Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Én se tudtam, hogy ilyen népes családom van. :lol:

Neked?!?!?

Nekem van/volt két feleségem, négy gyermekem....pluszban meg egy véletlen esetből származó. :lol:

Hozzászólás ideje:

Akkor jöjjön a DINASZTIA családfa tudó öreganya leírása népes familiájáról :P

Az egész 2005-ben kezdődött, azóta már jó néhányan nem hallatnak magukról, de azért még tagjai eme körnek :lol: A kiindulási alap, a DON, alias Oldfighter Corleone Capone, az ő áldásos fennhatósága alatt végzi a DINASZTIA a maffia tevékenységét, melyet már az egész világra kiterjesztett :D

Először is a dédpapi, Dzséjt, az ő egy szem szülöttje (eddig még :P ) Krande, aki két leánnyal büszkélkedhet, az ifjabb Pirosszkával (már rég nem jár be a fórumra), kinek egy szem fia, Derb a DINASZTIA ügyvédje :P Az idősebb leányzó igen fontos tagja eme csoportosulásnak, ő Marteenca Karrde, a DON édesmamája :D Na innen már bonyolultabb a dolog :D Az édesmama sokat kalandozott ifjú korában, innen vannak különböző csemetéi, melyek közül eddig egynek származására derült fény, a többit homály fedi :D A DONról van szó, akinek édespapája Ody. A többi gyermek származását fedje jótékony homály továbbra is. Szóval a DONnak van még pár testvére, Orki, Achilles és Ortis. Utóbbi párja Tenel Ka, akivel a mama igen jó kapcsolatot tart fenn, főleg a főzés tudománya terén cserélnek eszmét (többek közt :P). Nekik egy csodálatos kisfiuk van, az egész család szeme fénye (a valóságban is :lol: ). A DON, édesmamájához hasonlóan szintén nem élt bezárkózott életet, először Lene Aquarius volt a felesége, akitől két fia, Darth Sandro/Adin Hove (közben nevet váltott) és Palpi öccse született. Aztán mivel Lene eltűnt valamerre, a család új asszonyt akart a DON mellé, aki aztán elvette Lene egyik testvérét, Erato/Sayrin Dei-t. Nekik egyébként van még két nőtestvérük, Salla és Zam Wessell, aki szintén eltűnt a fórumról már jó ideje. A DON és Erato két gyerkőcöt "hozott" a DINASZTIÁba, Larát és BMarát (ezen a fórumon Mara Jade). Közben kiderültek drága fiam ifjú korának félrelépései, és megjelent a körünkben Gavin. No és van a DINASZTIÁnak egy verőlánya, Aisha.

Na szóval nem egyszerű, ugye? :D

Hozzászólás ideje:

A TV2 még rákapna erre a sztorira, és komoly vetélytársat indíthatna a Barátok közttel szemben... :lol:

Szerkesztve: - Coce_Plant

Hozzászólás ideje:
A leírás alapján megpróbáltam elkészíteni a családfát:

Dinasztia.png

Hát így sikerült... :lol:

Dzséjt mellé beírhatnád Corleone asszonyságot, a "Nagyit" aki már lassan százhúsz éve végzi áldásos tevékenységét. :lol:

Apám kilétének felfedésére pedig türelmesen várok...

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:

Egy remek mátrai nyaralás után újra itt vagyok, és majd igyekszem hamar bepótolni a sok-sok mindent, amiből addig kimaradtam. :lol:

Először is: nagyon sok boldog szülinapot kívánok, Karrde! :lol: Kicsit ugyan megkésve, de legalább mára is jutott egy jókívánság... :D

Hozzászólás ideje:

Jé, Achilles is rokon? Ezt csak most sikerült felfedeznem.... XD De régen hallottam felőle... Pedig voltam vele kocsmázni Szegeden :lol:

Hozzászólás ideje:
Egy remek mátrai nyaralás után újra itt vagyok, és majd igyekszem hamar bepótolni a sok-sok mindent, amiből addig kimaradtam. :lol:

Először is: nagyon sok boldog szülinapot kívánok, Karrde! :lol: Kicsit ugyan megkésve, de legalább mára is jutott egy jókívánság... :D

Jó, hogy újra itt vagy Pildi!!
Hozzászólás ideje:
Egy kis bibi van. Nekem egyedüli apám Ody csak. A testvéreim anyám kalandozásai közben születtek. :lol:

Sacca=Salla

Rendben. :lol: Vannak a féltestvéreid közt testvérek, vagy valamennyien más-más apától származtok?

