Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Én se tudtam, hogy ilyen népes családom van. Neked?!?!? Nekem van/volt két feleségem, négy gyermekem....pluszban meg egy véletlen esetből származó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Akkor jöjjön a DINASZTIA családfa tudó öreganya leírása népes familiájáról Az egész 2005-ben kezdődött, azóta már jó néhányan nem hallatnak magukról, de azért még tagjai eme körnek A kiindulási alap, a DON, alias Oldfighter Corleone Capone, az ő áldásos fennhatósága alatt végzi a DINASZTIA a maffia tevékenységét, melyet már az egész világra kiterjesztett Először is a dédpapi, Dzséjt, az ő egy szem szülöttje (eddig még ) Krande, aki két leánnyal büszkélkedhet, az ifjabb Pirosszkával (már rég nem jár be a fórumra), kinek egy szem fia, Derb a DINASZTIA ügyvédje Az idősebb leányzó igen fontos tagja eme csoportosulásnak, ő Marteenca Karrde, a DON édesmamája Na innen már bonyolultabb a dolog Az édesmama sokat kalandozott ifjú korában, innen vannak különböző csemetéi, melyek közül eddig egynek származására derült fény, a többit homály fedi A DONról van szó, akinek édespapája Ody. A többi gyermek származását fedje jótékony homály továbbra is. Szóval a DONnak van még pár testvére, Orki, Achilles és Ortis. Utóbbi párja Tenel Ka, akivel a mama igen jó kapcsolatot tart fenn, főleg a főzés tudománya terén cserélnek eszmét (többek közt ). Nekik egy csodálatos kisfiuk van, az egész család szeme fénye (a valóságban is ). A DON, édesmamájához hasonlóan szintén nem élt bezárkózott életet, először Lene Aquarius volt a felesége, akitől két fia, Darth Sandro/Adin Hove (közben nevet váltott) és Palpi öccse született. Aztán mivel Lene eltűnt valamerre, a család új asszonyt akart a DON mellé, aki aztán elvette Lene egyik testvérét, Erato/Sayrin Dei-t. Nekik egyébként van még két nőtestvérük, Salla és Zam Wessell, aki szintén eltűnt a fórumról már jó ideje. A DON és Erato két gyerkőcöt "hozott" a DINASZTIÁba, Larát és BMarát (ezen a fórumon Mara Jade). Közben kiderültek drága fiam ifjú korának félrelépései, és megjelent a körünkben Gavin. No és van a DINASZTIÁnak egy verőlánya, Aisha. Na szóval nem egyszerű, ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. (szerkesztve) A TV2 még rákapna erre a sztorira, és komoly vetélytársat indíthatna a Barátok közttel szemben... Szerkesztve: 2008. Augusztus 10. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. A leírás alapján megpróbáltam elkészíteni a családfát: Hát így sikerült... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. (szerkesztve) A leírás alapján megpróbáltam elkészíteni a családfát: Hát így sikerült... Dzséjt mellé beírhatnád Corleone asszonyságot, a "Nagyit" aki már lassan százhúsz éve végzi áldásos tevékenységét. Apám kilétének felfedésére pedig türelmesen várok... Szerkesztve: 2008. Augusztus 10. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Egy kis bibi van. Nekem egyedüli apám Ody csak. A testvéreim anyám kalandozásai közben születtek. Sacca=Salla Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Egy remek mátrai nyaralás után újra itt vagyok, és majd igyekszem hamar bepótolni a sok-sok mindent, amiből addig kimaradtam. Először is: nagyon sok boldog szülinapot kívánok, Karrde! Kicsit ugyan megkésve, de legalább mára is jutott egy jókívánság... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Jé, Achilles is rokon? Ezt csak most sikerült felfedeznem.... XD De régen hallottam felőle... Pedig voltam vele kocsmázni Szegeden Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. (szerkesztve) Hú, ez a családfa nagyon jó. Szerkesztve: 2008. Augusztus 10. - Mina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Egy kis bibi van. Nekem egyedüli apám Ody csak. A testvéreim anyám kalandozásai közben születtek. Legalább én nem szórtam a srácokat össze-vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Egy remek mátrai nyaralás után újra itt vagyok, és majd igyekszem hamar bepótolni a sok-sok mindent, amiből addig kimaradtam. Először is: nagyon sok boldog szülinapot kívánok, Karrde! Kicsit ugyan megkésve, de legalább mára is jutott egy jókívánság... Jó, hogy újra itt vagy Pildi!