaptam tőlük egy heineken buli hordót. Egész meghatódtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Ody. Megemlékezni esetleg ha majd megnyerted a lottó ötöst és hirtelen eltünsz a körünkből annélkül, hogy bőkezű lettél volna velünk. Na akkor olyan emlékezést csinálunk, hogy csak na Söröd meg beöntve van Dédnagypapi ragaszkodott ahhoz, hogy unokája születésnapján a vitaminoldat helyet sör kerüljön az infúziójába A bankos lányok meg marhára szűkmarkúak voltak. Hm. Csak egy hordó.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Dédnagypapi ragaszkodott ahhoz, hogy unokája születésnapján a vitaminoldat helyet sör kerüljön az infúziójába De csak nem jön se az infúzió, se a sör Ody, így érdemes bankba menni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. De csak nem jön se az infúzió, se a sör Csak nem megint a katéter helyébe dugtad az infúziót? :clap: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Csak nem megint a katéter helyébe dugtad az infúziót? :D Nem kell katéter, a sör elég jó vízhajtó, hogy minden simán follyon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Ody, így érdemes bankba menni Esetemben dolgozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1. (szerkesztve) Boldog szülinapot Ody.Remélem most már mocskosul be vagy rúgva. Szerkesztve: 2007. Augusztus 1. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Boldog szülinapot Ody.Remélem most már mocskosul be vagy rúgva. Köszi, majd hétvégén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Na mától egy hétig nem lszek elérhető, elutazok. Jók legyetek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Na mától egy hétig nem lszek elérhető, elutazok. Jók legyetek! Üdv, és sok szerencsét az úthoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Jó utat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Köszönöm szépen, hát most repülök előszőr. Fent nem maradunk, az tuti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Jó utat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Jó utat, Coce Fent nem maradtok, az igaz, de remélem, jobban fogod élvezni az utat, mint én Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Remélem. Fél hatkor lesz a start! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Én is jó utat kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Jó lett volna tudni hova mennek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Gyerekek. Holnap én is megyek. nem tom feltok e majd nézni reggel. nem biztos. Ezért most elköszönök. Majd Hétfőn jövök. gyerekként megyejk el és férfi ként térek majd haza (tudjátok mire gondolok ) Na legyetek jók és rosszak,kíványatok szerencsét. nem kell agódni jó kezek közt és lábak közt leszek. Mjd jól bepiálok. Na mentem jóéjt mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Hát sok szerencsét, majd fogjuk a kezed ha baj van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 3. Azért olyan veszettül ne piálj be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 3. Azért olyan veszettül ne piálj be Max. utánna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 3. Utána már lehet De előtte nem érdemes, mert majd mindent elfelejt másnapra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 3. Utána már lehet De előtte nem érdemes, mert majd mindent elfelejt másnapra Én nem felejtettem el semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 4. Csak vicc volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Haza jötem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Haza jötem. És? Már nem vagy szűz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Azért olyan veszettül ne piálj be Ugyan az már első nap megvolt. Este részegen sírva kötöstem ki az árokban.mwert nem jött Berni. Meghalt a Bnője és enmt udott jönni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Sajnálom duplán, azért is, mert emiatt nem tudott jönni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. És? Már nem vagy szűz? Írtó jó poén. még az vagyok. és maradok is. Bár. Majd az SW.hu fórumtalira majd jön és majd elvonulunk kettesben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.