Hozzászólás ideje:
Rendben. :lol: Vannak a féltestvéreid közt testvérek, vagy valamennyien más-más apától származtok?

Szerintem egyszerűen írd be, hogy "Ismeretlen férfiak" meg hogy "Gyorsan szeretkező farkas" :lol:

Hozzászólás ideje:

Ok, csak fejbe ne lőjön érte! :lol: (Ami egyik unokája egy karakterének kedvenc feszültséglevezető tevékenysége...)

Ja, még egy kérdés: Aisha valakinek a valakije? (lánya, csaja, stb...) (mert gondolom, hölgy az illető...)

Hozzászólás ideje:
Ok, csak fejbe ne lőjön érte! :lol: (Ami egyik unokája egy karakterének kedvenc feszültséglevezető tevékenysége...)

Ja, még egy kérdés: Aisha valakinek a valakije? (lánya, csaja, stb...) (mert gondolom, hölgy az illető...)

Büntetőhadjáratba csak a DON bonyolódík. :lol: De nyugi, mielőtt elér hozzád, kapsz egy lófejet. :D

Aisha még a DON-nál is veszélyesebb. :D Őt még a gólya se merte lepottyantani. Önmaga szülte meg magát. :D

Hozzászólás ideje:
Büntetőhadjáratba csak a DON bonyolódík. :D De nyugi, mielőtt elér hozzád, kapsz egy lófejet. :D

Aisha még a DON-nál is veszélyesebb. :D Őt még a gólya se merte lepottyantani. Önmaga szülte meg magát. :D

Hmmm... Lófejet.... Ahha... És mondd csak Don, ezt a nagyiddal is megbeszélted már? :D Mert ahogy ismerem, őt nem ajánlatos felbosszantani... :lol: és ez a lófej dolog, úgy gondolom nála kényes téma... :lol::P

Hozzászólás ideje:
A leírás alapján megpróbáltam elkészíteni a családfát:

Nagyon jól néz ki, gratula :lol: Annyi a különbség, hogy Ody csak a DON papája, a többi kölöké ismeretlen, eddig :D És Lenéék testvére Salla, csak át kell írni a nevet :lol:

Hozzászólás ideje:

Köszi szépen, remélem, jó volt a kiruccanás :lol:

Hozzászólás ideje:
Köszi szépen, remélem, jó volt a kiruccanás :lol:

Nagyon jó volt. Erdei házikó, forrásvízben fürdés, nagy kirándulások erdőben, patakvölgyben, meg ilyenek...:lol:

Hozzászólás ideje:

A való életben Ortis húga. Egyébként nincs konkretizálva, hogy a D-ban kinek a kije :lol: És egyelőre ennyi van kialakulva, több nem :lol:

Hozzászólás ideje:

Bevallom, én ezt a családfa dolgot nem nagyon értem. :D Mi kell ahhoz, hogy valaki valaki másnak az apja, anyja, lánya stb. legyen?

Hozzászólás ideje:
Bevallom, én ezt a családfa dolgot nem nagyon értem. :D Mi kell ahhoz, hogy valaki valaki másnak az apja, anyja, lánya stb. legyen?

Kellő lököttség, méhecske avagy gólya. Innentől szobát kapsz a birtokon. :D

2005 egyik forró nyári éjszakáján születtünk amikor annyira de annyira pihentek voltunk, hogy csak na. :D

Hozzászólás ideje:

Ez csak egy poénkodásnak indult, aztán mindig volt valaki a társaságban, aki valahogy hozzácsapódott :D Ezzel régebben gyakran, manapság már kevésbé hülyítjük egymást a másik sw fórum Dumakantin topikjában. Van, amit már magam sem tudok, hogy alakult ki :D Csak azt, hogy Oldie-nak folyton a tesója lett valaki, akivel jól eldumálgatott (aztán lett belőle öcsém meg ilyenek) :D

Hozzászólás ideje:
Kellő lököttség, méhecske avagy gólya. Innentől szobát kapsz a birtokon. :D

2005 egyik forró nyári éjszakáján születtünk amikor annyira de annyira pihentek voltunk, hogy csak na. :D

És mivel én akkor szabin voltam, net nélkül, utólag olvastam róla, és már csak anyád nem volt, az a hely volt még kiadó :D

És persze azóta is tart ez az ökörködős műsorszámunk :D

Szerkesztve: - MissKarrde

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 1

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.