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Legalább én nem szórtam a srácokat össze-vissza. Vagy csak még nem tudsz róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Egy kis bibi van. Nekem egyedüli apám Ody csak. A testvéreim anyám kalandozásai közben születtek. Sacca=Salla Rendben. Vannak a féltestvéreid közt testvérek, vagy valamennyien más-más apától származtok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Rendben. Vannak a féltestvéreid közt testvérek, vagy valamennyien más-más apától származtok? Szerintem egyszerűen írd be, hogy "Ismeretlen férfiak" meg hogy "Gyorsan szeretkező farkas" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Rendben. Vannak a féltestvéreid közt testvérek, vagy valamennyien más-más apától származtok? Bezony, más-más apa. De erről kérdezd anyámat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Ok, csak fejbe ne lőjön érte! (Ami egyik unokája egy karakterének kedvenc feszültséglevezető tevékenysége...) Ja, még egy kérdés: Aisha valakinek a valakije? (lánya, csaja, stb...) (mert gondolom, hölgy az illető...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Ok, csak fejbe ne lőjön érte! (Ami egyik unokája egy karakterének kedvenc feszültséglevezető tevékenysége...) Ja, még egy kérdés: Aisha valakinek a valakije? (lánya, csaja, stb...) (mert gondolom, hölgy az illető...) Büntetőhadjáratba csak a DON bonyolódík. De nyugi, mielőtt elér hozzád, kapsz egy lófejet. Aisha még a DON-nál is veszélyesebb. Őt még a gólya se merte lepottyantani. Önmaga szülte meg magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Büntetőhadjáratba csak a DON bonyolódík. De nyugi, mielőtt elér hozzád, kapsz egy lófejet. Nem hiába....apja fia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Büntetőhadjáratba csak a DON bonyolódík. De nyugi, mielőtt elér hozzád, kapsz egy lófejet. Aisha még a DON-nál is veszélyesebb. Őt még a gólya se merte lepottyantani. Önmaga szülte meg magát. Hmmm... Lófejet.... Ahha... És mondd csak Don, ezt a nagyiddal is megbeszélted már? Mert ahogy ismerem, őt nem ajánlatos felbosszantani... és ez a lófej dolog, úgy gondolom nála kényes téma... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. A leírás alapján megpróbáltam elkészíteni a családfát: Nagyon jól néz ki, gratula Annyi a különbség, hogy Ody csak a DON papája, a többi kölöké ismeretlen, eddig És Lenéék testvére Salla, csak át kell írni a nevet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Először is: nagyon sok boldog szülinapot kívánok, Karrde! Kicsit ugyan megkésve, de legalább mára is jutott egy jókívánság... Köszi szépen, remélem, jó volt a kiruccanás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Nagyon jól néz ki, gratula Annyi a különbség, hogy Ody csak a DON papája,Csodálatos gyerek nem igaz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Köszi szépen, remélem, jó volt a kiruccanás Nagyon jó volt. Erdei házikó, forrásvízben fürdés, nagy kirándulások erdőben, patakvölgyben, meg ilyenek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Ja, még egy kérdés: Aisha valakinek a valakije? (lánya, csaja, stb...) (mert gondolom, hölgy az illető...) A való életben Ortis húga. Egyébként nincs konkretizálva, hogy a D-ban kinek a kije És egyelőre ennyi van kialakulva, több nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Bevallom, én ezt a családfa dolgot nem nagyon értem. Mi kell ahhoz, hogy valaki valaki másnak az apja, anyja, lánya stb. legyen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Csodálatos gyerek nem igaz? Még több ilyet kérek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Bevallom, én ezt a családfa dolgot nem nagyon értem. Mi kell ahhoz, hogy valaki valaki másnak az apja, anyja, lánya stb. legyen? Kellő lököttség, méhecske avagy gólya. Innentől szobát kapsz a birtokon. 2005 egyik forró nyári éjszakáján születtünk amikor annyira de annyira pihentek voltunk, hogy csak na. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Íme a javított kiadás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Bevallom, én ezt a családfa dolgot nem nagyon értem. Mi kell ahhoz, hogy valaki valaki másnak az apja, anyja, lánya stb. legyen? Ez csak egy poénkodásnak indult, aztán mindig volt valaki a társaságban, aki valahogy hozzácsapódott Ezzel régebben gyakran, manapság már kevésbé hülyítjük egymást a másik sw fórum Dumakantin topikjában. Van, amit már magam sem tudok, hogy alakult ki Csak azt, hogy Oldie-nak folyton a tesója lett valaki, akivel jól eldumálgatott (aztán lett belőle öcsém meg ilyenek) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. (szerkesztve) Kellő lököttség, méhecske avagy gólya. Innentől szobát kapsz a birtokon. 2005 egyik forró nyári éjszakáján születtünk amikor annyira de annyira pihentek voltunk, hogy csak na. És mivel én akkor szabin voltam, net nélkül, utólag olvastam róla, és már csak anyád nem volt, az a hely volt még kiadó És persze azóta is tart ez az ökörködős műsorszámunk Szerkesztve: 2008. Augusztus 10. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.